Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet nem magyarították, de nekem sikerült nem volt soha erősségem a helyesírás
De csak egyre? "Absztinens " lettél ?

persze leteszem majd a motort, és nem töltök bele jégert, és magamba sem olajat. Besenyő Pista bácsi összes munkásságát ösmerem jómagam is, gyerekkorom meghatározó alakja volt, most is. Majd eszem helyette térfogatlevest! Nem finom de legalább sok!
mondjuk abban nem vagyok biztos hogy kopásállóságra nincs-e szükségem Nem kukacoskodásképp, de szerintem az xilofon, nem szilofon, habár teljesen mindegy, lehet magyarították
Motorolajat iszol?
Elég laza lehet nálatok az éves munkaalkalmassági vizsgálat ha átengednek rajta. Na de segítek én Neked ebben a nehéz pszichésen pusztító és fals információkkal terhelt világban eligazodni.
Elvileg ihatnád motorozás közben is mert nincs alkohol tartalma, sőt első ránézésre még a színe is hasonlít a jégerhez, de érdemes lenne mégis inkább Besenyő Pista szavait megszívlelned (ő az akinek mindig igaza van), mert hiába finomították kőolaj finomítókban és (ezt már én mondom) adalékolták különböző adalékokkal attól még az nem finom, hanem kifejezetten rossz! Tudom van amelyiknek még a szaga is jó (mint pl. a Motul) de ez ne tévesszen meg mert attól még csúnyán belegöbörcsösödik a beleidbe!
Nincs Neked szükséged viszkozitásra, kopásállóságra és különböző folyási tulajdonságokat befolyásoló specifikációkra meg bugyuta teljesítményszintekre. Tedd le inkább a motort és igyál olyat ami hangulatfakasztóként hat és élvezd a húsvét ünnepét miközben odakint szépen befedi a hó a tájat, vagy ahogy -mint egy szilofonon- lágy dallamokat szólaltat meg az eső az ereszcsatornákon...
Én 1 kis jégerre gondoltam, majd ha haza érek.
Nem fog!
Akkor mi lesz?
Én az előbb locsoltam meg a

torkomat egy pohár vörössel!
igen ezen gondolkodom, hogy kéne. gyorsan akit kell meglocsolok korán motorral, aztán iszom! addig csak sört, mert az nem alkohol!
Persze nem, nem iszom semmi alkoholt, csak motorolajat!
Biztos, ami biztos hóláncot vigyél . egyébként is tilos ittasan motorbiciklit vezetni
nagyon remélem hogy nem, én húsvét hétfőn motorral szeretném körbejárni a lánykákat!
Legalább a tavasz jönne de az se akarózik, bosszúból elvállaltam egyik kollégám helyett a húsvéti ügyeletet ugyis esni fog legalább nem idegesít ha nem motorozhatok
Annak van! Csak az a baj, hogy minket nem hagynak
"Még hűvösek a szelek a nádast borzolják
de a télnek vége, hótündér is elszállt."

Azt mondjátok itt fogtam mellé?

Na mindegy írok egy másikat...

Itt van a szép tél

Itt van a szép tél, itt van a nyakunkon,
a fenének hiányzott megcsípte az arcunk.
Nyomában felfordulás, jó sok kitört oszlop,
annak van igaza aki nem dolgozik oszt lop!
Akkor Te is nagy hóhányó lehetsz! Persze azt nem írtad, hogy havat hánytál-e vagy csak okádtál?
Sportoltál legalább egyet. én is azt tettem! Nyugodtan legyél, lesz még latyak bőven! Kell a víz a Balatonba!
Annyira megtetszett a vers a télnek, meg Holle anyónak, hogy azóta örömében egyfolytában rázza a szájonvágott ágyneműjét. harmadszor kellett előszedni a hólapátot, pedig már le volt konzerválva.
Nagyon szépen köszönöm az elismerést
"ráadásul még egy kis saját versel el is búcsúztattam a telet" Lehet ez volt a hiba! Nem tetszett a vers valakinek!?
Ja, mint ahogy én is február 28-án megjártam motorral a Tiszát... ráadásul még egy kis saját versel el is búcsúztattam a telet
álmomban se gondoltam volna, hogy még bőven lesz benne részünk
Szinte hihetetlennek tűnik amiket mondasz, pedig ez volt! Itt esett 12 centi hó reggelig, és napközben is szemerkélt. A tájat elnézve azt sem nagyon tudom elhinni, hogy én már az idén többször is motoroztam!?
20-30éves áttört gerincű betonoszlopok amelyeknek állékonysága nem romlott számottevően az évek folyamán. Viszont a viharos szél mellett a hírtelen lehülő levegőből kicsapódó jegesedés is sokszoros terhet rakott rájuk, ez nem csak a húzófeszültséget növelte de rideggé is tette az oszloptestet. A téliszalámi méretűre hízott jeges vezetékek 2-3 méteres kilengéseket produkáltak függőleges irányba akkora erők ébredtek amelyek ropiként törték kétté az oszlopokat, ha meg mégis kibírták az oszlopfej szakadt le vagy a keresztkarok...
Ma szép havas volt a táj reggel, de kiba..ott szeles hideg, aminek legalább annyi haszna volt, hogy egyszer sem akadtam el persze délután amikor olvadt már neccesebb volt, pedig mi sem szarral gurigázunk...
Vagy két sör mellett!
Sokat tekergettem a morfondirt, mert én is láttam a derékba tört portál oszlopot, hogy mi a lóf. ez? Alá vannak méretezve ? De a betonoszlopok is? Eszetlen szél lehetett arrafelé!
Több volt a szélsebesség mint 120 km/óra!
Ügyes vagy Testvérem!
Azt hiszem megérdemled a tiszteletbeli Villamosmérnök titulust!
Remélem, lesz rá alkalom, és az idei nyár nem "szerdára" fog esni.
Úgy tűnik, egy kicsit túlterveztem ezt a dobozvilágítás meghajtást, mert ma egy ellenállással, meg két diódával 120Ft-ért sikerült megoldani. Néha a kevesebb a több
Remélem majd a nyáron egy üveg sör mellett jobb kedvel mesélek róla talán szépülnek addigra egy kicsit az emlékek