Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálatok hány fok van? valamikor visszaolvasom a kommenteket, de most melóban vagyok. Ma motorral jöttem, most 13,5öt mutat a hőmérő, és ahogy néztem a jelentést jön a tavasz! Persze zápor, zivatar, szél előfordulhat, dehát akkor is! Hétvégére 20 fok körüliket mondnak. Elköll menni Dobogókőre, meg ahova visz a gépló!
Természetesen megvan az egészséges határ ameddig jólesik, aztán már a többlet nálam a jókedv csökkenését és nagyfokú tompulást éredményez, ezért azt a szintet nem szoktam erőltetni. Érdekes viszont, hogy még néhány éve szinte egy kortyot sem ittam, még jeles napokon se!
Állítólag 7évente változik az ember, persze ez sok mindentől függ, de mivel kicserélődnek a sejtjeink biológiailag is újjászületünk...
Ha ez igaz akkor a következő forduló 42-évesen következik, vagyis szűk 2-év remélem az a következő 7.7-es cblackó verzió se lesz alkoholista és legalább olyan okos lesz mint ez a mostani
Katona koromban fordult elő az az eset, hogy négykézlábra állítottak és azon röhögtek, hogy "milyen aranyos még így is elborul"!?
Na de azok az idők elmúltak! Azok, hatan nyolcan akikkel 30 éve pusztítottam a hegy levét, egyik sem él már! Nem lehet büntetlenül meginni egy tartálykocsi szeszt, és elszívni egy kazal cigarettát!
Majd ha beváltom a fenyegetésemet akkor fogsz nagyot nézni! Megtudod , hol lakik a magyarok Istene! Lesz sírás rívás kezek letaposása!
Elmesélem, hogyan működik az alkohol az agyban:

Adott Afrikában egy bivalycsorda, és adott egy oroszlánfalka.
A bivalycsordáról közismert, hogy nagyon nagy a közösségi szellem az állatok között, mindig együtt futnak, nem hagyják ott egymást. Ebből következik, hogy az egész bivalycsorda csak annyira "gyors", mint a leglassabb bivaly.
Az oroszlánokról köztudott, hogy mindig a lassú, öreg, beteg állatokat vadásszák le, ezek alapján könnyen belátható, hogy ha sokat találkozik a két banda, a bivalycsorda egyre gyorsabb lesz.
Ugyanez játszódik le az agyban is, mert az alkohol először mindig a leglassabb agysejteket öli meg, és minél többet iszol, annál gyorsabb lesz az agyad. Hirtelen szakértője leszel minden témának, ami felvetődhet az egész Univerzumban. Tudod, hogy mindent tudsz, és ezt a tudást át akarod adni mindenkinek, aki meghallgat. Ilyenkor természetesen mindig igazad van, és természetesen mindenki, akivel beszélsz, téved. Ez érdekes vitához vezethet ez olyan esetekben, amikor mindkét (esetleg több) vitapartner ebben az állapotban van.
A ló is állva iszik, igaz, hogy csak vizet.
De azzal meg az a baj, hogyha a víztűl megy el az eszed, az már a büdös életbe nem jön vissza.
A vízzel egyébként is vigyázni kell, mert nagyon erős ital. Hajót visz a hátán, hidat mos el, turbinát hajt, hegyeket mozgat, és még nem is beszéltem a korrózióról.
Értem én de akkor elmarad egy fokozat, honnan tudod ülve, hogy lassan összerogysz? Mert ha állsz és le kell ülnöd akkor az már figyelmeztetés... viszont ha ülsz akkor már csak azt veszed észre hogy felborulsz...
Azé van amit én is vágok
Az a feslett életű? Csak ijesztget, nem jön.
Annyival egészíteném ki tudományos értekezésedet, - magyarázatodat - hogy ivás közben nem állunk, hanem ülünk, mert onnan összerogyva kisebb a sérülés veszélye, mintha álló helyzetből indítanád a mutatványt.
Kenegesd nyakolajjal a kerekeket szorgalmasan, és "meglátja mester menni fog" , mint a focis nótában!
Jóvan na! Van még 10-évem, hogy olyan értelmes legyek mint Miki, sőt, van még 20 hogy felnőjjek a Te szellemi nagyságodhoz is!
majd csak várj! lesz még böjtje!
Az egész gombolyagot Laci!
-Odafigyelni, hogy mindegyikőnk pohara tele legyen.
-Egymás mellett állunk, mert akkor ivás közben beszélgetni is tudunk.
-Na és persze törődünk is egymással, nem vágunk egymás szavába még ha a végén már a felét sem értjük.
-Ha meg valamelyikőnk megrogyik felkaroljuk, önzetlenül!

Azt hiszem értem a lényeget!

Tényleg ideje lenne megint kicsit poharazgatni, azt is tudom, hogy most én jövök... de lehet meg kellene várni a Józsit is, bár ha rá várunk lehet kiszáradunk...
Odafigyelést! A melletted állást! No meg a törődést! Felkarolást! És ezt mind tőlünk! Neked! Önzetlenül!
Az is jó bár tudatlan maradok de legalább érzem a szeretetet
Sebaj! Majd imádkozunk Érted, hogy Allah világosítsa meg elmédet!
... milyen lista? milyen lovagok? Azt hiszem valahol elvesztettem a fonalat
A fényes páncélú előre szegezett lándzsájú lovagok listája!
Mármint a III/3-asok listája?
Aztán kifújt! Ekkora a "lista"!
No meg tőlem!
"látszik, hogy érdekesen szép a lány."
jaaaa, és még ártatlan ! Tőlem!
Jóvan B+! Tudjuk, hogy Te még az egylovas embert is kocsistól! Előbb a lovat!
Józsit már hiába kérdezed!