Remélem mindenki jót röhög rajta, hisz ez egy komédia abból a világból, amikor csak a Józsi létezett Józsikám, ha egyszer mifelénk jársza borospincében, veresborral fogom begyógyítani a verblális sebeid. adig meg elnézést
Ha a jelenség akkor jelentkezik, amikor épphogy van benzin van a tankba, és autópályázol, akkor kezdjél el slalomozni a felezővonaltól a záróvonalig oda-vissza csökkentett sebességgel, hogy a benzin át tudjon folyni az egyik tankfélből a másikba. Mindig arra döntsed jobban, amerre a benzincsap van.
Hát én mostmár semmit sem értek, de lehet ez csak azért van mert értetlen vagyok, talán holnap pihentebb fejjel lesznek újabb reakcióim... de lehet hogy nem, az utóbbi a jobbik eset!
"Mikor én ott szoktam lenni, rajtam kívül csak a szél szokott jönni-menni,
Mikor bevágtatok, mint egy ménes, csak a fák néznek le rám- ki ez a béres?"
A Kovácstanárnak új telója van, azér ír ékezet nélkül.
szerintem együtt tudok élni az 1es megoldással (egyelőre) :)
De a 3ra is sort kerítek.
MA hazafele kipróbáltam 3asban 4esben 7-8ezres fordulattal menni picit több ideig, és nem jelentkezett semmi. Aztán 5ösbe fel, gyorsultam és sokkal durvábban jelentkezett! Kivételesen 280nál járt a nullázható km számláló, és általában ezen a környéken kell tartalékra váltani. Kb 2km -re voltam a benzinkúttól ahol szoktam tankolni, átváltottam tartalékra, még egy kicsit habogott a motor, néha felgyorsult néha semmi, aztán le kellett jönnöm a pályáról. Addigra a tartalék is rendesen ment, a bekötőn meg már nem mertem olyan gyorsan menni, mert ott mindenféle állatok kiugranak a sötétből (most volt fél10kor ez), egy kanyi autó sem volt a közelben, tehát teljes volt a sötétség. Kútnál 17.1 litert tudtam tankolni, és papírforma szerint 17nél jön a tartalék. Tehát simán lehet hogy a lötyögés miatt most valóban a benzin ellátás lehetett a hibás.
Arra vagyok kíváncsi, hogy:
Tegnap nem lehetett-e ugyanez a hiba. Kb minusz 40km volt benne, az kb plusz 2.5 liter benzin. Most lehet-e az hogy nagy sebességnél annyira elmászik az a benzin ami épp kellene hogy nem kap eleget?
Majd hétvégén tesztelem teli tankkal hogy jelentkezik-e megint....
Köszi az infokat, most mennem kell, holnap melóból elolvasok mindent! :)
Jól van de nem szóltok senkihez... csak ott ültök? Rám a frász jött amikor ott voltam, először azt hittem nem is élnek csak amikor megreccsent a lábam alatt a galy úgy rámnéztek hogy háromfelé vágtak a szemükkel... szerintem még most is ott gubbasztanak úgy átszellemültek. Lehet a Kovácstanárral is ott űl velük együtt, bár kb. 3 napja írt egy emilt... de lehet van nála okosteló
Sokan járnak oda, én is szoktam ott üldögélni. nem tudom, hogy használ- e, de ártani biztos, hogy nem árt (Betartom az acélszerkezet szerelős szabályt:" Aranyérre nem lesz gondod, picsád alá tegyé rongyot! ) Szerintem a jó levegő, meg a hit abba hogy meg fognak gyógyulni csodákra képes. Kérdezd róla a Kovácstanárt, Ő őshonos arrafelé
Jövőhét vasárnap az pont fasza mer nem vagyok ügyeletes! Feltéve ha én vagyok az akit meglátogattok, merthogy nem ismerek másik olyat aki pont olyan mint én aki itt lakok és szájba kell vágni motorgumival
Krisztit Bükkszentkereszt környékére vittem tavaly előtt motororral, előtte kiollóztam a látnivalókat, így jutottunk el a csodakövekhez. Nagyon komoly emelkedőn mentünk fel egy szélső utcán. Nem volt kitáblázva csak a helyszinen az erdőben találtunk a kövekre, de szinte ijesztő volt, hogy mindegyik kövön űlt egy öregasszony, szerintem valami nyugdíjas klubb vihette oda őket raklap számra valami konténeres autóval mert tele volt velük az erdő... Nem volt még jó idő, gondoltuk is hogy majd jól felfáznak oszt még több nyavaját visznek haza mint amennyivel felmásztak oda...
A hit ereje sokra képes, én egy kicsit hitetlen vagyok ilyen téren de ha segít ez valakin (mert elhiszi) akkor meghajlok előtte!
Remélem, jövő héten az ételhordó is magára ölti a bíborosi gúnyát, oszt kíváncsiságbúl meglátogassuk az egyik barátomat(vasárnap), aki Földesen lakik.(tudod, be kell vágni az új gumit):-)
Olvastam 1szer, azt hiszem a nők lapjában 1 cikket.
Nő volt az újságíró, és elment - azt hiszem - szlovákiába, mert ott volt 1 nő, aki a hit erejével kézrátéttel gyógyított. Persze nem hitt benne, de azért elvitte magával a férjét, akinek már x ideje térdfájdalmai voltak, hiába kezelték.
El is mentek, ő elkezdett beszélgetni a nővel, közben a férje meg felfeküdt 1 vizsgálóasztalra.
A nő elmesélte, hogy orvos betege is volt már, meg hogy férje és gyereke van, de ezek ellenére senkitől nem kér pénzt, de ha adnak, akkor - mivel élni kell valamiből - elfogadja.
Eközben a kezét a fazon felett mozgatta, majd kis idő múlva, megmondta, hogy térdproblémája van. Nyilván ezt nem mondták meg neki, tehát ezt ott magától találta ki. "Diagnosztizálta."
Aztán még beszélgettek 1 darabig, majd eljöttek.
Utána írta, hogy a napok múlásával jöttek elő a kétségek az egésszel kapcsolatban. És mi volt a cikk utolsó mondata?
De viszont a férjem térde azóta se fáj!
Villanyszerelés a Fekete Ország című filmből Fsz:Mucsi Zoltán
Jó éjt mindenkinek!
Mikor bevágtatok, mint egy ménes, csak a fák néznek le rám- ki ez a béres?"
A Kovácstanárnak új telója van, azér ír ékezet nélkül.
De a 3ra is sort kerítek.
MA hazafele kipróbáltam 3asban 4esben 7-8ezres fordulattal menni picit több ideig, és nem jelentkezett semmi. Aztán 5ösbe fel, gyorsultam és sokkal durvábban jelentkezett! Kivételesen 280nál járt a nullázható km számláló, és általában ezen a környéken kell tartalékra váltani. Kb 2km -re voltam a benzinkúttól ahol szoktam tankolni, átváltottam tartalékra, még egy kicsit habogott a motor, néha felgyorsult néha semmi, aztán le kellett jönnöm a pályáról. Addigra a tartalék is rendesen ment, a bekötőn meg már nem mertem olyan gyorsan menni, mert ott mindenféle állatok kiugranak a sötétből (most volt fél10kor ez), egy kanyi autó sem volt a közelben, tehát teljes volt a sötétség. Kútnál 17.1 litert tudtam tankolni, és papírforma szerint 17nél jön a tartalék. Tehát simán lehet hogy a lötyögés miatt most valóban a benzin ellátás lehetett a hibás.
Arra vagyok kíváncsi, hogy:
Tegnap nem lehetett-e ugyanez a hiba. Kb minusz 40km volt benne, az kb plusz 2.5 liter benzin. Most lehet-e az hogy nagy sebességnél annyira elmászik az a benzin ami épp kellene hogy nem kap eleget?
Majd hétvégén tesztelem teli tankkal hogy jelentkezik-e megint....
Köszi az infokat, most mennem kell, holnap melóból elolvasok mindent! :)
tehát akkor:
Példának okádék:
A hit ereje sokra képes, én egy kicsit hitetlen vagyok ilyen téren de ha segít ez valakin (mert elhiszi) akkor meghajlok előtte!
Nő volt az újságíró, és elment - azt hiszem - szlovákiába, mert ott volt 1 nő, aki a hit erejével kézrátéttel gyógyított. Persze nem hitt benne, de azért elvitte magával a férjét, akinek már x ideje térdfájdalmai voltak, hiába kezelték.
El is mentek, ő elkezdett beszélgetni a nővel, közben a férje meg felfeküdt 1 vizsgálóasztalra.
A nő elmesélte, hogy orvos betege is volt már, meg hogy férje és gyereke van, de ezek ellenére senkitől nem kér pénzt, de ha adnak, akkor - mivel élni kell valamiből - elfogadja.
Eközben a kezét a fazon felett mozgatta, majd kis idő múlva, megmondta, hogy térdproblémája van. Nyilván ezt nem mondták meg neki, tehát ezt ott magától találta ki. "Diagnosztizálta."
Aztán még beszélgettek 1 darabig, majd eljöttek.
Utána írta, hogy a napok múlásával jöttek elő a kétségek az egésszel kapcsolatban. És mi volt a cikk utolsó mondata?
De viszont a férjem térde azóta se fáj!