Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostanság nem csak a föld mozog arrafelé, hanem az idő is elég sz@r újra. Kijut most "jóból" Nektek. A híradó mutatta milyen időjárás van a Dunántúlon.
Nem , hanem itt már hozzáedződtünk, ahhoz, hogy a Föld mozog. Te tudod,hogy már Galilei is megmondta mikor nem szolgálták ki a csárdába: "És mégis mozog" !
Badacsony már az űrben van, ahol súlytalanság uralkodik? Másképp hogy lehet elengedett kézzel "súlyzózni"? Én még a wc-n is kapaszkodok!
Elengedett kézzel szoktam "súlyzózni" a konyhában!
Van saját "konditermed" ?
Szerintem meg gyakrabban kellene "edzeni"! Egészségetekre, és Miklósnak is!
Miklós sok szép születésnapot kívánok Isten Áldásával!
Mit tegyek, ha a lélek erős, de a test gyenge?!
Vigyázz magadra Józsi, mert az egyetlen vírus, ami jót tesz az embernek, az az Egri Bikavír- (us) Ha azt beszeded, a többi békén hagy
Isten éltessen, Miklós! Ez meg lett ünnepelve rendesen, hisz bárhonnan nézzük, mégegyszer nem leszel ennyi idős, kár lett volna elpazarolni az alkalmat
Használhatsz szívószálat pl: 3/4"-os tömlő
csak azt nem értem minek iszik aki nem bírja...
Ha úgy érzed fárad a karod, kezet kell váltani! Egy ilyen apróság nem foghat ki az emberen.
Félkezes súlyemelés? Túl edzettem magam?
Az a fáradtság miatt van. Ne dolgozz annyit!
Ehun-e! Beszereztem valami vírust! Aztán csakis a fertőtlenítés miatt ittam egy kupica poharas orvosságot! Finom volt, mondom ne árválkodjon egymagában, leküldtem még egyet!
Aztán elszundítottam egy kissé!
Ja, esik a szinvonal kegyetlenül, viszont hol van Józsi?
Sokszor mit össze harcol ő is a sok értetlennel... de félnek is tőle!
Köszi! Nem érzem! De viszont igen elfáradtam!
Köszi!
Ja, a kommentekkel kapcsolatban, amiről szó volt itt az előbb, jutott eszembe, hogy elolvastam 1 cikket itt a sportmotoron, "csitt, csak halkan" címmel. Aztán beleolvastam a hozzászólásokba. Elképesztő, hogy egyesek hogy tudnak köpdösni másokat, mert nem egyeznek véleményileg. Csak figyeltem...... Döbbenet.....
Ez nem a kátyúkba megy, ez egy egy feneketlen lyukba ömlik. A Tied is a kollegádé is meg mindenkié!
Négy napi szakadatlan ivászat disztingváltan. Te nem érzed az ellentétet? Happy Birthday!
Gondolj arra, hogy majd berakják a kátyúba... oszt jók lesznek majd az utak! szerintem arra gyűjtenek
Ez igazolt távollét! Isten éltessen benneteket!
Egyik kollégám most a csúcstartó két 45ezres csekkel egymás után egy hónapon belül... tudom én is, hogy a szabály az szabály, de amikor indokolatlan helyzetekben lőnek le ráadásul észre sem veszed csak jön a csekk... kiveri a biztit nálam is. A cég kifizeti egyben, aztán havonta levonja a bérünkből... volt amikor letelt az egyik aztán már ott is volt a következő. és alig mész többel mint 60... mostmár én is berágtam!