Attól tartok arról már lekéstem... megyek orvoshoz
a sima megfázásokat lábon kihordom, bár nem panaszkodok mert ezt a telet elég jól átvészeltem ilyen szempontból.
Még most hagyján is mert belülről nézek kifele, de bizony tegnap kívűlről néztem befele... a végén meg jól néztem ki (elázva)
Hízik a Balaton úgy hírlik... legalább van valami jó is benne, viszont itt nálunk a Berettyó elég necces...
6,5°C enyhény szeles, folyamatos csendes esővel... mondjuk még mindig jobb mint tegnap persze tegnap se volt rosszabb csak annyiból hogy szétáztam mert dolgoztam
A hát, nyelvjárás!
Másabb mint a bihari, mer' nem pont olyan de tűlem lehet híni ekcéménak is vagy akarminek! Egyiket másikat alig éteni, bakatársam mondta "csólány...", mi a lúf.sz? Milyen jány...? Oszt megvilágosodott, hogy a csilánrú beszíl, amit a rucák is szeretnek, nékünk is van a góré mellett a ganyéná...
Amúgy Péter borsodi, borsodi Bivaly, fújja a gőzt a sisakba! Kemínyek azok! Egyszer Ina zu bácsit is megfélemlítették aki azóta Japánbú biciklivel horgya csak nekik az alkatríszt. Egyszer éngem amúgy kiröhögtek a tudatlan kollégák, szanaszít pofoztam az összest! Mer' aztat tanáltam mondani hogy "módla"... áramkötíseket cserétünk oszt egyforma vót mind, há' mondom mírjetek meg egyet (az a módla) oszt a többit ahhoz szabjátok... kiröhögtek amíg kípen nem tenyeröltem űket! Amúgy Csoki is megmonta ahány nyelv annyi ember, így vóna az rengyin, de egy kis országon belül ennyi szórás... Mondjuk én értem a Pétert, meg ű is éngem, mer' mutogatunk is mellé oszt azé. Megoszt a barátok félszavakbúl is megértik egymás, igaz-e hé?
Na nyugodalmasat me' nem látok mán a fáradtságtú...
Én nem haragszok ezért, ezek nyelvjárások. Divatos szóval akcentus. Általában küzdök a "Kellesz" szó ellen, most mégis én írtam le, úgyhogy nem tudom megtagadni a múltam
Remélem nem haragszol meg Péter, de ahogy írtad "az ÉVEN kotróhajóval KELLESZ" eszembe jutottak a régi szabolcsi katona társak. Ők beszéltek-számomra- ilyen furcsán. Egyébként rajtunk Csongrád megyeieken is jókat röhögtek. Mi meg ő-vel beszéltünk. Remélem tényleg nincs harag!?
Egyébként tényleg rátok jár mostanában a rúd időjárásilag, de itt se rózsás a helyzet. Azt hiszem, a kukoricát az éven kotróhajóval kellesz ültetni, mert a kiskacsák úszva csipegetik a felhő szélét. lehet, bepróbálkozunk a rizzsel, oszt majd elviszik a kínaiak
majd beszélünk
a sima megfázásokat lábon kihordom, bár nem panaszkodok mert ezt a telet elég jól átvészeltem ilyen szempontból.
Hízik a Balaton úgy hírlik... legalább van valami jó is benne, viszont itt nálunk a Berettyó elég necces...
Mi lesz itt megfizetve? Ez az év már ilyen lesz?
Másabb mint a bihari, mer' nem pont olyan de tűlem lehet híni ekcéménak is vagy akarminek! Egyiket másikat alig éteni, bakatársam mondta "csólány...", mi a lúf.sz? Milyen jány...? Oszt megvilágosodott, hogy a csilánrú beszíl, amit a rucák is szeretnek, nékünk is van a góré mellett a ganyéná...
Amúgy Péter borsodi, borsodi Bivaly, fújja a gőzt a sisakba! Kemínyek azok! Egyszer Ina zu bácsit is megfélemlítették aki azóta Japánbú biciklivel horgya csak nekik az alkatríszt. Egyszer éngem amúgy kiröhögtek a tudatlan kollégák, szanaszít pofoztam az összest! Mer' aztat tanáltam mondani hogy "módla"... áramkötíseket cserétünk oszt egyforma vót mind, há' mondom mírjetek meg egyet (az a módla) oszt a többit ahhoz szabjátok... kiröhögtek amíg kípen nem tenyeröltem űket! Amúgy Csoki is megmonta ahány nyelv annyi ember, így vóna az rengyin, de egy kis országon belül ennyi szórás... Mondjuk én értem a Pétert, meg ű is éngem, mer' mutogatunk is mellé oszt azé. Megoszt a barátok félszavakbúl is megértik egymás, igaz-e hé?
Na nyugodalmasat me' nem látok mán a fáradtságtú...