Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg zizegett még az előző autómnál rendesen idegesítő volt mivel a zenét is inkább úgy szeretem hallgatni ha nem nyomja el motor hangját, de jó minőségben szól! Egy falevelet szívott be a szellőző csatornán keresztül és az akadt a lapátok alá, fél napba került szétszedni...
Azt mondta Zoli, hogy nézzem meg, hogy csúszik e a kuplungja. Megnéztem. Szerintem nem.
http://youtu.be/9vmlDe8vtSA
Mert "inkább kárba , mint pocsékba"!
Sőt! Újabban takarékos lettem! Hogy azt se pocsékoljam el ami a poharat megnedvesíti, az üvegből iszom!
Sőt..... ! Kézzel, lábbal!
Abba két kézzel kapaszkodok!
Még mindig jobb, mintha a jégert ejtetted volna el!
"Süt a Nap reggel óta, mondom kerülök egyet, de még csak 4,7 °C van!
Te vagy az Öreg Sam! Figyelj oda legközelebb, és ne ott járjon az eszed ahol más embernek a f..ka.
Én a napokban a mikróból kivett pohár tejet ejtettem le!
Igen hasonló a helyzet. Itt egy pici villanymotor állítja a számítógép utasításainak megfelelően. Nálam a lerakodott korom miatt alkalmanként megszorul és a motor nem tudja beállítani, ezt érzékeli a számítógép és már rakja is ki a hibalámpát. Ezt kell majd orvosolni, sőt lehet (vezetési) stílust kellene váltani.
Mint régen a kétütemű trabiknál. Ha sokáig városoztál, semmi pörgetés, akkor a kipufogóban lerakódott a trutyi. Aztán ki az országútra, pörögjön az a két henger, és kilométereken füstfelhő. Vagy ha már ez se működött, akkor le kellett venni a kipufogót, és ki kellett égetni. Mivel lefojtotta a motort.
Az rendben van, de hogy le is ejtem? ? ?
Egy ideje mi is kinlódunk az autónkkal. Néha kigyullad egy kontroll lámpa azután elalszik. Pénteken elvittem szerelőhöz, hogy kiolvassa a hibát. Rátette a gépet, még kerültünk is egyet közben vele. Persze minden jó volt, de az eltárolt hiba a kipufogógáz visszavezető szelep és a szívócső nyomás érzékelő időszakos hibáját mutatta. Hazajöttem, nem hagyott nyugodni a dolog ezért rákerestem a neten a hibákra. És itt jön elő a túlzott óvatoskodás és a túlzott kímélet néha káros hatása. Ugyanis én 2000 fölé nem nagyon forgatom a motort csak országúton és még városban is felkapcsolok ötödikig. Emiatt lekormolódik a kipufogógáz visszavezető szelep, megszorul köztes állásban és ez zavarja meg a szívócső nyomásérzékelőjét. Úgy hogy néha lehet nem ártana megkergetni a technikát és akkor kitisztulna a rendszer magától. De mi sajnos sokkal többet használjuk rövid távon, városban ami bizony nem használ neki. Valamikor majd leveszem a szelepet, kiáztatom petróleumban és talán megjavul.
Ami elromolhat, az el is romlik! Szép reggelt!
Gondoltam én, hogy a vízre célzol, de én mégis a nőt láttam meg először.
Ja, nem is mondtam. Az autóban megdöglött a fűtő, hűtő, ventilációs motor. Az autó persze úgy párásodott az esőben, hogy ki se lehetett látni belőle! Mondom sebaj, kiveszem, megnézem mi baja. Már a kivétel se volt 1 leányálom, - csiga evő franciák - de csak a vizet kellett kiönteni az alsó tartójából. Kiszárítottam, aztán meg leejtettem.
Ennek egy henger alakú ventilátora van, - mint 1 mókuskerék - és hát persze több helyen eltört! Az ideg ölt meg, mert amúgy jó lett volna. Összeforrasztgattam, kicsi drótokat tettem bele, de mivel kapott 1 ütést, így kicsi kilengéssel forgott a vége, ami nem egészséges.
Vettem egy másikat, annak kicsit nagyobb átmérőjű volt a hengere. A berakásánál igen cifrán káromkodtam. A végén bent a helyén, ok minden, szépen forog, de 1 deka levegőt se fúj be.
Ki az egész, - lelkesen - és polaritás csere. Most működik.
Szabinához annyi közöm van, hogy úgy hívták volna a kislányunkat... na de mindenhez én sem érthetek
Nem az volt a gond. Ha erre dugod az orrod, - bár csak ígérgetsz, mert feslett erkölcsű vagy - akkor majd elmesélem. ( Néminémű szeszes ital bekebelezése mellett )
Elhiszem! Én is annyit ittam volna nekem is kellene egy hét, hogy kijózanodjak!
De egészségedre egyébként!
Értem én, hogy Neked tetszik a szabina, - Krisztina tud róla? - de én nem ájultam el tőle.
Felteszek már Neked egy jó női képet:

köszönöm Józsi! Hivatkozom az előző hsz.-ra, most "kerültem elő", így a késői reagálás.
Köszönöm szépen! Mostanában nem voltam erre, tehát csak most tudok válaszolni rá.
Minden rosszban van valami jó! Nem munkába menet esett le!
Sziasztok Urak! Erre elég rossz idő volt napközben, de délutánra nagyjából felszáradt az út. Az időzítés nem is lehetett volna jobb, mert végre kész lett a múltkor vásárolt robogó. Következett a próba. Nagyon jól megy. De hogy ne legyen maradéktalan az öröm, az olaj tartályról le csúszott a szivattyúhoz tartó cső. Rendesen összeokádott mindent. Persze mikor raktam össze, alig bírtam ráhúzni, olyan szoros volt. Mikor haza értem, kerestem egy bilincset és ráraktam. Utána brigéciol és mosás következett. Hétfőn ezzel a csodával megyek dolgozni.