Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha asszony nem foglal le akkor megyek, de ha épp akkor csinálunk valamit, akkor nem ígérem :)
Azabaj hogy vasárnap próbálok szinte egész nap, és így csak a szombat marad vele. De holnap fogát húzzák, ami lehet hogy annyira elveszi a kedvét mindentől, hogy egyedül akar lenni. Nem tudom még hogy lesz. Mindenesetre mennék szívesen!
Elektromos csatlakozókat széthúzni, kontakt sprével lekezelni, a gyújtókábelek ellenállását megmérni, stb. Vagy szépen lecsorogsz ide szombat reggel, és megnézzük.
nemtudom hogy lesz. De szerelő ezt hogy tudja ellenőrizni egyáltalán? Ő biztos nem viszi el egy körre és szegi meg a szabályokat.
Egy laza vezeték, vagy testelés miatt pl. mert pont 160-nál jön rezgésbe, és akkor lesz gubanc?!
oké, de azt is vegyétek figyelembe, hogy alacsony fordulaton( vagy sebességen , ezt még nem tudom) teljesen jól megy. Csak 160 felett érzékeltem ezt. Szóval ha én ott járatom a garázsba nemhiszem hogy rossz lesz. Esetleg ha pörgetem 8ezren fél percig akkor talán...
Hogy lásd a trafókat, és a kábelezést! Nem igen lehet innen kideríteni, mert legalább 15 -féle hiba lehet. Gyertyapipában elégett ellenállás pl.
Nincs a helyén a gyújtókábel, mert kicsúszott.
pontosabban? Mit szedjek le, hogy lássam, merre keressem a kósza szikrát?
Teljes sötétben megnézed, nem szikrázik-e olyan helyen, ahol nem kellene!
húú köszi, viszont amiket írtál azokról fogalmam sincs h mik :)
mármint sötét kamra? Én olyan vagyok hogy ha pontosan leírják akkor megcsinálom, meg ha elmondják h mit kell nézni. De pl múltkor a kormány középső csavarját nem tudtam meglazítani
Köszi, de már elméletileg meg van. Zsír új, pár kört futott pályán. Rá is kérdezek holnap.
Az én kiskutyám a szivattyút húzta fel a kútból, meg 50 méter tömlőt elintézett. Előző életében vízműves lehetett
Nézzél szét itt, hátha találsz "kedvedre" valót
link
Jó etét az Uraknak!
Ma kapott az ételhordó egy első papucsot, nem új, de legalább használt. olyan 80%-os Michelin Pilot Power, nem is túl öreg, 2010 évvégi gyártás. postával, szereléssel együtt kijöttem 14-ből, most ennyire futotta. Mentem vele egy rövidet, semmi rendkívülit nem tapasztaltam. Nem tudom, miért cserélték le, de nekem még jó lesz egy darabig.
Pályázott gumi lesz, közepe hibátlan, a széle - legszéle - kicsit hiányos, de oda én már nem döntök. 20-asért.
Oksi.
Hétvégével legkésőbb meglesznek a méretek és hívlak ezügyben
Hát pedig az a gumi se olcsó játék! Ekkora papucs biztos sokba kerül. Én mostanában robogóra kerestem gumit és bizony volt hüledezés mikor láttam az árakat. Így aztán maradt a használt, de jó állapotú. A kettő postával együtt se volt annyi mint egy új. No persze ez a Te esetedben nem hiszem hogy járható (biztonságos) megoldás lenne.
Erre már nem fussa!
Már nem idegesít, - nem igaz - de így pár dolog kimarad, amit abból lehetett volna finanszírozni.
Most vennem kell 1 hátsó gumit, mert a májusi kiruccanásnak már nem akarok ezzel a gumival neki látni, mert ezen már 2 javítás is van.
Majd látjuk, hátha még egy kis maszek is beesik az ablakon.
Jut eszembe, hol vannak a méretek? Fürdőszoba ablak.
( Persze ez nem azt jelenti, hogy a Te ablakodon akarom megkeresni! )
Mértékkel és tartózkodva! Mérték a vödör , tartózkodás: az asztal alatt!
Valahogy tedd túl rajta magad, nehéz de nem tudsz mást tenni... nekik lesz igazuk. Még motorral nem kaptak el, viszont útban az üzemzavarhoz igen, sőt büntettek már meg kanyarodási szabályra hivatkozva is... pedig igyekeznék odafigyelni még ha ezer fele jár sokszor az agyam akkor is, főleg amikor olyan hiba van ami feladja a leckét.
Részletfizetési lehetőség is van, talán úgy könnyebb de igazából nem ismerem ezt az oldalát mert nálunk a cég vonja a fizuból, megánemberként nem tudom milyen lehetőségek vannak
Na annak több értelme lett volna, az biztos! És hogy látszott volna!
De persze ez nem igaz, mert disztingváltan, kulturáltan, mértékkel fogyasztjuk az alkohol tartalmú italokat!
Áááá, dehogy. Csak úgy, mint én.
Élni tudni kell!
Semmire nem lehet következtetni, alattomos megbújó hiba! Lehet a nagyfesznél üt át, lehet gyújtás vezérlő cirkusz, lehet karbi meg még ki tudja mi...
Nézz át mindent, gyertyakábel, vezetékek, sötét kamra teszt meg amit Te magad meg tudsz nézni mindent! Aztán vidd el olyanhoz aki tapasztalt szerelő és bízd rá, sokszor olcsóbb mint a szarakodás.