Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott nem lehet luk! Gondolj bele! Felül sűrít , robban alul szív, és elősűrít! Be kell hegeszteni a likat ötvözött alu pálcával!
Vagy eldobni a csipába!
igen, evvel vettem, de nem is ment. Egyből vettem új hengert meg dugót. De az utángyártott volt, csörgött zörgött, viszont jól ment (fogyaszott is 4 litert! )
Most kitaláltam hogy mindent vissza, gyári hengert, egy rendes dugóval (mert ugye ez nem az) Evvel nem is ment. Mondjuk ahhoz az is hozzátartozik, hogy csak egy gyűrűje volt, a másik eltört. Valószínű azért sem ment :)
Simson?
Én ilyet még nem láttam! Öntési hiba és átlyukadt? Egy biztos: nem oda való!
250-es ETZ dugók szoktak kilyukadni ha nagy az előgyújtás!
Mennyire normális az a luk a dugó közepén? Magától lehet ilyen? Vagy valaki belefurt? :)
remélem !
Én viszont azt kívánom Neked, hogy sose legyen rá szükséged!
Én hónaljmankót szerettem volna!
Kellene nektek két Mzárolt T72-es, azzal eljuthatnátok bárhova. Erről jut eszembe, ma a tv-be azt nyilatkozta valami nagyfejű, hogy a katonaságot azért nem tudták a hét végén azonnal bevetni, mert nem tudták kiszabadítani a teknikát a hóból.....
Nem értem, annak idején nekünk szemenként kellett kihordani a laktanyából a havat. Milyen katonaság ez? Műanyag?
Vagy esetleg a katonabácsik túlképzettek a hólapátoláshoz?
Ha majd jön az ellenség, kiüzennek a határra:"Várjatok már egy kicsit, mert még a rabszolgák nem lapátolták ki a haditechnikát a hóból" Ez a professzionális zsoldos hadsereg.
Akkor szoktad olvasni Te is. Vannak furcsa emberek, de így kerek a világ.
Ki nem hagyok egyet sem csak inkább nem veszek részt benne... komolyan mondom vicc mindkét oldal!
Fonoda- út
Nem szartam le, most megkerestem és elolvastam!
Igazad van, úgy csináltam, ahogy elképzeltem
Érdekességképpen mutatok valamit, ma kaptam néhány fotót az egyik kollégámtól aki velem volt az üzemzavarozásnál és a telójával készített képeket Sajnos nekem nem volt érkezésem fotózni de ezek a képek is beszédesek. A lánctalpas 6ezer ccm-es és hidromotorok mozgatják (1.kép), ilyenekkel húzogatnak bennünket a hibahelyekre, brutális ereje van még ott is ahol szinte mocsárban jártunk (2.kép) még akkor is vígan ment amikor az Iveco már derékig elsüllyedt mögötte...
Én mondtam, hogy itt lesz Lackó. és megmondja!
( Csak az érdekes lehet, ha nem tud behúzni még 1 szálat )
Csak alkalmi témára gondoltam!
Látványos! A ledszalaggal (amiről írtam neked csak leszartad ) még nem foglalkoztam mert a láncolajozóval kinlódtam esténként. Lassan finisbe érek vele, elektromosan már rendben ma este megcsináltam az átfolyás szabályzót, lehet holnap kész is lesz
Találkoztam már néhány vadabb igénnyel amiket a helyszinen könnyebb megoldani mint így messziről találgatni. Mindenképpen kell behúzni még egy plusz vezetéket ami a hifinek állandó villanyt ad. Vannak olyan kettős falon kívüli dugaljak amelyek szétszedhetők és belül variálható a rézlemezes áthidalás. Úgy kell szétszedni, hogy a nulla és a védőföld maradjon változatlan és csak a dugalj fázisait válaszd szét, egyik kapja az állandó fázist ami ellátja a hifit, a másik pedig a kapcsolt fázist ami a hangulatvilágításért felelős. Ez abban az esetben működik ha a nulla nincs szakítva!
Az érintésvédelemre figyelj! A hifinek nem kell védőföld, de a lámpa ha olyan kialakítású (érinthető fém részből van a háza) akkor annak van földelőpontja.
Szerintem nem érne annyit. A tartalom nagyjából ugyan az, csak a csomagolás más. Na meg ki tudja, hogy más elviselné-e az ember különböző idegesítő szokásait.
Én már csak az új csajokat! ....... szeretném!
Ezt azért mégse kellene kipróbálni. Kicsit drága gyakorlás lenne. Jut eszembe! Még a nyáron az öreg Puchom világítását csináltam meg úgy, hogy a vezetékek több helyen elvoltak szakadva, sőt a blokkból kijövet mintha el lettek volna rágva. Sikerült, sőt még a bilux kapcsoló is rendeltetés szerűen működik.
Én azt hiszem nem vagyok profi semmibe. És ez nem áll szerénység vagy önsajnálat. Egyébként körül nézve a környezetemben sok hozzám hasonló ember van. Ellenben -annak ellenére, hogy nem vagyok már gyerek, még mindig kíváncsi vagyok szeretem az új dolgokat.
Egyébként holnap lesz a tavasz első napja, még ha ez nem is nagyon látszik. Meg holnap lesz a tanácsköztársaság kikiáltásának 94-ik évfordulója is Tessék méltóan ünnepelni
Ezt rosszul tudod, nem butulsz, hanem bölcsebb leszel , de ez nem keverendő össze az aggkori elhülyüléssel
12 V -tal lehet játszani, legfeljebb lesz egy-két kiégett biztosíték, vagy megolvadt vezeték