Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már ha nem zár jól a tömítés!
igen van valami jel, és be is volt állítva. lehet elmászott az úszó, de akkor nem menne a motor olyan jól mint most! :) Szerintem ha szinten van a benzin, akkor is kifolyhat ott.
itt 19 fokot mutatott az út melletti hőmérő!
de most olvasom hogy a jó időre várni kell áprilisig kb, mert megint jön a fagy!
Nem volt mostanában a kezemben simo-karbi, de ha jól emlékszem van belül az úszóház belsején egy szintjelző felöntés.
Akkor viszont nagyon magas a benzinszint!
ezért írtam ide, mert itt mindenki ért mindenhez, és sokmindenben tudtok hasznos tanácsot adni

Tűszelep gond? Így látatlanban?
A tűszelep viszonylag új és zár is rendesen. Max az úszó nincs jól beállítva (de szerintem be van, max lehet elállítódott).
Alapból meg van döntve a karbi picit, és pont ott szakadt el, amelyik része a leglejjebb van, szóval ha a szint még jó is, akkor is kifolyhatott.
Alighanem kell oda még egy hármas elosztó, és egy villanyszerelő!
Azt hiszem annál a Simsonnál tűszelep gond is lehet.
Köszönöm minden nedves motorostársnak a jó kívánságokat! És EGÉSZSÉGETEKRE! Azért jó lenne , ha mértéket tartanátok! Mert nekem meg nem marad!
Mindent meglehet csinálni, meg annak az ellenkezőjét is csak akarni kell. Főleg villanyszerelésnél, egyetlen lényeges dolog van!: Szabályos legyen a bekötés, és lévén a közelben mosogató, (víz , vízcsap) egyen-potenciál, és védővezeték legyen! Keresd meg a villanyszerelő ismerőst.
1. Visszacseréltem a simsonon a kislánckereket, most tökjó volt vele menni, hát kb mentem vagy 50nel a 30 fokos lejtőn, felfele erőlködött vagy hússzal :)
Nade, persze hogy mikor 1 km-re voltam hontól, akkor adja meg magát a karbitömítés, és nem csak úgy hogy izzad, hanem konkrétan úgy ömlik, ahogy a benzincsap engedi!
Így el kellett zárnom, beindítani nem tudtam már. Szerencsére pont egy emelkedő tetején voltam, így majdnem hazáig gurulni tudtam, persze a rohadék kutya, csak akkor kergetett meg mikor nem tudok menekülni, úgyhogy drukkoltam, hogy fáradjon el, amíg nem érek a lejtő aljához. Szerencsére így lett, habár kb 20 méterrel korábban áll t meg, mint én Itthon kicseréltem a tomítést, még épp volt egy. Most minden vissza lett cserélve a gyárira a "motoron" így mehetek nyáron ki az erdőbe vele.

2.
egyik ismerősömnél van egy olyan gond, hogy:
konyhabútor tetején van 2 hosszú lapos lámpa hangulatvilágításnak. Ez csak be van dugva a konnektorba. A konnektort lehet kapcsolgatni egy lápakapcsolóval ami a falon van. Így lényegében ezeket a lámpákat lehet kapcsolni a kapcsolóval.

Vett egy minihifit a konyhába, amit szintén csak ide tudunk bedugni elosztóval. Viszont mikor már minden el lett rendezve, akkor jöttünk rá, hogy ha le akarjuk kapcsolni a lámpát, az kilövi a hifit is, mert ugye ugyanabba a kapcsolgatós konnektorba van bedugva. Meg lehet-e valahogy azt oldani, hogy valahogy a kapcsoló ne kapcsolja le a konnektort, hanem mondjuk egy rákötött elosztónak csak az egyik dugeszát? Most így leírva elég bizarrul hangzik ez, annyira nem gondoltam még végig
Bulldog nevednapját Jauzsi!
Iszom is egy korsóval az egészségedre!
Kedves Nagypapa!
Most jutottam odáig, hogy igyak én is az egészségedre! Na de nem üccsit vagy vizet... mert nekem sincs semmi bajom

(a velem születetten kívül )
Nagypapa kér a mamától a torokfájásra egy kis pálinkát! Látja ezt a kis unoka és kérdi a papát: Ha a derekad fáj arra milyen orvosságot veszel be? Vörösbort kis unokám! És ha a gyomrod fáj arra mit szedsz? Unikumot!
És vizet mikor iszol? NEKEM OLYAN BAJOM MÉG NEM VOLT!
Köszönöm! Pár év motoroslét és majd teljesen hasonszőröstorkú leszel mint mi!
Köszönöm neked is Laci! Még szerencse , hogy legalább Neked eszedbe jut, ha már nekem majdnem sikerült elfelejtenem!
Gondold el Miklós, ha nem szól az ismerős elfelejtkeztem volna róla! És nem is a névnap, hanem a poharas orvosság mián!
Remélem mentségül szolgál, hogy gyógyszert vettem be, azt pedig alkohollal nem lehet. Ejj pedig úgy ittam volna valamit.
Ki vagy! Ilyen nevezetes alkalomkor löttyöt inni........ ki hallott még ilyet!
Már megint kényszerűségből iszok!
Miattad!
Isten éltessen Józsi! Névnapilag!
Egészségedre!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szeretnék én is boldog névnapot kívánni a mi Józsinknak. Én is ittam az egészségére, igaz csak egy pohár üdítőt. Remélem ezért nem közösítetek ki.
Egyébként ezúton szeretnék boldog József Napot kívánni azoknak, akiket érint!
Bár nem vagyok megelégedve a zsákban való meleghozással, a szomszéddal megittunk három pájinkát a Józsefek egészségére!
Egészségetekre! (A szomszéd is Józsi)
Itt délelőtt még jeges eső esett, délután pedig a szél volt kegyetlen, de ettől függetlenül ma József nap van!
Boldog névnapot Józsi!
Itt 7,3 és dörög-villámlik. Ha így folytatjuk az időkép innen fogja lopni az infókat. Szegény kutyánk úgy fél az ilyen időben, hogy ki se lehetne rakni. Fekszik a kazán melletti "ágyában" és gyanítom ma már nélkülem nem fog kimenni.
Itt borult, 3 fok van, de mivel szar a hideg szél nélkül, ezért az is fúj.
Mikor lesz már tavasz?
Bár tegnap láttam 4 db gólyát, próbáltak bukdácsolva repülni a jeges szélben. Csúnyán benézték az időjárás jelentést.