Te nem láthattad de a híradó szerint sok felé volt hasonló helyzet. Nem megszokott március közepén. Itt most is esik, de legalább a szél nem fúj olyan erősen. Neked jó pihenést, talán a hétvége többi része nyugisabb lesz.
Itt most válsághelyzet volt emberek!
Csütörtökön este 20:30-kor áramszünet lett nálunk, nem folytonos hanem ahogy erősödött a vihar úgy szaporodtak a védelmi működések is, ami aztán betett a gázkazánomnak is. Este 11körül teljes sötétség lett én meg feladtam a kazánszerelést...
Éjfél után 4percel csörrent meg a telefonom, a helyzet fintora, hogy idegen területre küldtek, így csak telefonon tudtam érdeklődni az otthoni helyzetről. Rengeteg 22kV-os vonal kiesett, derékbatört oszlopok leszakadt vezetékek szinte mindegyik vonalon, nagyon nagy területet érintve. Most jelenleg nem tudok ellátatlan településről, de még közel sincs vége a melónak. Nálunk délután 2-re lett villany, a lakás teljesen kihűlt, ráadásul a kazánhoz is szerelőt kellet hívni mert még akkor nem tudtam mikor érek haza...
Egyébként nálam jóval többet megélt szerelő kollégák sem emlékeznek hasonlóra, voltak szakaszok ahol 2-3m-es kilengése volt a vezetékeknek függőleges irányba és ez akkor is fennállt amikor az elhárítást elkezdtük hajnalban.
Pedig mennyire vártam ezt a 3napos hétvégét...
Olyanok vagyunk mint a kakasülő! Egy esetben nem éreztem magam ennek!
Mikor a német tulaj a hegeszteni-valóról azt mondta: "Ezt az Öreg hegeszti, mert kiállításra megy!"
Volt, ismertem olyat aki bár fáradt volt, azt hitte Ő soha nem fárad el!
Aztán belehalt! Legsűrűbben nyugdíj előtt egy hónappal.
Piszkosul oda kell figyelni, és észnél lenni!
Téged is lesz@rtak, Őt is lesz@rják, engem is lesz@rnak. Akkor mi is a közös bennünk?
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megemlítsem, itt lehet jelentkezni a lesz@rtak klubjába!
Ezzel a figyelmeztetéssel csak 18 évet késtél.(mármint hogy ne nősüljetek meg) Szerintem nem olyan borzasztó dolog az és majd a jól végzett munka örömére ihatsz még egy stampedlivel. A multkori képen nagyon profin légtelenítetted a poharat, de azért nem árt gyakorolni, nehogy valamelyik mozdulatba hiba csússzon.
Szörnyű terror alatt vagyok, azt mondta az Asszony, hogy porszívózzak!
Na? Lássátok? Sose nősüljetek meg!
És ezt mind józanul! Mi?
Nem is értem, hogy bírom!
Csütörtökön este 20:30-kor áramszünet lett nálunk, nem folytonos hanem ahogy erősödött a vihar úgy szaporodtak a védelmi működések is, ami aztán betett a gázkazánomnak is. Este 11körül teljes sötétség lett én meg feladtam a kazánszerelést...
Éjfél után 4percel csörrent meg a telefonom, a helyzet fintora, hogy idegen területre küldtek, így csak telefonon tudtam érdeklődni az otthoni helyzetről. Rengeteg 22kV-os vonal kiesett, derékbatört oszlopok leszakadt vezetékek szinte mindegyik vonalon, nagyon nagy területet érintve. Most jelenleg nem tudok ellátatlan településről, de még közel sincs vége a melónak. Nálunk délután 2-re lett villany, a lakás teljesen kihűlt, ráadásul a kazánhoz is szerelőt kellet hívni mert még akkor nem tudtam mikor érek haza...
Egyébként nálam jóval többet megélt szerelő kollégák sem emlékeznek hasonlóra, voltak szakaszok ahol 2-3m-es kilengése volt a vezetékeknek függőleges irányba és ez akkor is fennállt amikor az elhárítást elkezdtük hajnalban.
Pedig mennyire vártam ezt a 3napos hétvégét...
http://youtu.be/sCiZMxABefo
Mikor a német tulaj a hegeszteni-valóról azt mondta: "Ezt az Öreg hegeszti, mert kiállításra megy!"
Aztán belehalt! Legsűrűbben nyugdíj előtt egy hónappal.
Piszkosul oda kell figyelni, és észnél lenni!
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megemlítsem, itt lehet jelentkezni a lesz@rtak klubjába!
Igaz velem se törődött a kutya se!
Ezt hívják szopásnak!
Cseppet sem irígyelem!
Na? Lássátok? Sose nősüljetek meg!
És ezt mind józanul! Mi?
Nem is értem, hogy bírom!