1. Zara hívójelű -ma 9hetes- elfogó vadász megszerezte az autómosó kefémet
2. Eszébe sincs visszaadni!
3. Fight!
4. Győztem! és még ő van megsértődve...
Én is csak az Endy-t, mifelénk elég nagy ismerettségnek örvend, mert kevés olyan embert ismerek, aki még nem akarta megverni
Szegényke Endre néven látta meg a napvilágot, ehhez képest elég vad szakmát választott. Azt tanúsíthatom, hogy nagyon jól fut, mert az egyik munkásom kiugrott az autóból, amikor Endy csókot dobott neki, és egy feszítővassal a kezében valamit meg szeretett volna tőle kérdezni. Egy olyan 5-600 m-en keresztül tartott a futóverseny forszírozott tempóban, de nem bírta utolérni.
Az egyik cimborám a Szemerey-nél fuvarszervező, és az ablakából pont rálátni az Endy placcára. Ő mondta, hogy naponta tíz-tizenöt ügyfele is akad, a legtöbbje tizenmilliós terepen járó autóval....
Beteg ez a világ....
A tankban nincs egy előszűrő? Ha az keveset enged át (valami szennyeződés miatt) produkálhat ilyet. A leírásod alapján mintha kevés lenne az üzemanyag. Ha megtörik a levegőző cső vagy a csap nem enged át annyit ezek tudnak ilyen tüneteket okozni. Valahogy engedd le a benzint és vedd le a csapot. Ott keresgélj először.
Igen, elég sikeres volt :) Enyém is vákuumos, ugy tudom. Benzincsapba megy vissza egy vékony cső, az engedi folyni a benzint. És valóban ami jobb oldalt két csövet vissza kell dugni, az a levegozo és a tulfolyó azthiszem. Viszont még mindig nem értem hogy tudtam újra beinditani és menni vele. Délután kiprobalom.
Én sem szívogatom gyakran, csak az évi első indításnál, mert mint írtam, ősszel elzárom a csapot, és kijáratom a benzint. És nem kínozom az önindítót , meg az akkut .
Felhős mint az állat, de 11 fok van most.
Nekünk is hasonló de nincs manuálisan állítható (nyitás, zárás, tartalék) funkció, csak a vákumcsap. Viszont van benzinszint mérőnk és tartalék lámpánk. Ha még emlékszel képet is mutattam arról hogyan nyitottam ki egy jégoldó spray pumpás fejével a szívkálás helyett, Billig még tiszteletbeli gépészmérnöki diplomát is adott...
Ne zavard össze, az a lényeg mindegyik legyen átjárható és ne törjön meg, vagyis kerüljön vissza a helyére. A tank leszedése előtt minden működött, tehát nagy valószínűséggel jó helyen kerestük a problémát.
Mondjuk így már izgalmasabb a rejtvény, mert ha a szellőzőcső hibás, az okozhatja azt, hogy nagy sebességnél kiszáradnak az úszóházak(mivel nem folyik utána a benzin rendesen), és leáll a motor. De ilyenkor a benzincsap is lezár, hogy tud pár perc állás után magához térni, ha közben a benzincsap zárva van, és egy csepp üzemanyag sem jutott a karbiba?
Mindenesetre ha holnap is hozza a hibát, akkor szerintem nyisd ki, vagy lazítsd meg a tanksapkát. ha a hiba megszűnik, akkor cseréld ki a szellőzőcsövet.
Indítás előtt megszívom azt a vákumcsövet, hogy nyisson a vákumszelep, és töltse fel a karburátorokat ! Nem kínzom az indítómotort, meg az akkut.
Nektek nem így van?
Nekem azzal még nem volt bajom! Van benne egy nagyon vékony spirálrugó, és egy elég vékony membrán. De tökéletesen zár. Nekem is csak most jött az eszembe.
Miki jelentkezz!
Úgyis tudtuk előtte is...
2. Eszébe sincs visszaadni!
3. Fight!
4. Győztem! és még ő van megsértődve...
Ha ez igaz akkor nagyon!
Szegényke Endre néven látta meg a napvilágot, ehhez képest elég vad szakmát választott. Azt tanúsíthatom, hogy nagyon jól fut, mert az egyik munkásom kiugrott az autóból, amikor Endy csókot dobott neki, és egy feszítővassal a kezében valamit meg szeretett volna tőle kérdezni. Egy olyan 5-600 m-en keresztül tartott a futóverseny forszírozott tempóban, de nem bírta utolérni.
Az egyik cimborám a Szemerey-nél fuvarszervező, és az ablakából pont rálátni az Endy placcára. Ő mondta, hogy naponta tíz-tizenöt ügyfele is akad, a legtöbbje tizenmilliós terepen járó autóval....
Beteg ez a világ....
Át kell nézni!
Hát jobb mintha kankót adott volna!
Felhős mint az állat, de 11 fok van most.
Mindenesetre ha holnap is hozza a hibát, akkor szerintem nyisd ki, vagy lazítsd meg a tanksapkát. ha a hiba megszűnik, akkor cseréld ki a szellőzőcsövet.
Te ittál ma a legkevesebbet!
Nektek nem így van?
Lehet ezzel van gondja Hagymának...