Hát, ott ki szoktak derülni olyan dolgok is, amit az ember később alig bír letagadni
Bár ez tőled úgy hangzik, mintha egy ateista a templomba vágyna gyónni
Józsi története igaz mert felborult a palánk...
de nem a csajt támasztotta oda, hanem a biciklit és nem is a csajnál volt hanem a kocsmába.
Rég volt, az emlékek megszépülnek...
Úgy 25 éve még én se bántam volna, de mostanság ilyenre még gondolni se szabad . A legrosszabb az az egészben, hogy semmi olyat nem csináltam, ami miatt fájni kellene. Ez is bizonyítja, hogy a semmit tevés is egészségtelen. Mostanság is lenne mit csinálni, de nem tudok.
Köszönöm Neked is az együttérzést, de azért szerencsére-csak halkan mondom-már egy picit jobb. Sokkal fontosabb, hogy a motor nagyon szép lett. Persze a matrica előtt is az volt, de ez kimondottan ízléses lett. Szerintem arányait is és színét tekintve is nagyon el lett találva. Gratula! Mihamarabb legyen szerencséd össze bogarazni!
Szerintem szép illik a Főnix (és általában az Inazumák) egyszerűségéhez és így teljes ha van rajta felirat!
Az egész motor megér egy dícséretet, a tavalyi vizsgalap érvényességét meghosszabbítom egy évvel
Most viszont megint lelépek... de holnap talán begyüjtök néhány bogarat...
Mondjuk elég rendesen beleolvad a tankba, és nem sokat segít rajta az sem, hogy az OSB falburkolat miatt minden sárga. Holnap remélem tudok csinálni egy pár képet napsütésben, úgy szerintem jobban kiadja a lényeget . Lehet, hogy a fekete keretnek egy kicsit szélesebbnek kellett volna lennie, hogy az egész kontúrosabb legyen, de így se rossz.
addig is itt egy kép az Őrző-Védő-Támadó Kft.-ről a lenyugvó nap fényénél
Jó estét az Uraknak!
Megérkeztek a várva várt matricák a dekorostól, és azonnal fel is kerültek a helyükre. ezt hivatott bemutatni ez a pár darab fotó.
Egyébként köszönöm szépen Laci a felirat pozíciójának leírását, így nem kellett annyit tökölni a beállítással.
Jó lenne már egy kicsit összebogarazni a gépet
Drága fórum társak! Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat és jó kivánságot. Azért egy kicsit bővebben. Lacitól jólesett, hiszen nem régen esett át hasonló nyavalyán, így Ő tényleg tudja milyen fájdalmas is. Józsi úr szokásához híven tréfásra vette a figurát és egy ifjú kori emlékét írta le nekünk. Egyébként én se bántam volna, ha hasonló okok miatt fájna, de sajnos most nem így volt. Miklósról csak annyit, hogy a "vén trrotty", egyrészt erős(még csak 44 leszek), másrészt ez egy nálam korosabb ember szájából elég vicces . Azért az, hogy ivott, -remélem az egészségemre-, enyhített a "sértésen". A reggelre várt javulás egyébként elmaradt, sőt.......! Még jó hogy korábban felkeltem, így azért időben beértem. Azért déltől már nem volt olyan rossz, de addig kemény volt. Ma du. anyuka fordult még egyet a patikába úgy hogy most már közel a vége. Legfeljebb nem .
Nekem utoljára akkor volt ilyen derékfájásom mikor a leányzót a palánknak támasztottam! Aztán nem bírta a palánk a kiképzést és kidőlt! No akkor rándult meg ilyen randán!
Nem akarlak elkeseríteni, de ez baromi sz@rul hangzik, ugyanis az 1ik kollégámnak szokott ilyen lenni, de akkor napokig semmi, mert halál a dolog. Bizakodjunk, hogy Neked nem ilyen van!
Bár ez tőled úgy hangzik, mintha egy ateista a templomba vágyna gyónni