Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Március már a héten elérkezik, de május még odébb van. Tegnap kerültem egy rövidet, mert napközben itt igen jó idő volt, de olyan szinten fájt a derekam, hogy igazából még ezt sem élveztem. Abban bíztam, hogy ma majd helyre jön a melóban, de nem változott semmit. A legborzasztóbb az, hogy se ülve se állva se fekve nem jó. Szorgosan kenegetem de most az se segít. No majd holnap!
március -májusban már belemotorozunk a lemenő Napba!
Köszi Laci!
Semmi extra nem volt, szombaton bementünk Debrecenbe, 1 karika erejéig Zolival, meg tankoltunk, de két kútnál(!). Zoli mondta, hogy elhatárolódik, és Ő nem tankol ám, ahol én. Viszont elkísértük egymást, mint ahogy 2 testvérhez illik. Aztán átmentünk Martinkára, visszafele készültek a két motor felállású képek.
Ma már nem jött velem, nem volt elengedve. Így egyedül mentem, először a lottózóba, utána meg visszafele megint átmentem Martinkára, de most tudatosan fényképész helyet keresve lementem valami földútra, ami valami csatorna fele tart. Itt sikerült először rossz irányba menni, és alig tudtam a mély homokos úton visszafordulni. Aztán csak tovább erőltettem a dolgot, amikor a távolban megláttam ezt a kis hídszerű valamit, az "út" is támogatott, és tudtam, ez lesz az igazi. Hát így.
Közben az jutott eszembe, amit a múltkor mondtál, hogy Te ilyen kisebb körökre nem is indulsz el, a hosszabb etapokat kedveled. Viszont nekem csak pár kilométer Debrecen, ahova "be lehet nézni", és így szívesen felülök kisebb körökre is, mert legalább motorozok.
Láttam a galériát Miki, jó képeket csináltatok!
Merre volt a menet?
Szép kutya, Zara apjára hasonlít. A motorozás most sajnos nekem se jött össze, rengeteg időmet elvesz a tanulás, ráadásul a számítógépen van minden ami még a szememet is szétcseszi... Annyi volt ma a pihenés amíg a hőfokmérőm csatiját cseréltem le, mert az előző jack aljzatos volt és időközönként kontakthibát produkált. Most egy CB rádió csavaros csatlakozóját szereltem fel, ez már döfi!
Lehet veszek ki egy nap szabit a következő héten... kezdek besokalni...
Sajna, de nem. Már csak vissza fele "fejlődök", tehát már csak butább leszek! ( Na de még ennél is...... Elkeserítő! )
Messzire kell, mert ha a jó csajok messze vannak, akkor nem látom őket rendesen. És ez igen zavar!
Láttam én is, csak nem mertem megjegyezni. Ez nem a kor jele, hanem a bölcsességé.
szemüveg befigyel a hátsó ülésen
Ebben bizony igazad van. Rám is férne egy kis motor által okozott öröm. Egyébként nem lehet egy rossz szavam a robogóra. Hosszú éveken keresztül csak tankolni, olajat pótolni, meg mosni kellett. Ha lesz annyi időm holnap, vissza kiszedem a motort és lehúzom a hengert. Van egy régi cimborám az foglalkozik henger fúrással, vele megmérjük és mégis csak kap egy új dugó gyűrű garnitúrát. Bár a multkori szétszedéskor szemre nem tünt rossznak, de már lassan nincs több lehetőség. Ha össze lesz rakva még egy tömítettség ellenőrzést csinálok. Ha mutat valahol hibát kijavítom és úgy kerül vissza. Még a karburátor is gyanús, de sajnos nincs csere darab, amivel kipróbálhatnám.
Ha a holnapi karika sikeredne, akkor végre lenne 1 motor ami örömöt szerezne végre! ( A robesz után Rád férne! )
Itt reggel óta esik az eső. Hideg nincs, de elég lehangoló. Még mindig a robogóval cumizok , egyszerűen nem akar jó lenni. Mára abba hagytam, ez a sikertelenség nagyon frusztrál . Holnap itthon leszek és még próbálkozok . Bár, ha lenne olyan az idő, én is lehet hogy mennék egy karikát.
Ma pedig "terepeztem" 1 kicsit.
Jó Neked! Te már voltál motorozni. Bár egy fél órát én is voltam még három hete. Igaz közben találkoztam egy ismerőssel, így a fél óra alatt összesen 12 km-t mentem. A semmitől több, de az elégtől nagyon messze volt. Sebaj! Néztem az időképet és úgy láttam itt a tavasz a kertek alatt. Nem soká eljön a mi időnk!
Sebaj, rakok én.
Én sajnos nem tudok motorozós képeket felrakni, helyette a mi kedvencünkről megy kettő.
Ja, ma gurultunk 1et, onnan a kép.
Csak nem volt időm hozzáfűzni a mondandómat.
Szivesen, nekem is van itthon két gépem ami érdemes lehetett volna akku cserére és ezért kérdeztem hozzáértőt.
A kutyus tele van energiával, bár bennem is annyi lenne...
Amikor felvetettem a problémát, én is írtam, hogy tesco gazdaságost lehet kapni az interneten talált akkuk áráért. Mivel én csak műkedvelő vagyok és a profizmus ill. megélhetési szerszám használat- még egyenlőre- távol áll tőlem, így valószínűleg benevezek egy olcsóbb gépre. Van egyébként jó tapasztalatom is olcsó géppel. Már két éve nyüstölök egy hirtelen felindulásból tescoban vásárolt fúrógépet. 900 W-os,már kevert csempe ragasztót, fúrtam vele gerendákat és sokszor kíméletlenül(muszály volt) de még mindig működik. Hát van ilyen is, bár egyre kevesebb.