Jó de ahhoz kell hegy! Itt meg anélkül is megy a dolog kimegy a paraszt a pusztába oszt csak belebambul a nagy semmibe oszt jóvan! Már a villanyoszlopok se takarnak mert jól eldugtuk a drótot a fődbe! Merhogy madárvédelem oszt azé'! Ami nagyon helyes!
Laciékkal a Szent-György hegyre mentünk fel. meg a Hegyestűt néztük meg, egy hegy/domb egyik felét elbányászták! Hogy a Tihany-i kikötőt ne is említsem vitorlásverseny alkalmával!?
Semmi ártábla, csupán megmutatom amit tudok, és érdekesnek , vagy szépnek tartok! ! Sör csak alkoholmentes, és egy magam főzte gulyás, vagy pörkölt! De remélem az idén már én is tudok menni felétek. Mert ott nem látni félbevágott vulkánt pl!
Idén Józsi jön ha minden igaz majd én meg elviszem a Hortobágyra és jól távolba nézetem... csak úgy szédül majd a térlátástól!
Attól Te menjél el hozzá... csak előtte gyúrjál -lábra- vazze
Villanyoszlopokhoz vagyok szokva... ott meg használhatom mászásnál a kezemet is Badacsonyban hülyén adta volna ki magát ha négykézláb mászok fel a hegyre
Az sajnos most is így megy. Erre egyébként én is gondoltam, csak nem akartam ötletet adni. Ugye sok felől meg lehet közelíteni a csúcsot. Mi alföldi gyerekek meg nem vagyunk hozzá szokva a felfelé mászáshoz.
Némi költői túlzás keveredett az amúgy is indiszponált hozzászólásomba...
Anyuka hozott nekem söröcskét oszt olyan jól esett az este...
mindjárt ki is próbálom most vajon megint jólesik-e
holnap már ügyelek úgyhogy egy hétig nukupiacsakameló...
Panoráma: 4000 Ft.-
Pusztába kiáltás: 6000 Ft.-
Azért jó az alföldön, mert "messze ellátni"
Mondjuk ha Józsi felmegy a hegyre(dombra ), onnan "messzebb ellátni"
Attól Te menjél el hozzá... csak előtte gyúrjál -lábra- vazze
Anyuka hozott nekem söröcskét oszt olyan jól esett az este...
mindjárt ki is próbálom most vajon megint jólesik-e
holnap már ügyelek úgyhogy egy hétig nukupiacsakameló...