Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt tanúsíthatom!
Tegnap Józsit is megvédtem a Motorszerelés topikban miután a szokásos kedvesen nyers modorával két szóval elintézett egy robeszos érdeklődőt
Ma én sem motoroztam, többszöri nekifutással leültem tanulni de mindig közbe jött valami... játszani kellett a kiskutyával, biciklit szereltem, Anyám kábelcsatornája kibővült azt is be kellett állítani... szóval csupa csupa létfontosságú dolgok
Zoli jól tette, hogy motorozott, ő még fiatal!
Köszi Laci! Nem is tudom, mi lenne velem Nélküled! Örök hálám üldözni fog!
Ja, ma Zoli ment 1 karikát. Mondta, hogy menjek. Ment a fene!
Miért én? Lusta vagyok kimenni a garázsba, de ugye bemondásra is elhiszed nekem, hogy gyári méretű gumi van a CBR-en? ...... "Természetesen".
Helló Urak! Én ma szerencsétlenebb voltam hozzátok képest, mert kerestem a pénzt, nem költöttem. Bentről nézve itt is jónak tünt, de azért kimenve nem volt igazi motoros idő. Szerintem most már tényleg az utolsókat rúgja e tél-főleg belénk motorosokba-azután eljön a Mi időnk. Utána már csak idő legyen, na meg cash.
Idézem az egyik ismerősöm hozzám intézett szavait: "ráérsz majd akkor elővenni a motort ha a kölyökgólya kifosik a fészkéből"
lehet neki van igaza?
Viszont félő, hogy a kátyúhelyzet addigra sem oldódik meg...
Jó estét az Uraknak!
Ma délelőtt 10 órakor én is bőszen nyeregbe ugrottam, de igen hamar rájöttem, hogy ez csak a szobaablakból néz ki jóidőnek. hideg volt az aszfalt, mint a dög, nem nagyon akart tapadni a gumi, próbáltam kerülgetni a kátyúkat, meg a poros részeket, de így is több alkalommal elindult a hátulja, lehetett gépészkedni, mire összeszedtem. Ráadásul az elejével ráléptem valamire, ami szövetig megvágta a gumit. nincs szerencsém, mint kurvának a jámbor élethez.
Egy százast kínlódtam össze, de alig vártam, hogy hazaérjek.
A gép egyébként jól muzsikált, bár az olajhőmérséklet még a városban sem ment 60 fok felé.
Már Miki se "olyan" lebeszéltem róla
Én nem vagyok olyan, mint a Miki :) Természetesen méret gumi van elöl és hátul is. Nemtudom miért látszik így. Élőben nem jön ki ennyire az az ív.
Itt nálunk elég hideg van, éjjel nagyon lehül és nappal nehezen melegszik fel, ráadásul a hideg szél is csökkenti a hőérzetet, bármennyire is erőlködik a nap.
A motorozáshoz közösen meghatározott 9°C-os kritériumunknak sajnos ez nem felel meg. Ebből kiindulva nem látom értelmét egy minimum 150-200km-es kör megszervezésének, ami viszont az én kritériumom, mert ez alatt feleslegesnek tartom beindítani a motort és beöltözni múmiának...
Viszont!
Úgy néz ki március 15.-i hétvégén nem lesz suli és a péntek is szabadnap lesz, ekkor nagy valószínűséggel megyek valamerre, persze ez megint csak az időtől függ. Előrejelzést nem néztem, ugyanis 2hét távlatából abszolút felesleges a nullához közeli valószínüsége miatt.
Ha viszont sikerül kifogni a háromból egy derűs napot akkor csapok egy jó kis kanyart a mostanában felemlegetett látnivalók körül. Akit ez érdekel azt szivesen bevárom valahol ahol csatlakozhat.
Hanyas gumi van hátul? Olyan hatása van mintha szélesebb gumit tettél volna rá és a felni összehúzta volna...
a hosszú motorozás elmarad részemről, mivel annyira azért nincs meleg, de cserébe a környéken csináltam egy kört, és megreggeliztem ezen a szép helyen:
Az én álmaimban is megszokott jelenni a 900-as Hornet, na meg CB 1300 is. Csak hogy a klasszikus vonalat említsem, de az újak közül a 600-as Hornet illetve a Er 6-n is volt már alattam. Sajnos csak az álmaimban.
"Az álom előnye a valósággal szemben, hogy nem kell róla lemondani, megtarthatja az ember haláláig, vagy amíg akarja, vagy előveheti agysejtjeinek rejtett zugaiból, hogy szemhéjai mögött élni kezdjen."
"Álmodozás az élet megrontója"!
Az "elég" és az álom között óriási különbség van...
Elég az is amid most van!
Kár bizony, de ha már így alakult legalább vegyük őket észre, mármint ami maradt belőlük... én idén is megörökítek néhányat, sőt egyik helyre vissza is megyek, mert azóta olvastam róla egy nagyon érdekes dolgot és szeretném megtapasztalni.
Köszi!
Miért pont Szolzsenyicin, magyar költő nem jutott eszedbe, mondjuk olyan aki szereti a természetet?
Majd ha annyi idős leszek mint Józsi kiadom az ezer oldalas "cébé összes költeményét" oszt majd abból veszek CB 1300-ast...
Kár érte!
Parádé!
Jók a képek is!
Itt egész nap bánatos szr idő volt, pedig épp csak pár csepp esett!
Te Solzsenyicin, Te! Szép "kis" kör volt, szép képekkel! Legalább már Te is eljutottál idáig. Király napos idő volt ma, viszont ha a nap elbújt, még érződött, hogy hol is járunk naptárilag.
Érdekes a semmi közepén egy kápolna. Először azt hittem régebben épült, de nem. A vers nagyon jó. Később vissza olvasva előjönnek az emlékek.