Annyira nem fárasztott ki mint egy aktív melós nap inkább a 8-9°C volt egy kicsit kevés, viszont egyszer sikerült megizzadnom!
Kunmadarason egy grafitszürke Audi a balra lefordulását nem jelezve kívánt befordulni... én meg előztem... amikor láttam a kerékjárati ív alól kifordulni a kerekét jobbnak láttam húzni egy kövéret... most vagy ez mentett meg, vagy visszahúzta a kormányt
Meglepődtem rendesen még a szar is vigyázzba állt bennem de aztán mikor leértem a Tiszapartra el is felejtettem a kalandot
Még szerencse hogy nem kerestem hozzá az utat mert a Google Earth szerint földúton lehet megközelíteni ami ott a sár miatt most nem lenne egyszerű utcai motorral.
Találtam leírást is, Tomaji kápolnarom néven említik, sajnos messze van a főúttól hiába zoom-oltam agyba főbe nem lett túl jó minőségű a kép
Viszont ha szárazabb lesz az idő felkeresem az hótziher! Tomaji Kápolnarom
Volt egy kis elintéznivalóm amivel hamar végeztem és aztán végre motoroztam egy normálisat
Találtam valamit Kunhegyes mellett, messziről lefotóztam de már nem volt időm megkeresni a bejáróutat hozzá, most keresek róla leírást a neten és nektek is megmutatom
Még régebben említettem, hogy van egy pedálos Puch mopedom, és arra szeretném. A gyári lámpája is hasonló, azért gondoltam erre. Az eredeti elég húzós. Egyébként ma érkezett meg hozzá egy jó állapotú de használt kipufogó. A másik topicban láttam, hogy írtad, azt hiszem első teleszkópot néztél.
Már én is gondoltam valami hasonló derék vagy gerinc tartó alkalmatosságra. Mondjuk 8-as kazán lemezből, az biztos tartana rendesen. Józsi úr! Véletlen nem láttál pedálos Simsonra való hátsó lámpát az ócska piacon? Ne kérdezd honnan tudom, hogy jársz ilyen helyre! Sőt még azt is tudom, hogy voltál fogorvosnál! Ezért mondjuk nem irigyellek.
Kunmadarason egy grafitszürke Audi a balra lefordulását nem jelezve kívánt befordulni... én meg előztem... amikor láttam a kerékjárati ív alól kifordulni a kerekét jobbnak láttam húzni egy kövéret... most vagy ez mentett meg, vagy visszahúzta a kormányt
Meglepődtem rendesen még a szar is vigyázzba állt bennem de aztán mikor leértem a Tiszapartra el is felejtettem a kalandot