Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt majd elfelejtettem, hogy beizzítottam a géperejű kétkerekű járművet és tettem egy pici másfél órás karikát!
Ha már meg "csömörödtél" a felétek található látnivalótól , meglátogathatsz. Küldesz a mailemre egy mailcímet és írom hova kell jönnöd. Ugyan nem tudom mi lesz, mert délnyugat felől befelhősült! Itt most 16,7°C van!
holnap valakinek nincs kedve motrozni? Remélhetőleg nem lesz dolgom, ebben az esetben szívesen elmennék kelet felé...
Mi van Laci a múltkori tervvel Balmazújváros fele? Voltatok azóta?
Az a baj, hogy elég kétesélyes, viszont ha lesz időm, akkor tuti hosszabb útra szeretnék menni. Jó lenne már nem egyedül, mert eddig mindig egymagam voltam, max egy utas pluszban.
Ma próbálok szivargyújtó aljzatot venni, telefontartót, töltőkábelt, akksit feltöltöm, kormánycsapágyat ellenőrzöm.
Kenni kell a nyakizmokat, még nyikorogna a nyakunk, mikor ingatjuk a fejünket!
Hiába no! Szakértő módon csinálja. Tisztán látszik, hogy meg se remeg a keze. Gyakorlás kérdése az egész!
Igazán rendes vagy!
Fogadd őszinte kárörvendésemet!
Szomjas... ráadásul csak málnaszörp jöhet most szóba!
De te is "szomjas" voltál!?
Először azt hittem ez nálunk készült
Merhogy fenyőmintás pult... mögötte gáztüzhely páraelszívóval... aztán elkezdtem gondolkodni nekem nincs akkora pólóm és mintha a hajam is dúsabb lenne...
Útána elolvastam a szöveget és megismertem Mikit!

Egészségetekre!
Nem visszük túlzásba csakis gyógyászati céllal fogyasztjuk az orvosságot!
Még a mozdulatain is lehet látni, hogy vérprofi
Egyébként egészségetekre váljék, ilyen szottyos időben ez az egyik legelviselhetőbb tevékenység.
Egészségünkre!
Eszembe jutott mit is akartam!
Üdvözlök Mindenkit ! Ritkán szólok és nem biztos, hogy akkor is az igazat...De ! Ezt látnotok kell ! Miki kemény munkában... Izzadt homlokát nem győztem törölgetni !
Mentségére legyen mondva, nekem is töltött ! Innentől.....teljesen jogos az egész ! ! !
"Nem olyan villamos amelyik a sínen megyen, hanem amelyik a fára mász!"
Villamosmérnök? De hát alig van már villamos
Pedig csak viccből írtam. Hát igen! Tudom magamról ! Nyolc évig robothegesztettem! Amire büszke voltam, hogy a német tulaj kiabálta: "Azt az öreg hegeszti, mert kiállításra megy!" Ha tréningezel kicsit akkor előjön az!
de :)

de tudod ez hogy megy manapság. Suliban még volt gyakorlat meg méréstechnika meg ilyesmik, ahol az ember érezhette a feszültséget a tanár diák kapcsolatban, meg az amperszagot

Azután, ahogy megvan a diploma elmegy egy céghez kódolni.
Onnantól felejtődik a régi "tudás"
Na hallod? Világos, hogy örülök! Magamon má nem igen van mit!
Örülj neki Fater, hogy nem rád ütött
Mert a zongorának is három lába van mégse sánta kutya hogy utolérjék.
Remélem nem villamosmérnök vagy? A kisunokámat szoktam rávezetni a dolgokra , hogy használja a fejét de ne csak sapkát tegyen rá! És annyira belejött, hogy egy hete voltam az "Új iskolájukba" ahol szeptembertől tanulnak és a tanárnéni azt mondta: A Lacika nagyon ügyes! Gondolkodik! Tele van ötössel! Én meg alig győzöm jutalmazni!

igen, ha gondolkodok meg tudom győzni magam, hogy igazam van! De sokszor valahogy összezavarodok. Ennél a kérdésnél mindig.

El sem merem mondani miből van diplomám
korábban írtam, de elég gáz lenne most ezután a kérdésem után felhozni
Bizomány! Tudod Te!
Meg egyébként is a fejünk azért van a nyakunkon! Nem azért, hogy a nyakkendő fel ne csússzon! Csak megpróbáltál vizsgáztatni minket!
Így van ahogy írod! Lassan motoros lesz belőled!