Kaptam a napokban 1liter palackozott minőségi német forraltbort, csak úgy hívom "egypoharas" Elkezdem inni és jól esik, aztán mikor felénél járok a pohárnak olyan "de fura íze van" érzésem lesz tőle, aztán amikor lehörpintem a végét akkor meg a "de jó, hogy elfogyott" gondolatot ébreszt... szegfűszeg, fahéj, narancs és citrom is van benne... már iszom néhány napja de még bőven kitart a héten is a liternyi orvosság
Amúgy engem nem érdekel a vedelés sokkal inkább az, hogy mit szólt az esztergályos hüvelykészítés ötletéhez?
Már korábban írtam, hogy nagy ritkán ha iszok, minőségit és vöröset, esetleg rosét iszok. Tegnap még valami rókázásról írtál, de másfél liter bortól még én a józan életű se dobom ki a tacskót.
Úgy látom akkor szép nap van mind annyiunk mögött. Ki sarat ki havat takarított. Én szereltem egy kicsit és örülök, hogy közel a megoldás. Jó éjszakát mindenkinek!
Ez földút volt ami a nagyfesz. vonalhoz vezetett, a vicc az, hogy előtte már elment rajta az autó, igaz öszkerékben de nem kellett lefelezni. Kitakarítottuk a dobokat (nem fordult szinte a kormány) és fél kerékkel a fűves parton nehezen de kikászálódott, megéltem már néhány kalandot vadregényes környezetben is, de még ilyen nem volt, hogy járt földúton elakadjunk...
Azért titokban reméltem, hogy csak ugrattál. A fényezésről meg annyit, hogy próbáltam egy kis jó kedvet csinálni. De azt nem irtad hogy mi lett az offroad kaland vége. Kiment magától a gép?
Félre értettél! Az nem jutott eszembe hogy adott méretre lehetne gyártani a hüvelyt. Nem rossz az elképzelés csak jó minőségű anyag kell hozzá. Az az utolsó mondat kicsit rosszul esett.
Amúgy engem nem érdekel a vedelés sokkal inkább az, hogy mit szólt az esztergályos hüvelykészítés ötletéhez?