Én is próbálkoztam és hozzád hasonlóan erre jutottam én is. De egynek jó volt. No én szépen lassan elteszem magam holnapra, mert korán kell kelni. Jó éjszakát!
Vércukor, koleszterin, vérnyomás, tisztítás, ilyesmik. Az biztos, hogy eddig, télen mindig összeszedtem valami nyavalyát, most eddig semmi, pedig többször is dolgoztunk kint, mosladék hidegben.
Na most elmondom, hogy én mostanában mit iszok. De most komolyan!
5 citrom héjastól, frankón megmosva, és 30 gerezd fokhagyma. Ezt összeturmixoltam, kicsi vízzel, utána még botmixerrel rámentem. Ezután felöntöttem 1 liter vízzel, és a tűzhelyen lábasban "felbuggyantottam", vagyis mikor elkezd forrni, akkor kész. Ezután kint a garázsban lehűlt, leszűrtem, és minden reggel iszok éhgyomorra 1 felest. Kb 3 hét alatt fogy el, - hát nem 1 jéger - utána 8 nap pihi, és megismételni még1szer. Én most a második körnél tartok. Azt mondják, hogy sok mindenre jó. Majd beszámolok, ha érdekel valakit.
Lacival korábban értekeztünk ebben a témában és én egyenlőre tájékozódok helyben az árakról, utána döntök, hogy Xado vagy Motul. Az biztos, hogy gélt kap az én drágám is. Te is most próbálod először?
Én ma rendeltem meg az olajshop- ból, 4 l xado 4t 10W-40 es olaj, meg a revitalizáló gél pikk-pakk pontos szállítással 13212 pénz. Annyi, hogy a szükséges információk miatt jövök Lacinak 2 sörrel a következő Inazuma konferencián
Bizony sokat jelenthet, gondolj csak a szelepbeállításra, 0.05mm az alsó és a felső tűrés között a különbség! Vannak olyan finommechanikák is ahol ezredekkel illesztenek
Próbából összeraktam, és ha hihetetlen is de érezhetően könnyebben forgott. Szinte érthetetlen, hogy 0,05- 0,1 mm milyen különbséget jelent. Én nagyon remélem hogy jó lesz, holnap ha belefér az időbe megyek olaj felől érdeklődni.
Végül a könnyebb utat választottad, bár az eredmény ugyis a gyakorlatban mutatkozik
Italok terén tényleg nem vagyok járatos, imádom a jégert és a sörözés is elmegy, főleg jó társaságban.
Helló Laci! Mi még dec.8.-án voltunk Bécsben adventezni. Nagyon szép volt nagyon jó volt.A Schönbrunni kastély előtti vásárban ittunk igazi bécsi puncsot. Eszméletlen jó! És ütős. A városháza előtti vásárban is ittunk de csak a hideg miatt! Még karácsony előtt voltunk Szegeden az ottani karácsonyi vásárban és ott is volt puncs. Megörültünk hogy milyen finom lesz. Hát hatalmas csalódás volt köszönő viszonyban se volt az eredetivel.
Az esztergályossal találkoztam és beszéltünk dologról. Hézagolót vékonyítani sajnos nem tud mivel nem igazán lehet megfogni. A hüvelyt meg tudná csinálni, csak mivel ez a tűgörgő belső futó gyűrűje, ezért elég macerásnak mondta. Nem kivitelezhetetlen de most nincs rá ideje. Ellenben javasolta illetve meg is mutatta hogy lehet vékonyítani a hézagolón kézzel. Egy erős mágnessel és csiszoló vászonnal vékonyítottunk rajta 0,05-ot.
Jut eszembe mikor arra jártunk felétek, sétálgatás közben az öreg Szeremley háza mellett mentünk el. Nem rossz pecó, és a kilátás se gyenge. De sz.r lehet minden reggel azzal a látvánnyal kelni.
5 citrom héjastól, frankón megmosva, és 30 gerezd fokhagyma. Ezt összeturmixoltam, kicsi vízzel, utána még botmixerrel rámentem. Ezután felöntöttem 1 liter vízzel, és a tűzhelyen lábasban "felbuggyantottam", vagyis mikor elkezd forrni, akkor kész. Ezután kint a garázsban lehűlt, leszűrtem, és minden reggel iszok éhgyomorra 1 felest. Kb 3 hét alatt fogy el, - hát nem 1 jéger - utána 8 nap pihi, és megismételni még1szer. Én most a második körnél tartok. Azt mondják, hogy sok mindenre jó. Majd beszámolok, ha érdekel valakit.
Te nem '80 felett vagy!
Italok terén tényleg nem vagyok járatos, imádom a jégert és a sörözés is elmegy, főleg jó társaságban.
Az esztergályossal találkoztam és beszéltünk dologról. Hézagolót vékonyítani sajnos nem tud mivel nem igazán lehet megfogni. A hüvelyt meg tudná csinálni, csak mivel ez a tűgörgő belső futó gyűrűje, ezért elég macerásnak mondta. Nem kivitelezhetetlen de most nincs rá ideje. Ellenben javasolta illetve meg is mutatta hogy lehet vékonyítani a hézagolón kézzel. Egy erős mágnessel és csiszoló vászonnal vékonyítottunk rajta 0,05-ot.