Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvitte próbakörre...
Ja, a druszád Twingójának a csomagtartójában
De holnap visszaszerzem!
Helyén van már a karbi testvérem?
Annyit segítek, hogy az a görbe valami a Kengyel tó és közvetlenül mellette van a Szirmay-kastély ami a tavaszi első repülések egyik célpontja lesz, meg nem láttam csak képen és nagyon szeretném élőben is megnézni. Ide -amit kérdeztél- nagyon rossz minőségű út vezet fel és van egy nagy torony is... ebből már rá is jöttél
Erre is akad néminémű orvosság! Gyere!
Az az igazság, hogy ma már eléggé elfáradtam, most muszáj ezt még fokozni?
Ember tervez Allah végez! Remélem idén már rendbe leszek!
Ahol az összes többi: Laci fényképezőjének CCD chipén
A második kép hol készült?
Asszonta jön, de igen erkölcstelen, italozó életmódja miatt ezt nem szabad készpénznek venni!
A képek alapján visszatértünk az őskorba is.
Józsi továbbra is anonim marad, sőt a motorja is... aki viszont kíváncsi az ábrázatára kénytelen elmenni Badacsonyba. Mi voltunk, de a titokzatosságát nem fedjük fel, szép helyekre kísért el minket amit sajnos nem tudunk meghálálni mert nem jön felénk...
Ha már múltidézés van...
Legalább nem a könnyű erkölcsű leányokat hajkurászod!
Van elfoglaltságod!
Ok, köszi Szerintem majdhogynem lehetetlen, főleg vidéken.
Helló Józsi bátyó! A legfontosabb, hogy most nem szorít az idő. A motoros szezon még messze van, úgy hogy amennyire lehet próbálok precíz lenni. Jó lenne szerezni egy mérő órát csinálnék neki valamilyen tartót hogy minél pontosabb lehessen. Én digit tolómérővel 0,1 mm-t mértem tengely irányban. Kérdés itt is a pontosság. A másik fórumon 0,05-0,08 mm-t írtak holt játéknak. Ezt kézzel nyilván lehetetlen belőni. A hézagoló alátétről még nem is beszéltünk. Próbálok venni valahonnan de idáig itt helyben még nem találtam. Szóval sok még a feladat, van mit csinálni.
Nem ártott kicserélni! Hidd el, kézzel a "lógás"-ról nem sok mindent lehet megtudni. A hézagolással nagyon gondosan, itt most azt értem, hogy mérj. Mekkora volt a régi és milyen vastag az új. De gépész vagy nem lehet gond.
Szia Laci! Üdv. Mindenkinek! Ma de. sikerült a csapágyat kihúzatni a kosárból. Golyós prés hiányában Józsi úr ötletét alkalmaztam(köszönet érte). Menetes szár anyák alátétek és egy pont alkalmas méretű hüvely segítségével sikerült kiszedni. Nem mondhatnám, hogy könnyen adta magát. Megindítani volt nehéz, hőlégfúvóval melegítettem ill. kézben tartva kalapáccsal kocogtatva sikerült elindítani kifelé. Utána már ment. Előtte leszereltem azt a hüvelyt amin a tűgörgő forog. Az új csapágyat ráhúzva kézzel nem tünt sajnos kisebbnek a lógás. Ez egy kicsit meglepett. Az új csapágy most a fagyasztóban pihen a kosarat elmostam. Ha lesz időm holnap(kicsit necces) kosár ugrik a sütőbe és remélhetőleg könnyebben és gyorsabban össze megy majd. Ezek után én még a hézagolást szeretném minél pontosabban megcsinálni és így talán végleg megoldódik a probléma. Hát egyenlőre ennyi majd írom még a továbbiakat.
Osztályharcot sejtek a műanyagmotor és a töklámpás között...
Mint az közismert, a kivétel erősíti a szabályt!
Éljen! De az az 1 "kakukktojás" se rossz!