Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami igaz az igaz Jólesik kicsit kiengedni a gőzt Annál is inkább mert könnyen átesik az ember a ló másik oldalára.
Igen, de akkor jobb végzettséged lesz, más beosztásod, több pénzed, és így le tudod cserélni a Csühöst, Csühös kettőre, ami már egy másik - jobb, szebb - Csühös lesz, a régit pedig elengeded, hogy mást boldogítson!
Mint az az osztály ahol én végeztem a szakközepet! 28-főből az érettségire maradtunk 9-en, a technikus minősítőre heten! És pont azok estek ki akiknek sem szőlője sem családja nem volt! Annál több szabadideje!
Látod kell is neked a kikapcsolódás, már jobb kedved van hogy beszélgettél velünk
Amúgy én eddig is úgy relaxáltam, hogy elmentem motorozni... szerintem ezután mégnagyobb szükségem lesz rá, valahogy kénytelen leszek azt is kigazdálkodni a mégkevesebb szabadidőmből...
Annyira, hogy egyes tantárgyakból negyedannyian jutottunk el egyáltalán a lehetőséghez, hogy vizsgázhassunk, mint ahányan kezdtünk.
Foglalkozni kell az anyaggal minden nap, de meglehet csinálni! Akarni kell!
2012-ben kezdted az akkor elvileg 2016... hú basszus még kimondani is félelmetes... főleg ha végig hajtós a tanulás, mert gondolom hogy az
Bár hülyén jön ki, hogy pont Neked panaszkodok... na de az a lényeg, hogy a Főnix is újra szárnyal és ott folytatjuk tavasszal ahol befejeztük!
8 félév, ha nem csúszok semmiből. Ami kutya nehéz, mert peregnek az emberek mint ősszel a légy Információ szinte semmi, követelmény meg ugyanaz mint a nappalinál.
Vagy van az a mondás is miszerint "Mesterembert nem a kutya szarja, születik az magától" de ez nem Mikire vonatkozik még mielőtt félreértés lenne!

Ja! jönnek a fékbetéteim Gyulától, már csak a 4liter olajat kell megvennem és fullosan szezonkész lesz a gép. Vazzeg nem is motorozok de viszi a lecsót így is... szűrők, gyertyák, fékbetét, olaj és már több mint 40ezer... lehet biciklizni kéne?
Nálunk ez így hangzik: " a szakembert nem a kutya szarja, a mester úr meg nem bácsi!"
Ja kérem! A szakember az szakember
Erősáramú, mivel a cég a legfőbb szponzor és nálunk ez a fő profil Amúgy ez is sokat változott a korábbiakhoz képest, van benne gyengeáramból is és még sok másból is egy kicsi
Meglátom, még sok nyitott kérdés van ezzel kapcsolatban. Neked amúgy mikor lesz vége?
Meg előtte 3 feles!
Ez milyen képzés? Mert ahogy észreveszem nem az erősáramon folytatod hanem valami gyengén
Ha lesz benne valami programozás, abban ha kell, lehet tudok segíteni.
Úgy tervezem, hogy igen Remélem bírni fogom szuflával
Amiből van képesítésed lehet, hogy kérhetsz felmentést. Érdemes megpróbálni!
Köszi, azt hiszem szükségem is lesz rá!
Laci , én is mondtam az ismerősnek, hogy csak akkor iszom, ha szomjas vagyok! Erre azt mondta, hogy olyan még nem volt, hogy ő szomjas ne legyen!
Hajrá! Szorítani fogunk neked! Sikerüljön!
Petikém ezek pancsok mind egyik ismerősöm aki ért hozzá (betonkemény alkesz) azt mondta, hogy 5% alatti sörnek nem érzi az ízét mint ahogy szerinte a pálinka is csak vizes borogatás 50fok alatt...
Ez jó hír és még az ára is tűrhető, biztos vagyok benne, hogy megoldod te ezt, viszont prés nem árt... a kókányolás nem mindig kifizetődő, sőt általában nem
azt még nem próbáltam, csak a borsodi félét (asszem az csinál olyat), az meg 2%-os. Nekem a szilvásra mondták h jobb, de a meggyes se lehet rossz. A Bellevue Kriek alapján, ami mondjuk 4x annyiba kerül, de az legalább nem összekevert sör hanem valahogy meggyből csinálják.
Sztem az üdítős sörökből a soproni a legjobb. Meg a gösser zitrone is. Nekem az volt az első. valahogy a Borsodisoknak hányásíze van. Soproni narancs az ász, meg a körte. A citrom már snassz. Emlékszik valaki arra hogy 2 évvel ezelőtt volt-e ilyen gyümölcsös sör? Mert én nem. Csak a Radlerre amiből a bodzás istenkirály, de az csak 1.4%-os :(
Na asszem ez a téma is kimerült :)
Még én is ma tudtam meg bővebbet, nekem "csak" 105000Ft-ba kerül, a többit a cég fizeti és kapok tanulmányi szabit is. Modulokból áll a képzés és a végén technikusi minősítést ad. Vannak modulok (pl. a nyomtatott áramkörök számítógépes tervezése vagy a programozható logikai vezérlők) amelyektől félek egy kicsit, de szerencsére olyan is van amiből már van OKJ bizonyítványom így nem minden lesz újdonság. A gondot az ügyeletes hetek jelentik, még nem tudom hogyan fogom összeegyeztetni Berettyósi területen ügyelek viszont Debrecenben van a képzés... azért 5-10 percet akkor is hagyok majd a fórumra