Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor rögzítő
Ez jó de azoktól a csavaros izéktől nehéz lenne lehúzni a csőről a kész kalácsot...
Minden darabja szerepel, bár ezt a végtelenségig lehet alakítani, akár mit rá lehet fogatni, ez attól függ mit akarok rögzíteni rá, de innen már nagyon könnyű kitalálni
Mi váltotta ki nálad a köpő ingert?
Családi méretű kürtőskalács- sütő
Minden darabja szerepel a képen? Mert ha csak fele van rajta az úgy nem ér!
Már köpködtem is egy sort! Netán disznót akarsz sütni nyárson?
Megvárom még Józsit, mert tudom, hogy már látta ő is csak lövése sincs neki se... most idegesen fel-alá járkál a lakásban és forog az agya ezerrel
Azóta is használjuk, néha még én is
Nem találják ki! Legalábbis én nem. Hazajövök a - maszek - melóból, - most - és ez fogad. Inkább vacsorázok, - ebédelek - és úgy is elárulod. Lássuk a következő fényképet inkább.
Akármi is ez az alkotás jól néz ki. Szépek a hegesztések a kormány tényleg szemre való. Ez igényes precíz munka. Jól emlékszek, hogy korábban kondi gépet csináltál a gyerkőcöknek?
Betonvasbú' van, csak azzal elpiszmogtam egy órányit

Nem is gondoltam, hogy ennyire nehéz feladvány na de majd talán a többiek kitalálják
Mindenesetre a kormánya az tényleg figyelemre méltó
Esetleg valamilyen csőszerű tárgyat lehet vele belülről megfogva különböző munkapozíciókban rögzíteni.
Még van képe hozzá!
szerintem ez egy bukófrekvenciás homálytizedelő. Esetleg herebabrációs puncifikátor, vagy jó farkaskutyára hátsófék.
Szerintem úgy kell használni, hogy amikor elmész lopni, viszed magaddal, mert ha elkezdenek kergetni, és elhajítod, gyorsabban bírsz futni
Langyosodik...
Van még két képem de azzal már túl könnyű lenne a megoldás, úgyhogy azzal még várok
Pálinkafőző!

Najó nem. Szerintem valami szerelnivalót lehet befogni a két adapter közé (amik cserélhetőek és csúsztahatóak attól függően h mit akarsz befogni), aztán ha befogtad olyan oldalról szerelgetheted ahonnan csak akarod, mert a kormány és szorítója segítségével akármerre tudod forgatni, és fixálni. Persze fogalmam sincs hogy lehet beszorítani akármit is, de ez volt az első gondolatom.
Ma befejeztem a kis segédeszközömet is, kíváncsi vagyok kitaláljátok-e milyen célt szolgál
Annyit segítek, hogy nem egy keverőgép alulméretezett teherbírású alváza látható a képeken és nem is malac vagy ökörsütő alkalmatosság
Különböző adapterei vannak mert többcélú, de egy bizonyos munkát könnyítek meg mindegyikkel. Külön figyelmetekbe ajánlom a kormányát ami üti még a Momo-t is és ha ezt meglátná a Maserati tervezőgárdája nagy a valószínűsége annak, hogy helyet kapna a legújabb quattroporte-ba is...
Na! Mi lehet ez?
Látni kellene hogyan illeszkedik a tűgörgő belső és külső futófelülete, bár ha azt mondod nincs mérhető kopás akkor talán megoldaná a "lógást" a tűgörgő cseréje is. A sor2-es -jellege miatt- egyenetlenebb járású konstrukció mint a Sor4, nyilván ez az alkatrészekre is kihat és legyen az bármilyen jó anyag, idővel ezek a kis apró rezgések nyomot hagynak bennük. Ráadásul a CB 500 egy olyan finom kis szerkezet, hogy a legapróbb kis tizedes lógás is kihallatszik belőle. Nem tudom mennyire lenne jó megoldás tengelyirányba kihézagolni a kosarat... a hőtágulást is figyelembe kell venni és vannak olyan illesztési hézagok amelyek nem véletlenül vannak kitalálva, az is lehet, hogy tényleg együtt kell vele élni ha esetleg görgő csere után is lesz egy kis "hangja".
Kíváncsi leszek rá amott mit mondanak a szerelő emberkék,de ezektől függetlenül köszönöm az ötleteket. A fejleményekkel jelentkezni fogok úgy is.
Röviden:
Belül kell megnézni a futófelületet, és csapágyszaküzletben, ha nincs meghozatják!
Szemre semmi probléma nem látszik rajta. De jó volna tudni, hogy esetleg hol lehetne beszerezni illetve hogy jön ki és az új be.
A tűgörgőst nézd meg nem "porcleválásos" -e?
Videóról nem tudom megállapítani. nekem a Cordoba légkondi mágnes kuplung csapágya "serregett" csapágyzaja volt, kicseréltem és csend lett!