Mondhatjuk annak is. De nagyon király volt.
Ja, tegnap levettem a dobot, és elvittem 1 sráchoz, kicsit át lesz alakítva. Nyitottabban fog hozzáállni az eseményekhez. De azért kap 1 Db killert is, ami keveset fog szerepelni.
Üdv. az Uraknak!
Megérkezett a tűgörgő a motorhoz. Most már csak idő kellene, hogy ki legyen cserélve. Talán a hétvégén sikerül majd. A héten délután dolgozok, így csak munka után, igaz már ágyban fekve telefonon szoktam olvasgatni értekezéseiteket.
Látni kéne miről van szó, legalább egy kép nem ártana. Sajátomat is elhagytam vagy 2-éve és azután inkább 3X túlbiztosítottam, hogy legközelebb ne járjak úgy. Ugyanaz a típus volt a karcagi cimborámnak is aki elhozta és -a saját példámból okulva- megerősítettem az ő dobozának is a gyenge pontjait. Csináltam már miskolci ismerősnek is, ott nem a zár felől volt gyenge, hanem a beakadó-tartó rész lett fémlemezzel kiváltva. Nem biztos, hogy te törted el, lehet a rezgéstől már repedt volt és a jég csak segített rajta. Ragasztani sem egyszerű és nem is minden műanyag ragasztható, ha lehet ki kell váltani fémes nyelvre vagy a régit megerősíteni lemezes megoldással... kép kell és talán okosabbak leszünk
lenne egy borzasztó fontos kérdésem.
Mikor szerelőhöz vittem a motort, aszonta h szedjem le a dobozt, mert az csak zavarni fogja. Na de arra nem gondoltam hogy előtte lemostam és a doboz és a tartója közt odafagyott kicsit, így nehezebb volt leszedni, annyira hogy az a pöcök ami zárja a dobozt (egy piros műanyag szar) letört. Illetve egy picike belőle.
A dobozt elhoztam, de a kulcsok ugye még ott vannak szerelőnél.
Amint megkapom a motort, meg szeretném csinálni a dobozt is.
Nem szívesen vennék újat, amúgy is csak alja kéne, azt meg senki nem ad el csak úgy, mert a tetejét ugye festettem szépre, azt szeretném úgy hagyni.
Hallottam én mindenféle szuper ragasztókról, és valami olyan kéne ami nem túl drága (nem tizenezer forint) és megragasztja rendesen ezt a pöcköt. Pont ott tört le egy kicsi, amibe a fém zár belekapaszkodik. Ha egyszer megragad, és bekattan a zár, utána szerintem annyira nem hat rá túl nagy erő, szóval szerintem egy rendes ragasztó bírná. Igazából most se lehet kinyitni, csak nem akad bele a zár (nincs mibe), ezért 1-2 centit lötyög, de nem annyira tört le, hogy ki lehessen teljesen nyitni.
Szóval műanyag ragasztó kéne. És Ti biztosan tapasztaltabbak vagytok ebben mint én.
A mai rendszerben el lehet végezni éppen bárkinek egy főiskolát/egyetemet. 5x lehet felvenni egy tárgyat, így a kérdés csak az: ki mikor végez Nekem nincs sok időm tolni, ezért igyekszem mihamarabb letudni. Az viszont beszédes, hogy az ösztöndíjszerződésem is úgy szól, hogy a képzési idő 1,5-szerese alatt kell végeznem. Építészt én is ismerek egy párat, de úgy vettem észre nem illik őket tananyaggal zaklatni, mert senki nem szeret zavarba jönni egy ábris feladattól pl. A régen volt pedig nem segít ki Azon viszont gondolkodom, hogy néha ledobok magamról 1-1 beadandó rajzfeladatot, mert egyszerre zh-k ra is készülni és rajzolni is majd minden tárgyból marha sok. Szóval, ha van építész bérrajzos ismerősöd olyan kontakt jöhet
1999-ben gépész levelezőn (főiskola) Miskolcon, Egerben, meg Nagykanizsán 750-en kezdtünk. Mikor az első előadáson bejött a gépelemeket oktató professzor bá, azt mondta: " de sűrűen ülnek itt, na nem baj, majd félévkor csinálunk helyet". és csináltak a 750-ből szakirányonként 20-an államvizsgáztunk, 5 szakirány volt, könnyű kiszámolni.
én mazopista voltam, ott maradtam mesterképzésen is. 55-en voltunk induláskor- az első matematika előadásig. utána már csak 16-an. De ez a 16 ember végigcsinálta a 8 félévet. az már csak hab volt a tortán, hogy az 55 ember tandíját szétdobták 16-unk között, így sikerült félévente 160 ezer pénzt fizetni tandíj gyanánt 2003-2007-ig.
Ne gondold azt, hogy végig szívás az egész, nyilván az eleje nehéz, amíg belerázódsz, utána meg megy a buli magától Arra gondolj, hogy mások is elvégezték ezt a sulit, akkor neked mér ne sikerülne.
Mivel hasonló területen mozgolódom, meg ismerek egy csomó építészt, ha valami segítség kell, keressél nyugodtan.
Ja, tegnap levettem a dobot, és elvittem 1 sráchoz, kicsit át lesz alakítva. Nyitottabban fog hozzáállni az eseményekhez. De azért kap 1 Db killert is, ami keveset fog szerepelni.