Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként te mi leszel, ha nagy leszel, építészmérnök?
Próbáld ki (kóstold meg ) a meggyest, sokkal jobb, mint a szilvás. Szerintem a gyümölcsös sörök közül a grapefruitosak ihatóak, a többi meg f.s. Nyalván ez a szubjektív véleményem.
Megvettem, aztán mikor az elsőt kibontottam, akkor döbbentem rá mit is vettem, de mondom akkor is megiszom ne menjen pocsékba!
Már negyed ötkor ment le a nap! Lehet bízni a nyárban! február-március aztán már itt is van a május!
ja, de a sima sokkal jobb. Nyáron egy foci után, mikor izzadt vagy mint egy ló, 40 fok van, és iszonyat szomjas. Na akkor húzóra egy hideg sör.

Vagy mikor a dögmelegben motorozás után megérkezel a helyszínre (jobb esetben Balatonpartra, vagy akármi víz mellé). Leteszed a motrot, levedlesz, és sörrel a vízbe....
Dejó lenne már basszus. Ahelyett h mínusz fokokban bent ülök a munkahelyen...
Ittam én is a nyáron citromos sört! Hidegen , ha leborítod egyszerre, akkor nagyon fsza!
Pedig hamarabb meglátszik mint egy könyv elolvasása!
gyümölcsös sörről jut eszembe, a minap kipróbáltam ezt a démoni soproni szilvát. Hát az nem olyan mint a többi narancsos 2 százalékos üdítő. Ez konkrétan 4,7 %-os sörrel kevert szilvakompótlé. Nem mondom h rossz, de aztse hogy jó. Hangulat kell hozzá :)
Ez az antiság csak részben igaz. Nagyon ritkán egy évben egy-két alkalommal iszok bort. Akkor is vöröset vagy rosét és igyekszek abból is jobb minőségűt. Nyáron nagy ritkán valamilyen gyümölcsös sört. De én részegségig sose iszok.
Ebből fakadóan több jogom is van
Na ezt kérdezni is akartam, hogy miként döntöttél. Igazség az, hogy ha nem nekünk kell kifizetni, ilyen ajándék mellett nem szabad elmenni, bárhogy fáj is a szabadidő és az elmaradt dolgok.
Nekem a 8 félév x 100.000.- a kontó, ami a cégből megy. Igaz, hogyha nem lennék állami részösztöndíjas ez a duplája lenne.
A képzés hol van és milyen végzettséget ad?
Tudod , ez borvidék, és rengeteg olyan embert láttam, aki úgy élte le az életét, hogy 16 éves kora után nem nagyon volt olyan napja, hogy józan legyen! Aztán ilyen 37-53 évesen elpatkoltak. De a teljes antiság sem jó! Majd a nyáron mesélek róla. A szerelést én is úgy csinálom! Ha nincs szerszám , készítek hozzá, vagy megoldom valahogy! Kalapácsot csak végső esetben!
Köszi az ötletet! Korábban már említettem-igaz Miklósnak- hogy én anti vagyok. Ivóban még életemben nem voltam. Na talán egyszer. Esetleg kétszer. De akkor is csak tévedésből. Mármint eltévedésből.
Nagy alátétet és csavart csavarszaküzletben találsz!
Nem az ivóban!
Ha nem lesz prés, akkor sütőben félgázon felmelegíted a kosarat 120 fok körülire és két nagy alátéttel és egy hosszabb csavarral belehúzatod a hideg csapágyat!
Jól gondoltam, valóban korcsolya pálya volt minden. De hogy valami jót is jelentsek találtam csapágyat a kuplung kosárba. 2800Ft és jó esetben már holnap meglesz de legrosszabb esetben is hétvégére. Még hézagoló alátétet kell valahonnan szereznem ill. prést ahol kilehetne cserélni a csapágyat.
Ne kényeskedj! Ha be lenne borulva akkor meg azért panaszkodnál More! ne ríjjá má!
Hogy a Józsi stílusában kezdjem-és remélem nem haragszik meg érte- itt nálunk -4 fok szikrázó napsütés kb. 5cm-es hó. Bentről nézve nagyon szép, de mindjárt indulnom kell ügyintézni ami valószínű egyet jelent majd a korcsolyázással.
A kormányt majd fesd be vörösre!
Különösen a kormánya
Van ilyesmi kereskedelmi forgalomban is, csak azért pénzt kell adni és nincs is olyan fasza mint amit magamnak csináltam
Sose lehet tudni mit hoz a jövő
gyanítottam valami hasonlót, csak én egy hátsó lengővillát akartam gondolatban ráhúzni, ahhoz meg túl keskeny az első felfogatás.
egyébként fasza lett.
Mondtam hogy nincs rajta minden darabja! A tank hiányzott. Egyébként kimondottan elmés darab. Ha lenne szabadidőd, ami mostantól ugye nem nagyon lesz, vállalhatnál fényezést is.
Na jó elmondom mert nem született megoldás. FESTŐÁLLVÁNY!
Nem szoktatok otthon festegetni az már biztos, nálunk volt olyan év amikor egy kismotor fehéren kezdte a tavaszt, majd piros lett, aztán őszre meg kék, mert az tetszett... fiúgyerekeim vannak előfordul az ilyen izgalom
A legnehezebb a tankot lefesteni, mert ugye körbe kell fújni és a fénytörés oldalanként más... de ha forgatjuk akkor rendesen látjuk a festék mennyiségét és a fényét is
Van itthon egy régi tankom amit ráakasztottam szemléltetés végett, de lehet ezen az oldaldeknit, faridomot, sárvédőt mindent festeni, egyik kézben a szóró, másikban a kormánykerék...
Miért kell fixálni? Mert előfordulhat, hogy folyni akar a festék, akkor ennek megfelelően kell beállítani a rudat kihasználva a gravitáció festékre is ható tulajdonságát Eddig egy fára szereltem fel a tankot és úgy forgattam, rendesen kiállt a kezem... most ez megoldódott
Hátra kötött kézzel limbó állásban le lehet rágni!