Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Győzött az erősebb......
Mindig is mondtam: Ne szólj vissza! Így jártál!
A holnapi melóhoz nem kell ész, csak pajszer meg lapos véső felverni a bonobitot... azt meg lehet másnaposan is
Vagyis lehetett volna... de nem lesz ilyen gond mert elvette tőlem az üveget...
A Tésasszony fejbe vert, mi? Meg szemen.
De többet már ne igyál, holnap meló!
Most ittam meg a harmadik stampóval... kérdezte is a Nacsasszony "ma este megiszod mindet?" merhogy karácsonyra vette...
Na de közöltem vele, hogy addig tutira nem bírja ki sőt már a ma este is kérdéses, úgyhogy majd vesz másikat!

Most a fél szememre nem látok és jegelem a duzzanatot a kobakomon...
"nem vak az kérem, vakmerő!"
Nem vakmerő, hanem Bátor!
Jól van B+! Nem szokta a cigány a szántást! Azért , mint a "gyógyszeres" szekrény kezelője javaslom kellő mennyiségű, folyékony poharas orvosság fogyasztását! De mindjárt B+!
Gumikéderes símítóval... de az egy törvénytelenül béna szerkezet mert nem fér oda mindenhova a szegőcsiknál a függőleges fugákat pl. újjal húztam ki és az ajtók díszléceinél is, biztos nem vagyok ügyes... de így legalább jól mutat
Ja, én eddig abban a tévhitben voltam, hogy szivaccsal fugáznak. Az ujjhegyes technikát nem ismerem.
Nem csodálom, hogy nem érted, ugyanis ez a 23. század űrtechnikája! ( Persze én egyből átláttam. )
Ja, amúgy nem olvasom a haont, mert utálatosan lassú.
Oké Főnök!
Első nap amikor bontottam akkor a kezeim fájtak, második napon a lerakásnál a derekam, most a fugázás elhordta az újhegyeimet... egy roncs vagyok Ja és karácsonyra nem lesz kész
Holnap bontom az ebédlőt úgyhogy kezdem előlről

Olvastad a Haont? Este mindig átolvasom, találtam benne egy jó cikket mindig tudtam hogy errefelé mesteremberek élnek
Nagyítsd rá a képre, végülis vágom mire való a szerkezet, de a 220-as dugalj funkciójára nem jöttem rá, talán azzal tölti a fluxus kondenzátort vagy szerződése van az áramszolgáltatóval és este holtidőben felbakolva rátermel a hálózatra...
link
Míg én itt nagy bőszen henyélek, remélem Neked igen dolgosan telt el a nap!
Helyzetjelentést kérek!
Na pont erről beszéltem... "nem vak az kérem, vakmerő!"
Hajajjj úgy látom Te nem csak hírdeted de be is tartod azt a bizonyos igét
Egyébként meg délben akárhány óra is lehet, nekem egy a falon, kettő a szekrényen, egy meg a toronyban, úgyhogy nálam délben pont négy óra van!
Jaa, hogy kétkomponensűbe van fektetve?! Az más!
Ja, amúgy délben 3 óra van! Kérdezd meg Józsit, ha nem hiszed!
Ezt Józsi nevében is kikérem magunknak!
Amikor mi, mint az igazság bajnokai, csakis az igaz tényeket hangoztatva, a valóság sziklaszilárd talaján járva, - vigyázva, hogy a sarka le ne pattanjon - betartva az oldaltávolságokat, mások érdekeit előtérbe helyezve, vagyis a miénket háttérbe szorítva, a lehető legjobbat kihozva, - másoknak! - tevékenykedünk!
Ááá... esélyem nem lenne, a Józsival ti úgyis megmagyaráznátok délben hány óra van...
Hozott nekem az Asszony olyat amilyet szeretek
Te lehet hogy várnál de én nem, ezek a flexibilis ragacsok hamar kötnek és ha időben nem szeded ki a térhálós kis bizbaszokat képes a padlólap sarka is lepattanni
Ezt már magyarázhatod......
Én ezt az igét már régóta hirdetem!
Pontosítok: ha valami értelmes jut eszembe, akkor ide írok, ha nem, ........ akkor nem!
Hát akkor ebben maradunk . De mindenképpen igyél meg valamit, mert ezt a fajta munkát józanul nem lehet elviselni