A holnapi melóhoz nem kell ész, csak pajszer meg lapos véső felverni a bonobitot... azt meg lehet másnaposan is
Vagyis lehetett volna... de nem lesz ilyen gond mert elvette tőlem az üveget...
Most ittam meg a harmadik stampóval... kérdezte is a Nacsasszony "ma este megiszod mindet?" merhogy karácsonyra vette...
Na de közöltem vele, hogy addig tutira nem bírja ki sőt már a ma este is kérdéses, úgyhogy majd vesz másikat!
Most a fél szememre nem látok és jegelem a duzzanatot a kobakomon...
Jól van B+! Nem szokta a cigány a szántást! Azért , mint a "gyógyszeres" szekrény kezelője javaslom kellő mennyiségű, folyékony poharas orvosság fogyasztását! De mindjárt B+!
Gumikéderes símítóval... de az egy törvénytelenül béna szerkezet mert nem fér oda mindenhova a szegőcsiknál a függőleges fugákat pl. újjal húztam ki és az ajtók díszléceinél is, biztos nem vagyok ügyes... de így legalább jól mutat
Nem csodálom, hogy nem érted, ugyanis ez a 23. század űrtechnikája! ( Persze én egyből átláttam. )
Ja, amúgy nem olvasom a haont, mert utálatosan lassú.
Oké Főnök!
Első nap amikor bontottam akkor a kezeim fájtak, második napon a lerakásnál a derekam, most a fugázás elhordta az újhegyeimet... egy roncs vagyok Ja és karácsonyra nem lesz kész
Holnap bontom az ebédlőt úgyhogy kezdem előlről
Olvastad a Haont? Este mindig átolvasom, találtam benne egy jó cikket mindig tudtam hogy errefelé mesteremberek élnek
Nagyítsd rá a képre, végülis vágom mire való a szerkezet, de a 220-as dugalj funkciójára nem jöttem rá, talán azzal tölti a fluxus kondenzátort vagy szerződése van az áramszolgáltatóval és este holtidőben felbakolva rátermel a hálózatra... link
Ezt Józsi nevében is kikérem magunknak!
Amikor mi, mint az igazság bajnokai, csakis az igaz tényeket hangoztatva, a valóság sziklaszilárd talaján járva, - vigyázva, hogy a sarka le ne pattanjon - betartva az oldaltávolságokat, mások érdekeit előtérbe helyezve, vagyis a miénket háttérbe szorítva, a lehető legjobbat kihozva, - másoknak! - tevékenykedünk!
Te lehet hogy várnál de én nem, ezek a flexibilis ragacsok hamar kötnek és ha időben nem szeded ki a térhálós kis bizbaszokat képes a padlólap sarka is lepattanni
Vagyis lehetett volna... de nem lesz ilyen gond mert elvette tőlem az üveget...
De többet már ne igyál, holnap meló!
Na de közöltem vele, hogy addig tutira nem bírja ki sőt már a ma este is kérdéses, úgyhogy majd vesz másikat!
Most a fél szememre nem látok és jegelem a duzzanatot a kobakomon...
Nem vakmerő, hanem Bátor!
Ja, amúgy nem olvasom a haont, mert utálatosan lassú.
Első nap amikor bontottam akkor a kezeim fájtak, második napon a lerakásnál a derekam, most a fugázás elhordta az újhegyeimet... egy roncs vagyok Ja és karácsonyra nem lesz kész
Holnap bontom az ebédlőt úgyhogy kezdem előlről
Olvastad a Haont? Este mindig átolvasom, találtam benne egy jó cikket mindig tudtam hogy errefelé mesteremberek élnek
Nagyítsd rá a képre, végülis vágom mire való a szerkezet, de a 220-as dugalj funkciójára nem jöttem rá, talán azzal tölti a fluxus kondenzátort vagy szerződése van az áramszolgáltatóval és este holtidőben felbakolva rátermel a hálózatra...
link
Helyzetjelentést kérek!
Amikor mi, mint az igazság bajnokai, csakis az igaz tényeket hangoztatva, a valóság sziklaszilárd talaján járva, - vigyázva, hogy a sarka le ne pattanjon - betartva az oldaltávolságokat, mások érdekeit előtérbe helyezve, vagyis a miénket háttérbe szorítva, a lehető legjobbat kihozva, - másoknak! - tevékenykedünk!