Te Miki! Nem is mondtad hogy tetszik a Kawasaki Zephyr!
Előadod nekünk a nagy sportmotorost aztán kiderül, hogy a szívedben helye van a klasszikus formáknak is
Egyébként az a legszebb Kawasaki...
Örülök én nem is arról van szó, bár amilyen a szociális háló hazánkban lassan 20-éve vagyok nős, ha csak 2évente csináltam volna egy gyereket akkor már nagyban menne a porontybiznisz...
Legutóbbi szelepbeállítás alkalmával ezt én megléptem, a tankot is le kellet venni és a trafókat is, az összes csatit átfujtam tisztító-kenővel. Most tisztán viaszos samponnal lemosva és átpolírozva várja a tavaszt, ill. néhány fokos száraz napos idő esetén ébresztő van
Csak hogy igazad legyen!
Ja, ma beszéltem a szerelővel, még a héten szét lesz bontva, és kiderül, hogy mi is a baj. Fel foglak hívni, ha tudok valami biztosat.
Hát hol, hol?
A némi nemű nemi beteg gondozóba!
Félretéve ezeket a komolytalan gondolatokat, olyan nehéz, és fárasztó napom volt, hogy József Professzor által javasolt poharas orvosságokhoz kellett nyúlnom, muszályból!
Vadászmester, Calsberggel. Szerintem ez 1 jó összeállítás!
Az van most, hogy semmi nincs... ez az idő nem motorosnak való, nincsenek ezzel kapcsolatos élmények. Azt meg hogy iszunk mint a vadállat (főleg Miki) úgyis tudod minek írjuk le minden este
Nagyjából velem egyidős filmsorozat a Pirx kalandjai, hú de imádtam gyerek fejjel, aztán ki nem maradt egy "nulladik típusú találkozások" sem, döbbenet, hogy Déri János már 20éve elment...
Annál kicsit többet mentem, de nincs itt gond, oda értem, és még a szélvédelem is jobb volt!
Pontosítok, már lassan 4 hete. Ha nyár lenne, már nem lenne ott!
De az biztos, hogy jobb lenne már itthon tudni! Holnap telefonálok is.....
Nemere István, egy időben olvastam róla, még iskolás voltam amikor egy előadására is elmentem nagyon érdekeseket mondott. Sőt nekem régen járt a Galaktika újság is, de aztán a motorozás elterelte az ilyesmiről a figyelmemet és inkább motoros újságokra fizettem elő
Előadod nekünk a nagy sportmotorost aztán kiderül, hogy a szívedben helye van a klasszikus formáknak is
Egyébként az a legszebb Kawasaki...
Csak ha nincs más megoldás. Autóval sem.
Ja, ma beszéltem a szerelővel, még a héten szét lesz bontva, és kiderül, hogy mi is a baj. Fel foglak hívni, ha tudok valami biztosat.
A némi nemű nemi beteg gondozóba!
Félretéve ezeket a komolytalan gondolatokat, olyan nehéz, és fárasztó napom volt, hogy József Professzor által javasolt poharas orvosságokhoz kellett nyúlnom, muszályból!
Vadászmester, Calsberggel. Szerintem ez 1 jó összeállítás!
Azóta nem veszem.
Pontosítok, már lassan 4 hete. Ha nyár lenne, már nem lenne ott!
De az biztos, hogy jobb lenne már itthon tudni! Holnap telefonálok is.....
Gondold el, ha van a mi dimenziónkon kívül másik is? Olyan amit mi nem látunk....!