Igen. Arról nem is beszélve, hogy az én karácsonyi meglepetésem már meg is van, "ajándékkal" együtt! Vagyis 1 gonddal kevesebb!
(Azért ez a kacaj kicsit erőltetett.)
Nem volt homlokon rugás, jól viselkedtem.
Viszont most hozta haza Zoli a Pengét, - eddig szerelőnél volt, - én - véletlenül - fogyasztottam egy gyűszűnyi viszkit, amikor szólt a szerelő, hogy kész, így én már csak mint utas ültem az autóban, a szutyok időt is így Zoli "élvezte".
De végre ITTHON a Penge! ! ! ( Durván 6 hetet volt oda. )
Aha. Mikor Krisztina nem volt ott, gyorsan betoltad, lefényképezted, aztán villámgyorsan kivitted a garázsba, mielőtt még valami komolyabb bajod támadt volna.
Tom képein felbuzdulva én a bicajt hoztam be, a motoron nincs mit csinálni így marad a drótszamár... még eddig nem rúgott homlokon az Asszony
Amúgy érdekességképpen -motoros téma híján- elmesélem, hogy én is ott voltam azon a munkán amikor Debrecen karácsonyfáját szállították át a mostani helyére. Nekünk az volt a feladatunk, hogy a spec. kosarassal levegyük a 20kV-os leágazás áramkötéseit amivel feszmentesítettünk a tűzoltóknak. Csináltam egy rövid videót arról mennyien felvonultunk arra a munkára (rendőrök, tűzoltók, katasztrófavédelem daruja), a Haon már csak arról számolt be, hogy áll a fa. Debrecen karácsonyfája elindult új helyére
Neked is szép estét!
Láttam egy ilyen intézkedős videót, tényleg felveszik a későbbi "reklamációk" miatti óvintézkedés gyanánt. Lakatos Vinetut nekitámasztották az autónak de arrébb kellett vinni mert elkezdte beleverni a fejét a motorháztetőbe mintha rendőri erőszak áldozata lenne...
Nem lepődtem meg. Csak megosztottam a fórumon.
De az biztos, hogy a Nagyerdő környékéről el kellene "tanácsolni" ezt az embereknek nem nevezhető életformákat. Kifejezetten taszító társaság.
Szép estét!
Te befizetted azok meg inkább leülik! Meg bsem merik szólítani őket mert feljelentik a rendőröket! Szerencsére azoknak is megjött az eszük és már felveszik az intézkedést.
(Azért ez a kacaj kicsit erőltetett.)