Egyszer legyen vége ennek a szarságnak... dehogy szegődnék én el burkolónak! Nincs az a pénz! Vagyis... végülis melegbe vagyok meg nem is lehet akkorát esni mint a villanykaróról... mennyit fizetsz?
Bár most jutott eszembe, hogy ti ingyen dolgoztok úgyhogy inkább maradok hű és fogyasztóbarát áramszolgáltatós jómunkásember
Mi nem jut eszedbe, most nem csavargok naphosszat a motorral és szerelgetek a műhelyben estig... kivételesen értékes ember vagyok idehaza saját magával cseszne ki ha szétverné a tudományt a fejemben
Amúgy tényleg nem lett vége a világnak? Reggel be se gyujtottam, aszonták lesz vagy 3ezer fok akkor meg minek, aztán megint úgy belefeledkeztem a munkába hogy azt se vettem volna észre ha meteoritok hullanak
Innom kéne valamit, már nem kell padlókon egyensúlyozni
Mifelénk járja egy mondás, hogyaszongya"nem minden kőműves alkoholista, de minden alkoholista kőműves"
Egyébként így a képek alapján nem találok benne kivetnivalót, ha befejezed a hálózati villanypásztorkodást, szívesen látlak nálunk burkolónak.
Mivel nem lett vége a világnak, húzzál bele, már csak 2 nap van karácsonyig
Ja, és igyál is meg valamit.
Na most elárulom Neked, hogy a "nagy derék Asszony"-nak több esze van annál, minthogy megfejeljen. Ugyanis azt a képen látható kalapácsot fogja alkalmazni! A többi stimmel.
Halad mert nyomjuk gondolhatod milyen az amikor lakjuk is a lakást meg újítjuk is. Sokat nem mertem inni mert padlókon közlekedve hidaltuk át a munkaterületet, pl.a fűrdő vagy a WC irányába, nem lenne szép ha pityókásan eltaknyolnék
Pedig ez még csak a kezdet, az ebédlő még fel sincs bontva... ráadásul a nagy derék asszony azt mondta, hogy az érintett helyiségeket ki is kell festenem mert ha nem megfejel mint a részeg Jeti a barlangkutatót
Ma megvettük a karácsonyfát is, csak azt nem tudom hova állítom fel...
Hol tart a "buli"? Inni ittatok legalább, ezt józanon nem lehet csinálni.
Én speciel már délután..... jó jó, délben már elkezdtem. http://www.youtube.com/watch?v...
Egy kis zene hozzá.
Megnéztem, fotókon keresztül is "átjött".
Ehhez a látványhoz kevés amit ittam, még legalább 3 felest kellene innom, ha idehaza ez fogadna!
..... esetleg 4 .....
Igen, említetted már, hogy elviselhetetlen volt a helyzet, és még 1 darabig az is lett volna. Ebből a szempontból érthető is a döntés.
Aki meg lerakta, nem gondolta, hogy egyszer fel kell majd szedni, és így rendesen megcsinálta. Kézkímélős meló.
A képeket küldjed, megsasolom.
Meggondoltuk, kedvünk nem volt hazamenni amióta az történt, úgyhogy kivágom az egészet a francba, csináltam néhány fotót mielőtt nekieresztettem a pajszert, ha akarod elküldöm. Két lépcsőben megy, ma a folyosót és a hátsó közlekedőt bontottam fel, ha az le lesz burkolva (elvileg 1-2 nap) akkor jöhet az ebédlő. Amúgy tányleg cumi, bonobitba volt rakva amit fel kellett vakarni az aljatról csak azután lehet újra burkolni... a kezemet alig érzem. Arról nem is beszélve, hogy minden a szobákba van zsúfolva...
Vettél hozzá Viagrát? mert akkor nem tudom hogy állítod fel?!
ha nincs akkor meg amikor adódik.
Bár most jutott eszembe, hogy ti ingyen dolgoztok úgyhogy inkább maradok hű és fogyasztóbarát áramszolgáltatós jómunkásember
Amúgy tényleg nem lett vége a világnak? Reggel be se gyujtottam, aszonták lesz vagy 3ezer fok akkor meg minek, aztán megint úgy belefeledkeztem a munkába hogy azt se vettem volna észre ha meteoritok hullanak
Innom kéne valamit, már nem kell padlókon egyensúlyozni
Egyébként így a képek alapján nem találok benne kivetnivalót, ha befejezed a hálózati villanypásztorkodást, szívesen látlak nálunk burkolónak.
Mivel nem lett vége a világnak, húzzál bele, már csak 2 nap van karácsonyig
Ja, és igyál is meg valamit.
Pedig ez még csak a kezdet, az ebédlő még fel sincs bontva... ráadásul a nagy derék asszony azt mondta, hogy az érintett helyiségeket ki is kell festenem mert ha nem megfejel mint a részeg Jeti a barlangkutatót
Ma megvettük a karácsonyfát is, csak azt nem tudom hova állítom fel...
Én speciel már délután..... jó jó, délben már elkezdtem.
http://www.youtube.com/watch?v...
Egy kis zene hozzá.
Ehhez a látványhoz kevés amit ittam, még legalább 3 felest kellene innom, ha idehaza ez fogadna!
..... esetleg 4 .....
Aki meg lerakta, nem gondolta, hogy egyszer fel kell majd szedni, és így rendesen megcsinálta. Kézkímélős meló.
A képeket küldjed, megsasolom.