Én még vagyok. Ritkán benézek, de most annyira fáradt vagyok. 6kor kelek, 6ra érek haza (jobb esetben), onnantól asszonnyal foglalkozom, hétvégén pedig örülök a kis pihenőnek. De most az se lesz szerintem. Munkában meg kb enni nincs időm mostanában...
És még idegesít is hogy nemmegy
... vagy E-mailt írnak de itt (vagy ott) nem ismernek meg. Régebben azt hittem a fórumozást is köti egy bizonyos etikett, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy az érintkezési formák vagy a kapcsolattartás egyik legtisztességtelenebb eszköze. Főleg amikor -ahogy írtad is- akkor találnak meg ha baj van.
Na de majd jön a tavasz aztán jönnek a kérdések is... én meg ugyanúgy válaszolok mert úgy neveltek, bár egy kicsit én is csiszolódtam már úgyhogy nem biztos
Sok dolgom van ami kifogás lehetne, de annyira igaz volt amit írtál, hogy válaszolnom kellett.
Pálinkás szép napot az Uraknak, Hölgyeknek , válogatott cigánylegényeknek !
Többször van úgy, hogy én sem lehetek gépközelbe , vagy fáradt vagyok, na meg gépelni sem szeretek, és olyankor nem írok. Vagy csak fáradt vagyok. de vannak jóval fiatalabbak is, akik nem lépnek fel naponta, de azért ha van valami gondjuk akkor ide találnak.
Már bocsánat, hogy bele okoskodom,de én is "teszteltem" a Marushin sisakot, igaz nem ilyen körülmények közt (nem javaslom senkinek sem ) és azt kell mondanom - igaz kilukadt, kicsit - , hogy derekasan helyt állt. Na ja, aztán a nyaki csigolyáim 2 hétig fájtak (főleg az első hét volt szar) és másfél hónapig nem is csináltam semmit sem. Tehát megérte az árát...
Itt vagyok már!
Rengeteg dolgom volt, - tényleg - meg későn is jöttem haza, tegnap is, ma is. Agyilag is 0-ra futottam, tehát változok! Hátrányomra.
Sőt, elárulom, Te is változol, és szembe kell nézni a dolgokkal, hogy sajna, bizonyos kor után már inkább - csak - hátrányunkra. Na de nekünk ez is jól áll!
És mindjárt abbahagyjuk a melót! !
Ja, ezt nézd meg! http://www.keptelenseg.hu/kept...
Jó, de szerinted a többiekkel mi van? Most komolyan?
Mikinél nincs net... vagy ki tudja, Hagyma mióta leesett a hó és lerakta a motort baszik ránk... egyre kevesebben vagyunk, vagy lehet én vagyok túl sok... már ez is eszembe jutott
Na mindegy én már nemigen változok!
Én már bicikliztem is benne! Ma reggel esett 2 centi hó, majd az elolvadt mert utána az eső esett.
Három nap és itt van a téli napforduló! 24-től már rövidül a sötétség!
Vehetnék mindjárt 10-et, ami elég is lenne 10 alkalomra... aztán a munkaövet alá venném vagy fölé arról nem is beszélve, hogy tele vannak ma már az oszlopok a kábeltévétől a reklámvilágításig mindenféle kiálló konzolokkal nem tudsz esőruhában úgy mozogni, hogy ne sérüljön. Ilyen a hálózatos munka mint ahogy a festő festékes lesz a pék meg lisztes...
Amúgy ma kivettem a motorból az akksit, miután megnéztem a hosszútávú előrejelzést
Alig várom a tavaszt, remélem most is olyan hamar kezdem a szezont mint idén március 15-én amikor az alvó Tiszát látogattam meg Egy igazi ünnepnap
Hétköznapi dolgok, hétvégén...
Karácsony táján amikor mindenki várja a szeretet ünnepét valahogy nehezebben telnek a napok, különösen akkor amikor olyan a munkahelyünk ahol bármikor előfordulhat bármi.
Mozgalmas napokon vagyok túl, bekészítettem néhány sört és mivel mostanság keveset írtam, megosztom veletek az utóbbi két napom -így utólag mulatságos- történetét, persze egy kicsit kiszínezve és a valóságtól némileg elrugaszkodva, mert ugye a valóság ritkán mulatságos
A héten sok minden történt az időjárásnak köszönhetően, de ezekből már meséltem korábban amikor még nem gondoltam, hogy az igazi kaland a hét utolsó napjára marad. Szombat este pont Mikivel "beszélgettem" itt a fórumon amikor megszólalt a telefon, nem volt nagy hiba, este 10 után már haza is értem de a korábbi események fáradalmai még bennem voltak, hamar ágynak dőltem
Hajnal 2:51 perckor újabb telefon... a mély álom fázisában lehettem jóval túl az alfa hullámokon amikor már szép lassú szabályos delta hullámokat rajzolt az agyam 1-2Hz-es amplitudóval. Talán valahol motoroztam az erdélyi utakon, vagy a Hawaii szigeteken heverésztem ahol fűszoknyás lányok hula táncot roptak körülöttem... erre már nem emlékszem, arra viszont igen, hogy azt se tudtam hirtelen hol vagyok. Sűrgős a helyzet, ég a trafó állomás egy tanyán, gyors öltözködés majd a következő pillanatban valahol az országúton azon gondolkozok miért történik ez velem A helyszin lehangoló, nem sok minden maradt, gyorsan kell cselekedni mert áll a szivattyú az állatoknak pedig inniuk kell... elindulunk a tanya végében lévő oszlopkapcsolóhoz kikapcsolni, nincs hideg a föld fagya is felengedett, legalábbis azt gondoltam, később tudatosult bennem, hogy valami állat biológiai végtermékén trappoltam végig a sötétben... na de legalább szerencsém lesz. Agyagszükséglet leadva, útban a teherautó, közben befut egy újabb hiba egy másik településről, megnézzük addig amíg kiér az anyag. Szakaszbiztosíték elment, zárlat van, kereshetjük a hálózaton. Most viszont szerencsénk van (nem hiába léptem szarba) egy idősebb ember bóklászik a úton és leint minket "ott szikrádzott a gólyafészek alatt!" újságolta boldogan Feszmentesítünk, felveszem a sisakmaszkom (de jó hogy motoros vagyok) magamra öltöm a felszereléseket és felmászok, az eső rákezdi, a zárlat helyén minden kormos, ettől már csak az a rosszabb amit a gólyafészekből kimos az eső és rám csorog... amúgy meg mindegy a lábam már úgyis tisztára"olyan"...
Kész a meló, visszakapcsolunk, van még egy kis idő hazamegyünk inni egy kávét és valami tariszna se ártana mert sok idő van még estig. Kulcsot nem hoztam, de szerencsére felébredt az Asszony aki mikor meglát nem akar beengedni. Nem csoda kb. úgy nézek ki mint a lápi manó és egy erdei remete keresztezése, ráadásul a mocsári disznó illatával...
Három keresztkérdésre kellett válaszolnom mire megbizonyosodik, hogy én jöttem haza és nem egy zombis horror film mellékszereplője. Bent a világoson láttam, hogy az eredetileg szürke sapkám fekete és a sisakmaszk nyomán tiszta korom volt a szemem környéke, akárcsak Zorró...
Megtisztítottam magam, bekávéztam és visszamentünk a kollégával a tanyára, van anyag, felgyorsulnak az események és munka közben az idő is jobban telik. Délután beindult a szivattyú, van víze az állatoknak! Még két kisebb hiba befutott de délután 6-ra végre hazaértem. Egy jó fürdő és persze elaludtam a Tv-előtt, sőt ma 11-kor tértem magamhoz, azóta nem is csináltam szinte semmit, most pihi van.
Karácsonykor nem dolgozok, majd Szilveszterkor kezdek, most viszont van még néhány söröm és nyomok egy resetet...
Na most, ha megírom a fokozatát is, akkor hol marad a meglepi? Ugye?
A tárazásból kifolyólag, úgy érzem, hogy igen meg lesz csapkodva a "reset" gomb!
Amúgy Neked meddig tart a "lelkes" ügyelet? Ünnepeken is?
Látnoki képességeid előtt fejet hajtok, mármint ami a "szopás" előrejelzését illeti. Legközelebb légyszives írd meg a fokozatát is, hogy rá tudjak készülni, mert ez akkora volt, hogy az összes többi a héten gyerekjáték volt mellette
A "lelkes" kezdésről meg inkább nem írok semmit...
Holnap betárazok sörből és Jégerből, úgy érzem újra kell indítani a rendszert...
Én még azért írok, mert nem megyek sehova, jó nekem itthon is.
Nyílván a Te eseted más, mondhatjuk speciális, de ha 1 szóval kellene meghatározni, akkor azt mondanám: szopás!
Mi még nem álltunk le, a jövő hetet még végig toljuk, - lelkesen - aztán 3.-áig pihi. Utána meg kezdjük elölről, szintén lelkesen!
Idegenlégiós voltam, Nyiregyen beszart a spec. autó és elkérték a miénket kezelővel együtt. Reggel már 7.30-ra ott voltam, ment a meló esőben is Na de hétfőn reggel letelik az ügyelet és van még pár nap szabim szerintem 3napig egyfolytában fogok aludni...
Ti már leálltatok?
Jó estét kívánok!
Le kell vonni a tanulságokat. Először is a lift mellett nem kell lakást venni. Ha ez elkerülhetetlen akkor figyelni kell a szomszédokat és ha valamelyik netalán tüzeskedne akkor ki kell akasztani egy előzőleg elkészített táblát "A tűz nem itt van!" felirattal és csak ezután bezárkózni, vagy elmenekülni. Így elkerülhetjük, hogy a lánglovagok hozzánk is bekopogjanak az erre rendszeresített csákányaikkal...
Mégvalami?
Nyugodtan kérdezzetek!
Zoli, mikor még Veszprémben lakott, - megboldogult nős korában - panelben, a 10. emeleten. A szinten kigyulladt 1 lakás. Óriási füst. Tűzoltók érkeznek. Ahogy kilépnek a liftből, ott volt közvetlenül Zoliék lakása. Ajtó tokostól, ajtóstól beszakad, és a tűzoltók rögtön látják, hogy nem nyert! Tehát haladtak tovább. Így a lakás tele lett füsttel, utána meg vízzel, mert a másik lakást el kellett oltani. Ezután jött a következő meccs a biztosítóval, mert azok meg sz@roztak.
Szopi, cumi!
Lesz még nemulass!