Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rám mindig lehet, sőt még én is csak saját magamra számíthatok...
Amúgy honnan ismered Te Petit?
Holnap nem biztos, hogy gép közelében leszek. Biztos ami biztos.
Azért látom lehet rád számítani!
Hogy pontosabb legyek a 10933-as hozzászólás főhőséről van szó
Lófa..t!
Arról beszélek amikor az a szép derék ember kóborol az út mellett és keresi az igazodást...
Na most Te a 4. képről beszélsz, és a Péter arcán látszik amit leírtál!
Szia Józsi!
Köszi a jókívánságokat, én is hasonló jókat kívánok Neked! Az ösznépi köszöntéseket én holnapra hagyom, bár kicsit most érdekes lesz a karácsonyunk de azért ahogy halad a meló kezdem érezni a hangulatát én is.
Az első bontásnál nem volt ott mert még dolgozott, így nem láthatta mivel jár a bonobit felvakarása az aljatról, most viszont látta, az orrlukaim úgy néztek ki mint egy sportdob vége amikor nincs hozzákarburálva a motor... megsajnált, hozta is az üveget... de nem kellett azért sem! önérzet is van a világon odavittem magamnak...
A kép címe lehetne: "Megérkeztünk de ki tudja hova" ugyanis tisztán látszik a főhős bizonytalansága és sugárzik belőle a labilis teszetoszaság. Ráadásul tábla is mutatja merre van az arra... amatőrök!
Ahhoz, hogy én ne tudjam pontosan hol vagyunk át kell lépnem az országhatárt , mint pl.május közepén amikor 1300m-es magasságban hógolyóztunk Havasrekettyén, valahol a Bihar-hegység és a Gyalui-havasok között.
Ittam 1 kis áfonya pálinkát is...... hát annyira nem jött be.
De hősiesen leküzdöttem!
Én pld olyan jól töltöm Zoli motorjának akkumulátorát, hogy be is kaptam 2 felest az unikumos szilvából.
Meg töltöttem magamnak 1 kis sört is.....
Na jól van, 1-2 munkavédelmi felest bekaphatsz!
Már ha a munkavezető Tésasszony megengedi.....
Azért mert reggel 9körül benéztem ide nem azt jelenti, hogy a meló nem halad, a napot sokkal korábban elkezdtem A gyerek gépe van bekapcsolva így néha -ha éppen szusszannom kell- benézek, ilyenkor előfordul, hogy spontán reakcióim vannak mint pl. most.
Este majd bővebben...
Szép emlék:
Szia Józsi!
Neked is békés Boldog Karácsonyt kívánok családom nevében is!
Emlékszem én is egy két nagy hóra, ami igazán szép volt, leszámítva a haladási nehézségeket.
Mikor éjfélkor is kimentem havat takarítani, mert reggel sok lett volna! Van annak 1 fílingje! Jó értelemben.
LackóMackó, Te csak ne motorozzál itt, mert akkor veszélybe kerül a napi terv, - elvtársak! - és Krisztina újólag kifejezi nemtetszését, és így a másik szemed is veszélybe kerül, az alkohol megvonásról nem is beszélve!
Igaz, én csak 1 képet tettem fel, de felidézte az összes szép akkori emléket. ( De király volt! )
Eddig én is serénykedtem, mosogattam, kimostam a gyerek régi sulistáskáját, kiteregettem, és 1 csepp alkoholt se ittam! ( Nem vagyok én 1 Józsi! )
A képen meg az látszik, hogy elmegyek a sarokig, megnézni, hogy épp hol a francban vagyunk!
Békés boldog száncsengős karácsonyt Emberek!
Itt esik a hó, már két centi körül van, és fehér minden! De abba fogja hagyni, mert igen apró szemű lett.
Régen, gyerek koromban, még az elmúlt évezredben , volt, hogy az éjféli misére alig tudtunk elmenni akkora hó volt, most meg csoda , ha esik, és fehér.
A motorozás mellett azt is szeretem amikor van közös téma -még ha nem is mindig a motorozáshoz köthető- ami pl.áthidalja a holtidőszakot is.
Sajnos elidegenedés tapasztalható több fórumon aminek régebben hangot is adtam... ma már ez kevésbé érdekel
Rengeteg hozzászólást írtam az évek alatt, de mégis elég a két kezem, hogy megszámoljam hányan maradtunk olyanok akik nem csak akkor néznek be ha beköszönt a jó idő vagy betegeskedik a motor....
Remélem lesz jövőre is alkalom ehhez hasonló képeket csinálni, rajtam nem fog múlni és aki nem felejtkezett el a cimboráiról télen sem azok ezután is bármikor számíthatnak rám!
Köszönöm mindkettőtöknek a képeket
meg ilyenek:
Mer én se akarok lemaradni:
Egyetértek!
Közben amíg süketeltem nézegettem az idén készült fotókat... Istenem de szeretek a szellő szárnyán röpködni az én Csühösömmel és belefeledkezni az örömteli motorozásba... hegyen, völgyön, patakok mentén, nagy vizek partján, erdőkben, gátakon, múrván... nincs is ettől szebb!

"Szeretnék én szárnyra kelni
Sas madárként szállni,szállni
Hegyek ,völgyek felett repülni
S legyőzni a végtelent"

Jó éjt Cimborák!
Ez van ha erősebbel kezd ki! Nem gondolta át!