Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húha! én ilyeneken nem gondolkodom...
Ha ló nincs jó a szamár is? Nem hiszem el hogy azon a 13 kilóméteren -ismerve a 471-es minőségét- annyira lemaradt volna a GSX-F...
Viszont 3hete szerelőnél a motorod, irígylem a nyugodtságod én már naponta járnék a nyakára, sőt szerintem már el is hoztam volna!
Gondold el, ha egy kétdimenziós lény egy hengerben lakik, attól függően, honnan nézi, vagy kört, vagy ellipszist, vagy négyszöget lát.
Biztos, ami biztos, világvége ide, világvége oda, én kitoltam Zoli nálam vendégeskedő gépét, és egy szezonzáró - már nagyon esedékes - kis karikát mentem.
Bár nem haladtam olyan gyorsan, mint máskor, - az enyémmel - de nagyon jó volt!
Olyan jó idő volt, hogy még a csónakázó tóból is kipocskolták a vizet!
Ne tudjátok meg, mennyire koszos az alja. Az emberek zöme meg se érdemli a szép környezetet, mert csak összepiszkítja!
Legalábbis a mi fizikánk szerint... viszont ne aggódj nyugi az van, legkisebb gondom is nagyobb annál mint a világvége, azt hittem ezt tükrözi a hozzászólásom
Nyugi legyen! Azt senki nem mondta , hogy a világnak melyik vége lesz az ! Ugyanis jelenlegi ismereteink szerint olyan nincsen neki! Egy gömbnek nincs vége.
A végtelennek sincs vége.
Alig 5°C a külső hőmérséklet ráadásul ködös párás a levegő, mindenkinek azt javaslom csinálja azt amihez kedve van, vagy amit muszáj elvégeznie Nagyon messze még a jövő szezon és a tél java is még csak ezután jön, ráadásul a jövő szezon is bizonytalan a december 21-re tervezett világvége miatt
Egyébként akit érdekel megnézheti élőben a teljes világvégét ugyanis a CNN élőben közvetíti, de aki lemarad róla az se csüggedjen mert másnap megnézheti az összefoglalót
No azééé!
Persze töményből elég a decces pohár is.
Tudhatnád, hogy én mindig nagy poharas orvossággal kezelem magam! Legfeljebb kevesebbszer töltök! Neked elárulhatom, hogy fél literes a pohár!
Azért szólok, hogy ne igyál annyit, mert még a Laci rád akasztja a "részeg disznó" megtisztelő címet! Tessék kulturáltan poharas orvossággal kezelni magadat!
Itt ma nagyon szép idő volt! Sütött , és a szél se fújt.
Na most értem én, hogy mindjárt itt a május, de, biztos ami biztos, ittam 1 kis unikumot, mert mi van, ha nem mindjárt? Hanem majd csak később! Ugye?
Meg 1 kis sört is töltöttem magamnak, mert ugye kit szeressek, ha nem magamat? ( Itt azért 1 kis önzőség befigyel. )
Mert ugye, májusban ilyen is volt.....
Mindjárt megint május! Fel a fejjel üdvhadsereg!
Ez volt májusban:
Szeva!
Pesten nem tudom mi van, itt az Alföldön barátságtalanul esősen indult a nap. Délután az esőt erős szél váltotta fel, 8kilométert 50 perc alatt tekertem le bicajjal... ugyanez visszafelé 13 perc alatt ment
Szép helyre utaztál, a meló mellett szakíts időt mindenképpen a városnézésre is!
Otthon milyen az idő?
Most hétfőtől péntekig Steyr-ben vagyok munka miatt, és itt folyamatosan esik, ködös minden. A városból még kb semmit nem láttam, mert 8-tól 20-ig dolgozunk. De este azért iszunk az egészségünkre :) Meg mindenkiére.
Itt ma remek idő volt , előbb nagyon esett, később már nem annyira! De minden rosszban van valami jó! Lehetne fél méter hó, amit vízszintesen hord a szél.
Emlékszel még mit írtam május legelején arról a bizonyos gyógyszerről? "Kulcs elfordul, felgyúlnak a fények a műszerfalon és megszólal az önindító, elalszik az olajnyomás jelző lámpa ezzel szinte egyidőben megkezdődik a világ legszebb zongorajátéka amelyben a vezérműtengely a billentyűs aki 16szelepen játszik..."
Ennyit a tegnapról ami most is tökéletesen hatott, szinte röpültek az órák!
Viszont azt is tudom, hogy Neked most nincs kéznél a motor... ezért nem tartok élménybeszámolót, inkább együttérzően bontok én is valamit
Visszakanyarodva előző hozzászólásomhoz, mondhatnám, amit a vőfélyek szoktak mondani a lakodalomban, hogy "halljunk szót"!
Tehát ittam 1 "gyűszűnyi" unikumot, - az Asszonyt is megkínáltam - mert igen nehéz az élet. Igaz, kétszer is ittam, mert "1 sör nem sör", és tudok még más okosságokat is, de most nem mondom.
De legalább Te motoroztál.
Úgyhogy 1 szót se halljak!
...és megint eltelt egy hétvége
Nem , de elcsodálkoztam mikor láttam, és azt mondta , hogy "nem mindegy? Egy helyre megy!"
Egészségedre a nevetést.!
Véletlenül nem S Norbinak hívták?
ma nagy voltál a kocsma topicban szétröhögtem az agyamat
Ejnye Miki! Nem ettél még szalonnát lekváros kenyérrel?
Mert én láttam , hogy ilyet tett az illető kolléga!