Ha ló nincs jó a szamár is? Nem hiszem el hogy azon a 13 kilóméteren -ismerve a 471-es minőségét- annyira lemaradt volna a GSX-F...
Viszont 3hete szerelőnél a motorod, irígylem a nyugodtságod én már naponta járnék a nyakára, sőt szerintem már el is hoztam volna!
Biztos, ami biztos, világvége ide, világvége oda, én kitoltam Zoli nálam vendégeskedő gépét, és egy szezonzáró - már nagyon esedékes - kis karikát mentem.
Bár nem haladtam olyan gyorsan, mint máskor, - az enyémmel - de nagyon jó volt!
Olyan jó idő volt, hogy még a csónakázó tóból is kipocskolták a vizet!
Ne tudjátok meg, mennyire koszos az alja. Az emberek zöme meg se érdemli a szép környezetet, mert csak összepiszkítja!
Legalábbis a mi fizikánk szerint... viszont ne aggódj nyugi az van, legkisebb gondom is nagyobb annál mint a világvége, azt hittem ezt tükrözi a hozzászólásom
Nyugi legyen! Azt senki nem mondta , hogy a világnak melyik vége lesz az ! Ugyanis jelenlegi ismereteink szerint olyan nincsen neki! Egy gömbnek nincs vége.
A végtelennek sincs vége.
Alig 5°C a külső hőmérséklet ráadásul ködös párás a levegő, mindenkinek azt javaslom csinálja azt amihez kedve van, vagy amit muszáj elvégeznie Nagyon messze még a jövő szezon és a tél java is még csak ezután jön, ráadásul a jövő szezon is bizonytalan a december 21-re tervezett világvége miatt
Egyébként akit érdekel megnézheti élőben a teljes világvégét ugyanis a CNN élőben közvetíti, de aki lemarad róla az se csüggedjen mert másnap megnézheti az összefoglalót
Azért szólok, hogy ne igyál annyit, mert még a Laci rád akasztja a "részeg disznó" megtisztelő címet! Tessék kulturáltan poharas orvossággal kezelni magadat!
Na most értem én, hogy mindjárt itt a május, de, biztos ami biztos, ittam 1 kis unikumot, mert mi van, ha nem mindjárt? Hanem majd csak később! Ugye?
Meg 1 kis sört is töltöttem magamnak, mert ugye kit szeressek, ha nem magamat? ( Itt azért 1 kis önzőség befigyel. )
Mert ugye, májusban ilyen is volt.....
Szeva!
Pesten nem tudom mi van, itt az Alföldön barátságtalanul esősen indult a nap. Délután az esőt erős szél váltotta fel, 8kilométert 50 perc alatt tekertem le bicajjal... ugyanez visszafelé 13 perc alatt ment
Szép helyre utaztál, a meló mellett szakíts időt mindenképpen a városnézésre is!
Otthon milyen az idő?
Most hétfőtől péntekig Steyr-ben vagyok munka miatt, és itt folyamatosan esik, ködös minden. A városból még kb semmit nem láttam, mert 8-tól 20-ig dolgozunk. De este azért iszunk az egészségünkre :) Meg mindenkiére.
Itt ma remek idő volt , előbb nagyon esett, később már nem annyira! De minden rosszban van valami jó! Lehetne fél méter hó, amit vízszintesen hord a szél.
Emlékszel még mit írtam május legelején arról a bizonyos gyógyszerről? "Kulcs elfordul, felgyúlnak a fények a műszerfalon és megszólal az önindító, elalszik az olajnyomás jelző lámpa ezzel szinte egyidőben megkezdődik a világ legszebb zongorajátéka amelyben a vezérműtengely a billentyűs aki 16szelepen játszik..."
Ennyit a tegnapról ami most is tökéletesen hatott, szinte röpültek az órák!
Viszont azt is tudom, hogy Neked most nincs kéznél a motor... ezért nem tartok élménybeszámolót, inkább együttérzően bontok én is valamit
Visszakanyarodva előző hozzászólásomhoz, mondhatnám, amit a vőfélyek szoktak mondani a lakodalomban, hogy "halljunk szót"!
Tehát ittam 1 "gyűszűnyi" unikumot, - az Asszonyt is megkínáltam - mert igen nehéz az élet. Igaz, kétszer is ittam, mert "1 sör nem sör", és tudok még más okosságokat is, de most nem mondom.
Viszont 3hete szerelőnél a motorod, irígylem a nyugodtságod én már naponta járnék a nyakára, sőt szerintem már el is hoztam volna!
Bár nem haladtam olyan gyorsan, mint máskor, - az enyémmel - de nagyon jó volt!
Olyan jó idő volt, hogy még a csónakázó tóból is kipocskolták a vizet!
Ne tudjátok meg, mennyire koszos az alja. Az emberek zöme meg se érdemli a szép környezetet, mert csak összepiszkítja!
A végtelennek sincs vége.
Egyébként akit érdekel megnézheti élőben a teljes világvégét ugyanis a CNN élőben közvetíti, de aki lemarad róla az se csüggedjen mert másnap megnézheti az összefoglalót
Meg 1 kis sört is töltöttem magamnak, mert ugye kit szeressek, ha nem magamat? ( Itt azért 1 kis önzőség befigyel. )
Mert ugye, májusban ilyen is volt.....
Pesten nem tudom mi van, itt az Alföldön barátságtalanul esősen indult a nap. Délután az esőt erős szél váltotta fel, 8kilométert 50 perc alatt tekertem le bicajjal... ugyanez visszafelé 13 perc alatt ment
Szép helyre utaztál, a meló mellett szakíts időt mindenképpen a városnézésre is!
Most hétfőtől péntekig Steyr-ben vagyok munka miatt, és itt folyamatosan esik, ködös minden. A városból még kb semmit nem láttam, mert 8-tól 20-ig dolgozunk. De este azért iszunk az egészségünkre :) Meg mindenkiére.
Ennyit a tegnapról ami most is tökéletesen hatott, szinte röpültek az órák!
Viszont azt is tudom, hogy Neked most nincs kéznél a motor... ezért nem tartok élménybeszámolót, inkább együttérzően bontok én is valamit
Tehát ittam 1 "gyűszűnyi" unikumot, - az Asszonyt is megkínáltam - mert igen nehéz az élet. Igaz, kétszer is ittam, mert "1 sör nem sör", és tudok még más okosságokat is, de most nem mondom.
Úgyhogy 1 szót se halljak!
Egészségedre a nevetést.!
ma nagy voltál a kocsma topicban szétröhögtem az agyamat
Mert én láttam , hogy ilyet tett az illető kolléga!