Ma nem is dógoztam! és holnap se nem fogok! mostanában annyit túlóráztam, hogy elküldtek csúszóra...
Itthon szöszmötölök mer a maszeknak is haladnia kell most meg iszok! mákos laskához passzol a sör szerinted? nehogy meg legyek szólva
De Te legalább nem kényeskedel mint a Józsi eddig bőszen osztogatta a tanácsait az orvossággal kapcsolatban, most meg az antialkoholizmusát ráfogja a palacsintára...
Tudod mit? Bontok én is egyet!
Tudom , hogy kárörvendenél, de én olyan vagyok mint az ökör. Csak akkor iszom mikor szomjas vagyok. Erre mondta a barátom felesége, hogy a Sándor mindig "szomjas"!
Ma egész reggeltől világított a Nap, de nem volt hideg.
Tudtam a dolgomat tenni kint a kertben . Megjöttek az énekes madaraim, éktelen károgással, és nem is nagyon féltek, Én viszont attól tartok, hogy lehet befagy a s...nk a télen mert ennyire nem bátrak ezek a madarak. Lehet éreznek, vagy sejtenek valamit!
Na, most már le lehet szállni rólam, mert már nagyon népszerű lettem itt. Amúgy meg roppant irigyek vagytok, ahányan csak vagytok!
Ja, csak egy gyűszűnyi viszki volt, - csak hogy tudjátok - némi, igen csekély mililiternyi vörösborral, mert az meg vörösvértest képző!
Na!
Nagy állat ez a Sumi nagyobb mint én pedig én sem panaszkodhatok. Fel sem vesz a 120 kilója ezt a gyűszűnyi szeszt! A "Vadászmester " nem alkohol! Orvosság!
Érdekes 1 összeállítás, de szerethető......
Jó lesz az! ! Huzzál bele! ! !