Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mákos laska, sör...... hm, ...... mákos laska, sör,...... hm, hm.
Érdekes 1 összeállítás, de szerethető......
Jó lesz az! ! Huzzál bele! ! !
Nem mindegy Neked ? Csak jó lenne ha mértéket ismernél! Mert nem marad nekünk.
Ma nem is dógoztam! és holnap se nem fogok! mostanában annyit túlóráztam, hogy elküldtek csúszóra...
Itthon szöszmötölök mer a maszeknak is haladnia kell most meg iszok! mákos laskához passzol a sör szerinted? nehogy meg legyek szólva
Egészségedre!
Te is elindultál a züllés útján, de nehogy odajuss, mint a Józsi!
Kitalálom: nincs ügyelet!
De Te legalább nem kényeskedel mint a Józsi eddig bőszen osztogatta a tanácsait az orvossággal kapcsolatban, most meg az antialkoholizmusát ráfogja a palacsintára...
Tudod mit? Bontok én is egyet!
Mondhatjuk, ugye, hogy most már később van?
Most éppen sörözök.
Válaszolva kérdésedre.
Kifogás B+! Legközelebb zsíros kenyeret egyél lilahagymával... arra jobban csúszik a bor! De pont én adjak Neked tanácsot...
A nagy hideg ellen? mi lesz később..." Mi lenne?! Megjavulunk!
Tudom , hogy kárörvendenél, de én olyan vagyok mint az ökör. Csak akkor iszom mikor szomjas vagyok. Erre mondta a barátom felesége, hogy a Sándor mindig "szomjas"!
Nem B+! Túrós palacsintára hogy a bánatba , vörösbort?brrrr.
Mi van Józsi? Másnap?
A nagy hideg ellen? mi lesz később...
No azért! Én most nem kívánom.
Én, biztos ami biztos, töltöttem magamnak 1 kis vörösbort!
A nagy hideg ellen, csak!
Ma egész reggeltől világított a Nap, de nem volt hideg.
Tudtam a dolgomat tenni kint a kertben . Megjöttek az énekes madaraim, éktelen károgással, és nem is nagyon féltek, Én viszont attól tartok, hogy lehet befagy a s...nk a télen mert ennyire nem bátrak ezek a madarak. Lehet éreznek, vagy sejtenek valamit!
Aha!
Csak egészen kis mértékben
És most már ne molesztáljatok, mert Zolitól kaptam egy egész jó filmet, és azt szeretném nyugodtan megnézni!
És csak 104 kg!
Na, most már le lehet szállni rólam, mert már nagyon népszerű lettem itt. Amúgy meg roppant irigyek vagytok, ahányan csak vagytok!
Ja, csak egy gyűszűnyi viszki volt, - csak hogy tudjátok - némi, igen csekély mililiternyi vörösborral, mert az meg vörösvértest képző!
Na!
Lackó Mackó! Te leszel az első, akit értesítelek a fejleményekről. De sajna még semmi.
Vagy lehet, hogy jobb ha nem is tudom.......
Nagy állat ez a Sumi nagyobb mint én pedig én sem panaszkodhatok. Fel sem vesz a 120 kilója ezt a gyűszűnyi szeszt! A "Vadászmester " nem alkohol! Orvosság!
Ezt a rosszindulatú - irigy? - megjegyzést meg se hallottam!
Az lehet, de 5-nél jár
Amit a Sumakker iszik csak egy gyenge asszonyoknak való! 36°-os nyalóka.