Na Gyerekik! Hideg volt. De ez minket nem zavart. Így épp idejében fejeztük be a motorozást, mikor betoltuk a garázsba a gépeket, el is bújt a nap.
Elmentünk a bemutató terembe, - Debrecen - mert ott van nyomtató, és így kinyomhattuk Zolinak a papírt a kötelező biztosítás meglétéről, no meg az autóm kötelezőjének a papírját is.
De azért picit hüsi volt.
Mondjuk úgy, hogy beindítottuk a technikát, és üzemi hőfokig járattuk.
Üdvözlet, mindenkinek boldog új évet!
Ma egész jó idő volt itt, motoroztatok?
Enyém szerelőnel van egy ideje, már várom h nálam legyen mert ilyen időben kivinnem egy körre. Ma többen is motoron ülve utaztak a fővárosban.
Viszont megint jön a hideg, úgyhogy kocsi is kéne. Arra gondoltam h veszek egy Swiftet amivel kibirom a hideg időszakokat
Szia Zsolt!
Köszönöm kérdésed, de úgy néz ki hinnem kell a munkaterápia hatékonyságába Pedig volt itthon is meló (burkolás, pakolás, festés...) de mikor visszamentem dolgozni megszüntek a bajok, tegnap is és ma is voltam oszlopon, kutya bajom!
Pedig én azt hittem büszkén kihúzod magad... mi történt?
új év új fogadalom? Tavaly még bőszen hírdetted az igét Te is... persze azt mindig hozzátetted, hogy kultúráltan, disztingváltan...
Te most célozgatol, - Józsi után szabadon - Te hitetlen? A Fényességes Padisah világosítsa meg elmédet, hogy tisztán lássál!
Amúgy meg az ilyen csúnya célozgatásaidat meg se hallom !
Hálátlan!
Elmentünk a bemutató terembe, - Debrecen - mert ott van nyomtató, és így kinyomhattuk Zolinak a papírt a kötelező biztosítás meglétéről, no meg az autóm kötelezőjének a papírját is.
De azért picit hüsi volt.
Mondjuk úgy, hogy beindítottuk a technikát, és üzemi hőfokig járattuk.