Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt most süt, +1 fok van! Jó lesz a blokk hűtése!
Az se rossz!
Napos de hideg idő van, várom hogy enyhüljön egy kicsit
Kerékgyárban munkafékező!
Az nem semmi, megpróbálom kitalálni... Izotópos bogárlábnyom-kereső, Rökamié rugó revizor, Cakkharapó a Kekszgyárban, Mélytengeri zoknihegesztő.
Csak hogy valami vicces is legyen
Laci! Én a sűrűjében voltam két évvel ezelőttig már a teljesen privát világban! De négyféle dologhoz értettem . Ha az egyik nem volt jó, jött a másik!
Holnap meg told neki egy kicsit!
Amúgy tegnap este éjfélre lehúztam az utolsó hengercsíkot a falon lassan helyreáll a rend. Ritka egy ünnep volt az biztos szinte semmit sem pihentem.
Holnap fel kellene ébreszteni Csühös urat, November 11 óta nem volt beindítva ez példa nélküli csendes időszak kettőnk életében.
Tudom hogy tökéletesen igazad van, még nem döntöttem el teljesen. Soha nem voltam ugrálós, két munkahelyem volt eddig, az első (Hajdú-Bét) csődbe ment és lépnem kellett. A mostanihoz úgy vettek fel, hogy kompetenciahiányos voltam és másirányú villamos képesítésű, arról nem is beszélve, hogy volt még két évem az esti gimnáziumból. Az komoly időszak volt, tanfolyamról a gimibe rohantam és volt olyan is amikor délelőtt szakmai vizsgám volt délután meg záróvizsgáztam.
Most nem lennél te sem olyan szabad munkaválasztás terén mint régen, más világ van és azt kell megbecsülni ami van, vagy ahogy Gyurcsány mondta "el lehet menni!"
Laci ! Lehet , hogy most nem kell, vagy azt gondolod! De neked még 20-25- évet dolgoznod kell!
Az az iskola soha sem tudod mire lesz jó!
Honnan tudod, hol fogsz dolgozni 4-8 év múlva?
Én minden lehetőséget kihasználtam.
Ha nem tetszett egyik hely mentem oda ami tetszett, vagy jobban fizettek.
És nem én kerestem munkát hanem engem kerestek, hogy "felvennének"!
Tanulj mert "agyoncsaplak"!
Kicsit ettől bonyolultabb a helyzet, sokba is kerül, tanulmányi szerződés is kötne és igazából ugyanúgy azt csinálnám azután is mint amit most.
Nem tudom mi lenne a jó, terveim lennének... 2-3 év és befejezik az iskolát a fíúk akkor már másabb lesz egy kicsit.
Jav:Szójalecitin olaj kapszula.
Laci! Ha iskolázni akarnak, ne ellenkezz, mert én soha nem bántam meg, hogy tanultam. Pedig azt hittem sokszor, hogy soha nem fogom kialudni magamat. Centrum vitamin, + szólja-lecitin olaj kapszula, és harmadnaponként egy Magne B6! Én jóindulattal mondom, ha tanulásról van szó, ki ne hagyd!
Igazából én is nehéz döntés előtt állok, mire visszamegyek az ünnepek után dolgozni választ kell adnom. Viszont ott vagy Te elrettentő példának és azt hiszem ez is benne van abban, hogy inkább a szabadság javára döntöm el a dolgot. A hajtás mellé nem hiányzik nekem az iskola, az ügyeletek mellett még minden péntek és szombat is ki lenne lőve . Így sincs meg sokszor az egészséges harmónia, rombolom én eléggé magamat, még élni szeretnék egy kicsit kevesebb korláttal.
De persze az is lehet, hogy még nem nőtt be a fejem lágya, nem baj megvárom...
A jövő mindíg tartogat változást. Hol ilyet, hol olyat. Nem igazán akarok és nem is tudok előre látni. Igaz lassan a legkevesebbet motorozó motortulajdonos címet kiérdemlem, de azért még a garázsban áll a gép letakarva, teletankolva. Szóval akár rá is ülhetek, ha minden csillag a megfelelő helyen áll. Az idei nyár is elég hektikusan alakult, kb kétszer túráztam, az egyiken együtt mentünk, a másikon pedig találkoztunk. A jövő nyár csak jobb lehet, akár igérgetünk előre, akár nem
Lehet... viszont én mentem is, csak lehet nem voltam eléggé meggyőző. Sokszor jó volt egyedül is, sőt néha kifejezetten arra volt szükségem. Mondjuk azt nem is sokan bírták volna amikor órákat ültem a Tisza partján és csak bámultam ki a fejemből...
Módosítok: mozognak Ők, csak erre nem.
Csak Te mondtad.
De azért még összejön.
A Lajosékról én se tudok semmit, hiába vagyunk a fészbukon ismerősök, mostanában ott se mozognak. Nincsenek se hírek, se képek Tőlük.
Oda már nem jöttek, három motorral mentünk négyen, Te hoztad Lilit még a Sevenfiftyvel, Sumi jött még és én. Idén nem volt csak egy közös túránk mikor a Graefl-kastély néztük meg, aztán valahogy szétszéledtünk amit én nagyon sajnálok...
Na de majd jövőre
(Ilyenkor télen mindig ezt mondjuk)
Nem tudok semmit Lajosról. Utoljára tavaly találkoztunk a Tisza túrán. (Ha jól emlékszem a Lázbérci víztározóhoz már nem jöttek el)
Ünnepek alatt pótoltam valamelyest Én a lustábbak közül való vagyok, volt olyan csoporttársam, aki nem pazarolta alvásra az idejét
Azért annak örülök, hogy szép lett ha már Te úgysem szépülsz! Legfeljebb okosodsz!
De tényleg így van, mikor elkészül egy munka , öröm megnézni, hogy milyen jó lett !
Megengedem , hogy most jutalomból egy pohár orvosságot bevehetsz! Csak tudj mértéket tartani, és ne rólunk vegyél példát!
És a szagát még meg sem említetted ....
Nem érted Te ezt!
A csónakázó tónak egyedi kosz fílingje van, ami nem összetévesztendő más helyek koszával! Azok a mederben levő palackok, valamint különböző ujságok szétdobált harmóniája a sárban, mondhatjuk, hogy önmagában is egy remekmű, amely különleges, utánozhatatlan "stílust" kölcsönöz a helynek.
Érted már?
Jó estét kívánok!
Örülök, hogy voltak közöttünk olyanok akiknek megadatott a motorozás, váljon egészségükre! Az viszont talány számomra mi lehet ott a csónakázó tó környékén, hogy mindig oda tévednek...
Péter, ha véletlenül olvasnád a hozzászólásom (mondjuk olyan áron, hogy 4óra helyett csak 3:55 percet aludnál) akkor írj már néhány sort ha tudsz valamit Lajosról, hiszen olyan régen írt már ő is. Köszi!
Rólam annyit, hogy tegnap délután 1órára kész lett a burkolás teljesen, ezután szüleimet látogattuk meg, ennyi volt a pihenés, mert még az este legletteltem az ebédlőt azért, hogy ma ki tudjam festeni. 2000W-os hősugárzóval szárítottam a falat... nem igazán festésre való az idő, most lettem kész és büszke vagyok rá olyan szép lett! Holnap délelőtt bepakolunk és végre körülülhetjük az asztalt, nem pedig egyesével kell kajálnunk... még a folyosó és a hátsó közlekedő festése hátra van
Máskor Karácsonykor 1-2 kiló feljön, most 3 ment le egy hét alatt! Viszont örülök hogy elkezdtem és végre olyan lesz az otthonunk mint azelőtt
Pedig ......
Azt hitték itt a tavasz!