Természetesen elküldöm neked is, de egy kis türelmet kérek. Megpróbáltam többször is de egyszerűen nem megy fel óriás mellékletként, 30% körül lefagy a citromail, a gmail meg a 25megás korlát miatt nem tudja elküldeni (57 megás a manuál).
Holnap bemegyek a szolgáltatóhoz tegnap óta baromi lassú a netem és sok mindent nem is tudok elérni
Amint rendeződik küldöm!
Szia! Nekem kéne, ha lehet! oldklu@vipmail.hu
Még most tanulom a gépet és rengeteg "sötét folt" van még!
Yamaha XJ 900 S mocival járok, hát az sem a szűzek közé tartozik, így nem ijedek meg a nehézségektől!
Előre is köszönöm!
Alsó iskolás koromban még velem tanítottak oroszt, de nem nagyon ment, tudtam már akkor, hogy nem az a helyes irány... még jó, hogy nem akasztottak fel, bár akkor már nem annyira volt divat
Köszönöm Laci. Majd szólok, ha esetleg szükségem lenne rá. De elboldogulok a portugállal is mert az ábrák elég szemléletesek. Nem igen kell a nyelv hozzá.
Köszi Laci az ötletet! Ma ebben a jóidőben el is mentünk a 2-esen Vácig, onnan pedig a 12-esen Szob-ig. Baromi jó az útvonal érdemes arra menni :) Főleg Zebegény szép, és annak is a Dunától távolabbi fele.
Mondjuk vicces, hogy Vácott a diadalív pont a börtön mellett van :) És kicsit el is van dugva, nem találtam meg elsőre. De remek idő volt, lehet hogy idén utoljára mentünk ilyen túrára...
Mondjuk ez angol, de tele van ábrákkal és az alapján egyszerű a helyzet... vagy esetleg webfordítóval
A CB-1 szeleplapkázását egy ilyen manual alapján csináltam meg anno
Nem én hoztam, hanem Zoli, én csak oda vittem autóval. Mondja, hogy sokkal jobb, mint volt, a lamellák lettek kicserélve, - tudod, kuka vagyok hozzá - meg valami gyűrű, meg rugó erőről volt szó, meg szelep hézag, karbi szinkron, olaj, meg szűrő. Meg mondta, hogy a kuplungnál valamit a gyárban nem jól méreteztek, mert ha másabb lenne, akkor ez nem fordulna elő, de most már jó lesz. Mint említettem volt, nem értek hozzá, és nem is akarok már belefolyni nagyon. Se. Nézd el nekem. Megkérdezem Zolit, hogy ő mit értett belőle. Döbbenet ez a hozzá nem értés, ugye?
A penge meg bent áll, és még érdemi munka - se - folyt rajta, gondolom a jövő héten már sor kerül rá.
Ez van.
Amúgy király az idő, bizony, csak nincs mire felülni.
Elhoztad a Zoliét, az oké de mi volt a kuplungal? A Penge parkoló pályán? még hozzá se fogott? Valami bővebbet lehet tudni esetleg?
Gyönyörű napos idő van, ha nem lennék ügyeletes meg se állnék a Tiszáig!
Nekem a Sevenfifty volt ilyen. Akksi nélkül vettem, és generátor lancfeszitő hibás volt. Mivel szinte ugyanaz a blokk, lehet nálad is ez lesz. Töltés nekem is volt, de azért ne csörögjön már. Helyette az egyik leömlő zörög, mert abban is volt vmi bibi. Persze csak hidegen. Lancfeszitő és generátorlanc kb 50e,de én szerelőnél csináltam, úgy még jóval több. Te gondolom egyedül. Sok sok sikert a géphez!
Csináltam egy videót, de a hang tragikus, http://youtu.be/WDMRAUwELMg múmia[/L]