"nagy tudományú József prof." olyanokat ajánl amit ügyeletben nem alkalmazhatok az alkohol tartalom miatt, ezért maradnak a szirupos vackok...
Te meg már átestél a ló túlsó felére az adagolást illetően
Mint említettem volt, disztingváltan, kulturáltan fogyasszuk a gyógyszert, több nap mint kolbász alapon, tehát nem kell aggódnod, ha erre jársz, - mikor? - Neked is jut!
Szia Péter!
Mi is örülünk, hogy örülsz, így hát megragadom az alkalmat, és töltök még magamnak 1 keveset!
De legalább Te motoroztál 1 karikát! Ja, én nem szoktam leengedni a karbiból a cuccot. Így mindig mehetek, ha lehetőség adódik!
Na ez a baj! Hogy ilyen szirupos vackokat iszol!
Bezzeg ha időben bevetted volna a folyékony orvosságodat, amit a nagy tudományú József professzor is mindig ajánl, akkor nem jutottál volna az ebek harmincadjára! ( Hogy ezek az ebek hogy jöttek ide, nem tudom )
Én mindenesetre töltök még itt magamnak, nehogy baj legyen!
Örülök, hogy mindenki italos kedvében van
Jómagam hétvégén hoztam el a motort a szerelőtől, kihasználva a napos időt, a saját lábán
Mit ne mondjak, jólesett egy kicsit kizökkenni a taposómalomból.
Úgy néz ki a mostani ragasztó cucc bejött, egyenlőre nem ereszt Egyenlőre nem engedtem le a karbikból a benzint. Egyrészt had tesztelje a javítást, másrészt, hátha lesz még jó idő.
Szívesen máskor is, ha nem szarakodik a netem akkor már hamarabb küldtem volna.
Miközben néztem a videót arra gondoltam, hogy szerencsés ez a motor, de nem csak azért mert nem látszik rajta a 30 év, hanem azért is mert jó helyre került.
Használd egészséggel!
Először is gratulálok, igen szép motor, - ja a videó végén lévő jó kívánságokat a Többiek nevében is köszönöm - sok balesetmentes km-t és hozzá jó egészséget kívánok!
A hang az bizony a szél miatt egy "tragédia", de kárpótlásul elgyönyörködtem a motorban, kinézetre meggyőzött. A hangja is szép, ami meg még hallatszott, orvosolható.
Ja a 14,2 volt az nem töltő áram, csak feszültség, de nem akarom itt a feszültséget növelni, csak javításilag szóvá tettem.
Úgyhogy hív a távolság, vár az út!
A motorról van-e valami hír?
Még fel se szálltam rá! Holnap meló, nem lehet itt fogyasztani! Épp csak megnyaltam az üveg száját!
Te meg már átestél a ló túlsó felére az adagolást illetően
vörösborral! Szeg is volt benne!
Mi is örülünk, hogy örülsz, így hát megragadom az alkalmat, és töltök még magamnak 1 keveset!
De legalább Te motoroztál 1 karikát! Ja, én nem szoktam leengedni a karbiból a cuccot. Így mindig mehetek, ha lehetőség adódik!
Bezzeg ha időben bevetted volna a folyékony orvosságodat, amit a nagy tudományú József professzor is mindig ajánl, akkor nem jutottál volna az ebek harmincadjára! ( Hogy ezek az ebek hogy jöttek ide, nem tudom )
Én mindenesetre töltök még itt magamnak, nehogy baj legyen!
Örülök, hogy mindenki italos kedvében van
Jómagam hétvégén hoztam el a motort a szerelőtől, kihasználva a napos időt, a saját lábán
Mit ne mondjak, jólesett egy kicsit kizökkenni a taposómalomból.
Úgy néz ki a mostani ragasztó cucc bejött, egyenlőre nem ereszt Egyenlőre nem engedtem le a karbikból a benzint. Egyrészt had tesztelje a javítást, másrészt, hátha lesz még jó idő.
Miközben néztem a videót arra gondoltam, hogy szerencsés ez a motor, de nem csak azért mert nem látszik rajta a 30 év, hanem azért is mert jó helyre került.
Használd egészséggel!
A hang az bizony a szél miatt egy "tragédia", de kárpótlásul elgyönyörködtem a motorban, kinézetre meggyőzött. A hangja is szép, ami meg még hallatszott, orvosolható.
Ja a 14,2 volt az nem töltő áram, csak feszültség, de nem akarom itt a feszültséget növelni, csak javításilag szóvá tettem.
Úgyhogy hív a távolság, vár az út!
Ez nem megoldás a fájl küldésre?
http://www.toldacuccot.hu/