Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi fogyasztással nálunk mar a kapuban reggel integethetnél a belépődnek.
Épp csak... ötször!
A motorról van-e valami hír?
Éééééén? Éééééééééén?
Még fel se szálltam rá! Holnap meló, nem lehet itt fogyasztani! Épp csak megnyaltam az üveg száját!
Ugye? mondom én...
"nagy tudományú József prof." olyanokat ajánl amit ügyeletben nem alkalmazhatok az alkohol tartalom miatt, ezért maradnak a szirupos vackok...
Te meg már átestél a ló túlsó felére az adagolást illetően
Milyen aktív vagyok ma!
Mint említettem volt, disztingváltan, kulturáltan fogyasszuk a gyógyszert, több nap mint kolbász alapon, tehát nem kell aggódnod, ha erre jársz, - mikor? - Neked is jut!
Túlzásba ne vidd a kezelést mert a gyógyszer elfogy!
Csak nem a nemi-gondozóba kell járnod? Rá se bukj csak egészség legyen. Én éppen most "kezeltem magamat"
vörösborral! Szeg is volt benne!
Ötször!
Na most összeszámoltam Gyerekik, eddig 4-szer töltöttem magamnak! És ez elégedettséggel tölt el! Ahogy a reklám mondja: " mert megérdemlem! "
Szia Péter!
Mi is örülünk, hogy örülsz, így hát megragadom az alkalmat, és töltök még magamnak 1 keveset!
De legalább Te motoroztál 1 karikát! Ja, én nem szoktam leengedni a karbiból a cuccot. Így mindig mehetek, ha lehetőség adódik!
Na ez a baj! Hogy ilyen szirupos vackokat iszol!
Bezzeg ha időben bevetted volna a folyékony orvosságodat, amit a nagy tudományú József professzor is mindig ajánl, akkor nem jutottál volna az ebek harmincadjára! ( Hogy ezek az ebek hogy jöttek ide, nem tudom )
Én mindenesetre töltök még itt magamnak, nehogy baj legyen!
Így igaz! Én is most töltöttem magamnak 1 keveset! Az egész napos kínlódás után még lélek emelő is!
Lándzsás útifű szirup! ez a menő már egy hete... unikum és (vagy) Jéger majd akkor következik ha lemegy rólam a rosszbaj
Üdv az Uraknak!

Örülök, hogy mindenki italos kedvében van
Jómagam hétvégén hoztam el a motort a szerelőtől, kihasználva a napos időt, a saját lábán
Mit ne mondjak, jólesett egy kicsit kizökkenni a taposómalomból.
Úgy néz ki a mostani ragasztó cucc bejött, egyenlőre nem ereszt Egyenlőre nem engedtem le a karbikból a benzint. Egyrészt had tesztelje a javítást, másrészt, hátha lesz még jó idő.
Nem jó, de aggódunk az egészségedért, ezért ösztönzünk a felelős orvosság használatra.
Az este folyamán Te vagy a második aki az ivásra ösztönöz... ennyire jó az?
Igyál valami poharas orvosságot nehogy neked is valami bajod legyen!
Köszi a tippet de ismerem én is, videókat küldtem már vele, de most ez sem segített volna mert a netem volt beteg ma délután javították ki a hibát.
Szívesen máskor is, ha nem szarakodik a netem akkor már hamarabb küldtem volna.
Miközben néztem a videót arra gondoltam, hogy szerencsés ez a motor, de nem csak azért mert nem látszik rajta a 30 év, hanem azért is mert jó helyre került.
Használd egészséggel!
Először is gratulálok, igen szép motor, - ja a videó végén lévő jó kívánságokat a Többiek nevében is köszönöm - sok balesetmentes km-t és hozzá jó egészséget kívánok!
A hang az bizony a szél miatt egy "tragédia", de kárpótlásul elgyönyörködtem a motorban, kinézetre meggyőzött. A hangja is szép, ami meg még hallatszott, orvosolható.
Ja a 14,2 volt az nem töltő áram, csak feszültség, de nem akarom itt a feszültséget növelni, csak javításilag szóvá tettem.
Úgyhogy hív a távolság, vár az út!
Szia!

Ez nem megoldás a fájl küldésre?

http://www.toldacuccot.hu/
Nagyon köszönöm a szervizkönyvet! Megjött! Bújom!