Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elméletileg valami víztaszító krémmel kellene bekenni, de nem fog menni, ezt már most megmondom. Reggel hidegben fel kell hajtani a plexit.
Szevasztok!
Ti mit csináltok, hogy ne párásodjon a plexi, ezeken a reggeli párás és hideg reggeleken?
Az AGV bukóm gyári plexije 1 év ( és sok mosogatás ) után hihetetlenül bepárásodik ha olyanok a hőviszonyok. Fogadjam el, hogy ez tiszta fizika, kívül hideg, nap süt + belülről én is fújom a meleget, és ennyi, jön a páralecsapódás?
:)
Mégiscsak régebb óta motoroztok, ha van valami tipp&trükk, örömmel venném ha megosztanátok.
T
Rézbőrű Testvérem, hallottál már erről a "Földes" nevű helységről? Azt mondják, hogy az ott élő sápadtarcúak arról híresek, hogy igen nagyot tudnak mondani!
Már össze is féltük magunkat!
A helyetekben és nem vihorásznék a földesi láncfűrészesen, mert veszettebb az mint a texasi!
Uff!
Nagy tél lesz, mondta a törzsfőnök, mert az egyik sápadt arcú egész nap stilezett!
Igen, szép idő volt.
Én délelőtt redőnyt javítottam, valamint a nagy ágy költözött le az emeletről. (Általam.) Utána meg ereszdeszkát festettem a nagy létráról. A motorozás csak egy - elmaradt - lehetőség volt.
Ma olyan kellemes motorozós idő volt, egész nap húztam neki!
Rendesen elfáradt a kezem... lehetne fele annyi súlyú is az a kiba..ott láncfűrész!
Én erősen nézni szoktam!
"Nem az a korcsoport vonz"
Majd fog.....
És olyan "beteg" leszel, mint én....
Nem az a korcsoport vonz bár lassan a 20-évesek is gyerekek lesznek hozzám képest...
hát még hozzád...
Na!
El tudom képzelni! Te pedofil.......
Csak a koreográfiát figyeltem...
Majd egyszer elmagyarázom....
Az mi?
Te! Veszed le onnan a szemed! A mazsorettek Miklóska bácsinak valók!
Néztem a horgászokat mert horgászverseny is volt, aztán néztem a mazsoretteket meg még volt rekeszmászó verseny ott is bámészkodtam egy kicsit... csupa ilyen nehéz sport
Zsebhoki.......
Áruld el, Te mit "sportoltál"?
Egykezes súlyemelés?
Most nem lehet mert holnap sok dolgom lesz, aztán hátha addig le is lappad...
Öregszel, és parizert árulsz!
Sok sikert!
Holnap számolj be az eredményről, ha még képes leszel rá!