Segít Neked a jó Biri néne, a recept: háromszor három deci "vadászmester" , belsőleges felhasználásra!
Ugyan a csípésen nem sokat segít, de mire megiszod le sem fogod szrni mi van a bokáddal!
Mint mondottam, nem értek hozzá, de be fogok számolni. A lényeg, hogy magasabb fordulatnál megcsúszik a kuplung, múltkor, mikor egyszerre toltuk neki, hallottam én is. Ki fog derülni hamarosan.
Belülről hat kifelé merhogy ez egy szúnyogcsípés... mondjuk ennek a rohadéknak legalább 12-es fúrója volt és az összes mérgét belém okádta az egész bokám bedagadt tőle...
Szóval akkor unikum...
Persze... a szerelő szerint! Váltó probléma szokott jelentkezni a nagyoknál, állítólag búg mint az Ikarus busz...
Peti 1,2-es inazumája lassan átfordul a 100ezren eredeti kuplungal, de van olyan márkatársunk akié már átfordult gyári kuplungal.
Szerintem az olajválasztással lesz a baj, vogy nem volt megfelelő holtjáték... nem típushiba a kuplung
Azt mondja a szerelő, hogy ez 1 gyenge pontja a motornak, a banditoknál már 20 ezernél jelentkezhet. Lamella, vagy valami ilyesmi...... elég kuka vagyok hozzá, de megkérdezem, és elmondom.
Mindenképp tisztázni kell a leányzó fekvését, aztán meglátjuk, hogy ráhajtunk e, vagy mi is legyen. Szerda reggel lepasszolom, gondolom azon a héten már többet tudok mondani.
Zoli gépe is jön, ott meg csúszik a kuplung. Így a Gyarmati família egyszerre szervizel.
Igen, ettől félek én is.
Nem értem félre a mondandódat, sőt pontosan értem, hogy miről beszélsz, és igazad is van. Szerda reggel viszem a gépet, aztán meglátjuk, hogy mit mond a szakember. Aztán megkonzultáljuk az eredményt. Nem is akarok 100 ezreket beletenni. Forintosilag. Meglátjuk.
Vegyél méhésztől propoliszt, oldd fel alkoholban, a legjobb gyógyszer 3x25 csepp kockacukorra csepegtetve. 5 deka propoliszhoz kell két deci lehetőleg 50 fok körüli vodka. Gyomorrontásra , torokfájásra, sebre nagyon jó.
A terhelésre erősödő motorhangok általában nem jót sejtetnek, ilyenkor szólalnak meg azok a hézagok amik a futott kilóméterek és a nagy teljesítmény következményei. Az felejtős, hogy pl. kicserélem a hajtókarcsapágyakat és megy tovább... persze úgyis megy, egy darabig, aztán majd előjön más, mert ugye az egész forgattyús mechanizmus (Dugattyúk, hajtókarok, főtengely, szelepvezérlés) komoly kihívásnak van kitéve. Persze aki rááldoz egy teljes generált az talán majdnem visszakapja a gyári állapotot... de a többi mind csak félmegoldás! Ha váltáson töröd a fejed akkor itt az idő... én a helyedben ha bejönne az a bizonyos "1-2 biznic" inkább mellé tenném a motor árának és nem a sport dobon gondolkodnék. Remélem nem érted félre a mondandóm, szép a Penge és tudom, hogy nagyon szereted, de amikor már ennyiért ilyen motort kapsz:GSX 1400
szóval nem tudom érdemes-e a meglévőre 100ezreket költeni
Én pedig, mondtam Neki(telefonon beszéltünk), hogy igyon meg gyorsan még egyet, mert így is látszik, hogy milyen sápadt, nehogy már a vírusok győzedelmeskedjenek!
Igen, utána néztem az áraknak, nem olcsó dolgokról beszélünk. Vagyis a mi fizetésünk kevés, és azok a dobok nem is olyan drágák.
Ha bejön 1-2 biznic, akkor lesz!
De most először megy a szerelőhöz, mert ki kell deríteni, hogy kis kattogós hang, ami terhelésre erősödik, az mi? No meg a szokásos, olaj, szűrő. Ennek függvénye a többi.
A gyerekek körében most népszerű egy fosásos, hányásos nyavalya, így gyorsan beöntöttem egy kis vilmosos gyógyszert, mert valami gyanúsat érzek! Persze azért kicsit motoroztunk is.
Ugyan a csípésen nem sokat segít, de mire megiszod le sem fogod szrni mi van a bokáddal!
De biztos, hogy szúnyog volt? A leírás alapján gyanús. Nem Krisztina bökdösött meg valamivel, - csak úgy kedvességből - hogy haladjál?
Szóval akkor unikum...
Peti 1,2-es inazumája lassan átfordul a 100ezren eredeti kuplungal, de van olyan márkatársunk akié már átfordult gyári kuplungal.
Szerintem az olajválasztással lesz a baj, vogy nem volt megfelelő holtjáték... nem típushiba a kuplung
Komolytalan vagy! Rá van írva, hogy belsőileg!
Zoli gépe is jön, ott meg csúszik a kuplung. Így a Gyarmati família egyszerre szervizel.
Nincs valami recepted elvakart szúnyogcsípésre?
Nem értem félre a mondandódat, sőt pontosan értem, hogy miről beszélsz, és igazad is van. Szerda reggel viszem a gépet, aztán meglátjuk, hogy mit mond a szakember. Aztán megkonzultáljuk az eredményt. Nem is akarok 100 ezreket beletenni. Forintosilag. Meglátjuk.
szóval nem tudom érdemes-e a meglévőre 100ezreket költeni
Ha bejön 1-2 biznic, akkor lesz!
De most először megy a szerelőhöz, mert ki kell deríteni, hogy kis kattogós hang, ami terhelésre erősödik, az mi? No meg a szokásos, olaj, szűrő. Ennek függvénye a többi.
A gyerekek körében most népszerű egy fosásos, hányásos nyavalya, így gyorsan beöntöttem egy kis vilmosos gyógyszert, mert valami gyanúsat érzek! Persze azért kicsit motoroztunk is.