Fényeslépőben? :D
Szép lehettél! A nagytestű robogón csücsülő manager-eket is mindig félve nézem, hogy milyen lehet az, mikor a szövetnadrág beleég a combjukba a betonon való csúszás közben! :D Plusz áll nélküli bukó... "Harapj a padkára" Az! :D
A 40 fokot tényleg nem könnyű elviselni városban. Szerencsére én a város szélén dolgozom és pont azon a szélén amerre lakom Így max 2 lámpa és már az országúton vagyok. Akkor van gáz ha valamit intézni kell a városban. Esetleg beöltözve bevásarlóközpont. Na azt én is utálom. Viszont védőruha mindig van. Tavaly volt szerencsém szinte allóra fékezett motorral elcsúszni vászongatya-pólo kombóban. Éreztem egy darabig a könyököm, a tenyerem és a bordáim. Ja és 2 km-re indultam el. Azóta 50 m-re is kabát, nadrág, csizma, kesztyű. Nagy kanikulaban max a nadrág marad el farmerrel helyettesítve, de rövid gatya nem játszik.
Piros utan én se tepem,csak miutan zöldre vált :)
Az én utvonalamon van egy olyan rész ahol minimum 110zel kell menni,különben 4percet varok a masodik lampanal.heti egyszer igy megyek,de az a baj h igy is csak sargan erek at...
Egyáltalán nem néznél ki hülyén, ugyanis sokan - többek közt én is - nem tépi piros lámpa után, mert nincs sok értelme, főleg ha a következő lámpánál meg leállsz, mert a zöld hullámot nem erre állították be!
Persze a múltkor, amikor a mercédeszes csávó erősködött a lámpánál, ott rögtön megmutattam, hogy "hanyas a kabát", sőt még vissza is intettem, hogy az autója ide édeskevés!
Épp azt beszéltük a Péterrel, hogy le kéne cserélnem egy kicsit túrásabbra, de ez még a jövő zenéje, majd még gondolkozom ezen.
Munkába viszont járok vele, mert egyrészt gyorsabban ott vagyok, másrészt így az Asszonynak is egyszerűbb, mert mehet kocsival. No meg motorozok! ! Persze mindig csak beöltözve!
Én személy szerint beszaribb vagyok, 10 perces kerülőnél is felveszem a bőrdzseki+térdprotektor+csizma+kesztyű pakkot. Meleg mint állat, de mikor eszembe jut, hány történet kezdődik úgy : "épp elindultam mikor; nem gondoltam, hogy bevág elém ; rámhúzta a kormányt... stb" akkor tűröm, és boldogít a tudat, hogy ha valaki hibázik, legalább nem ütöm meg magam nagyon. Egyszer estem biciklivel, rövidgatya+pólóban, és centimétereken múlott, hogy nem törtem be a fejem, viszont a csípőcsontom zúzódott. Ja! Kb. 25-el mentem. Az ember hiába képzeli el, hogy párducmozgással kivédi a gázos szitukat, úgy állttam bele a földbe, mint a gerely. :D
A motorozás egyébként is olyan, hogy nem neked kell hibáznod, hogy jöjjön a baj. Megteszi azt más, sajnos...
Én akármin átmegyek és 40 fokban, mint pl ma is rövidgatya-póló kombóban. Nem bírom ki másképp. Erre a 10 km-re oda és ugyanennyire vissza elég. Ráadásul Csömörről a Fogarasi tescoig a forgalom sem vészes. Ezentúl mehetek a 11 kerbe a Rákóczi, Ferenciek, Gellért tér... a legnagyobb forgalomban. Még szerencse h van buszsáv rengeteg helyen. De pl a Ferenciek környékén hihetetlen szar az út minősége a buszsávban, ott inkább átsorolok.
Hosszabb utakon persze felveszem a dzsekit, de mondjuk ha ennyire meleg van, akkor a rövidgatya autópályán is elmegy még. Összekötöm az alját (ilyen a gatya) hogy ne menjen be darázs, és mehet a menet :)
Jogos az érv, bár lehet, hogy én azért félek a munkába járástól, mert Dunakeszin élek, és át kell hámoznom magam fél Pesten, hogy a céghez beérjek. Eddig 3x jöttem be, mindig 40 fokban, lehet, hogy ez a baj... :D
Azóta keresgélem hol láttam.... http://www.motorcyclespecs.co....
Ennyit találtam. Amit Te linkeltél, az csak a '95-ös re vonatkozik.
Amit én, ott ott van zárójelben hogy 68 LE, de nincs kiírva hogy mit jelent a zárójel. Úgy emlékszem valahol azt láttam, hogy a 92-es szériára vonatkozik, de ezt most nem találtam meg. Itt az évszám el van rontva, nem 82-től van. Ha visszamész a böngészős részhez, ott jól van írva, de itt valamiért mindnél elrontották, az 92 akart lenni.
Amúgy meg fontos ezt tudni, mert több mint egy Simson-nyi a különbség a 68 és a 73 között
Szerintem valahol szarul írták be. Ugyanaz a blokk volt kezdettől. Én már így iq-ból nem tudom nekem forgalmiba mennyi volt, de az összes papírja megvan, otthon megnézem. Amúgy 54 Kw dereng. Ja az enyém is 92-es volt. Egyébként meg egy személyautó teljesítménye 1,4 motorral kb ennyi. Szóval negyed tömegnél ez simán elég. No nem mindenkinek, mert aki a víz alatti élmények rabja, annak adrenalinból is több kell
Viszont telefonról utálok netezni, de muszály, mert behalt a számĺtógép.