Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem már nincs szükségem rá, mindent tudok.
Viszont telefonról utálok netezni, de muszály, mert behalt a számĺtógép.
Tanuljatok, hadd okosodjatok! Hajrá!
Eltűntünk, mert dolgos hétvégén és iskolakezdési hajrán vagyunk túl. Ez egy ilyen dolog Bizonytalan idők bizonytalan fóruma
Rendesen eltűntetek More! Színesfíímeztek, vagy nem vagytok írástudók?
Én meg nyakkendő, és "mackó felső"! Jó estétet részleges qrvafuttató motorostársak! Itt lehűlt a levegő! 17,6 fok van most és fúj!
Igen az is sikerült, de nem oda megyek.ahova megyek oda is így mentem,csak a zakó nem volt rajtam.Fényes cipőben :)
Na az a látvány bakker én is besza, behu mikor látok egy ilyet
Előzmények szerint sikerült Remélem veled nem egy esés taníttatja majd meg, hogy kell motoron felöltözni
Fényeslépőben? :D
Szép lehettél! A nagytestű robogón csücsülő manager-eket is mindig félve nézem, hogy milyen lehet az, mikor a szövetnadrág beleég a combjukba a betonon való csúszás közben! :D Plusz áll nélküli bukó... "Harapj a padkára" Az! :D
Én nemrég állásinterjura mentem öltönyben vegig a hungarian,Lágymányosi hídon :)
A 40 fokot tényleg nem könnyű elviselni városban. Szerencsére én a város szélén dolgozom és pont azon a szélén amerre lakom Így max 2 lámpa és már az országúton vagyok. Akkor van gáz ha valamit intézni kell a városban. Esetleg beöltözve bevásarlóközpont. Na azt én is utálom. Viszont védőruha mindig van. Tavaly volt szerencsém szinte allóra fékezett motorral elcsúszni vászongatya-pólo kombóban. Éreztem egy darabig a könyököm, a tenyerem és a bordáim. Ja és 2 km-re indultam el. Azóta 50 m-re is kabát, nadrág, csizma, kesztyű. Nagy kanikulaban max a nadrág marad el farmerrel helyettesítve, de rövid gatya nem játszik.
Piros utan én se tepem,csak miutan zöldre vált :)
Az én utvonalamon van egy olyan rész ahol minimum 110zel kell menni,különben 4percet varok a masodik lampanal.heti egyszer igy megyek,de az a baj h igy is csak sargan erek at...
Az enyém még várja, hogy megigyam! Mert mazsolás -vaníliás tejberizst vacsoráztam!
Egészségedre! Aztán a mértékre vigyázz!
Ja, sörözök!
Ugye örültök?
Egyáltalán nem néznél ki hülyén, ugyanis sokan - többek közt én is - nem tépi piros lámpa után, mert nincs sok értelme, főleg ha a következő lámpánál meg leállsz, mert a zöld hullámot nem erre állították be!
Persze a múltkor, amikor a mercédeszes csávó erősködött a lámpánál, ott rögtön megmutattam, hogy "hanyas a kabát", sőt még vissza is intettem, hogy az autója ide édeskevés!
Épp azt beszéltük a Péterrel, hogy le kéne cserélnem egy kicsit túrásabbra, de ez még a jövő zenéje, majd még gondolkozom ezen.
Munkába viszont járok vele, mert egyrészt gyorsabban ott vagyok, másrészt így az Asszonynak is egyszerűbb, mert mehet kocsival. No meg motorozok! ! Persze mindig csak beöltözve!
Én személy szerint beszaribb vagyok, 10 perces kerülőnél is felveszem a bőrdzseki+térdprotektor+csizma+kesztyű pakkot. Meleg mint állat, de mikor eszembe jut, hány történet kezdődik úgy : "épp elindultam mikor; nem gondoltam, hogy bevág elém ; rámhúzta a kormányt... stb" akkor tűröm, és boldogít a tudat, hogy ha valaki hibázik, legalább nem ütöm meg magam nagyon. Egyszer estem biciklivel, rövidgatya+pólóban, és centimétereken múlott, hogy nem törtem be a fejem, viszont a csípőcsontom zúzódott. Ja! Kb. 25-el mentem. Az ember hiába képzeli el, hogy párducmozgással kivédi a gázos szitukat, úgy állttam bele a földbe, mint a gerely. :D
A motorozás egyébként is olyan, hogy nem neked kell hibáznod, hogy jöjjön a baj. Megteszi azt más, sajnos...
Én akármin átmegyek és 40 fokban, mint pl ma is rövidgatya-póló kombóban. Nem bírom ki másképp. Erre a 10 km-re oda és ugyanennyire vissza elég. Ráadásul Csömörről a Fogarasi tescoig a forgalom sem vészes. Ezentúl mehetek a 11 kerbe a Rákóczi, Ferenciek, Gellért tér... a legnagyobb forgalomban. Még szerencse h van buszsáv rengeteg helyen. De pl a Ferenciek környékén hihetetlen szar az út minősége a buszsávban, ott inkább átsorolok.
Hosszabb utakon persze felveszem a dzsekit, de mondjuk ha ennyire meleg van, akkor a rövidgatya autópályán is elmegy még. Összekötöm az alját (ilyen a gatya) hogy ne menjen be darázs, és mehet a menet :)
Drágább benzin! :(
Jogos az érv, bár lehet, hogy én azért félek a munkába járástól, mert Dunakeszin élek, és át kell hámoznom magam fél Pesten, hogy a céghez beérjek. Eddig 3x jöttem be, mindig 40 fokban, lehet, hogy ez a baj... :D
khm, valamiért mégis benne van mindegyiknél zárójelben az a 68 lóerő :) És a forgalmimban se véletlenül van szerintem.
Ahogy elrontották az évet, úgy rontották el a teljesítményt is. 1992-2004 között gyártották változatlan blokkal.
Azóta keresgélem hol láttam....
http://www.motorcyclespecs.co....
Ennyit találtam. Amit Te linkeltél, az csak a '95-ös re vonatkozik.
Amit én, ott ott van zárójelben hogy 68 LE, de nincs kiírva hogy mit jelent a zárójel. Úgy emlékszem valahol azt láttam, hogy a 92-es szériára vonatkozik, de ezt most nem találtam meg. Itt az évszám el van rontva, nem 82-től van. Ha visszamész a böngészős részhez, ott jól van írva, de itt valamiért mindnél elrontották, az 92 akart lenni.
Amúgy meg fontos ezt tudni, mert több mint egy Simson-nyi a különbség a 68 és a 73 között
Kemény na, szar ez a billentyűzet és még én sem ittam semmit
Spec: link
Category(class) Street Fighter ez azért kémény
Szerintem valahol szarul írták be. Ugyanaz a blokk volt kezdettől. Én már így iq-ból nem tudom nekem forgalmiba mennyi volt, de az összes papírja megvan, otthon megnézem. Amúgy 54 Kw dereng. Ja az enyém is 92-es volt. Egyébként meg egy személyautó teljesítménye 1,4 motorral kb ennyi. Szóval negyed tömegnél ez simán elég. No nem mindenkinek, mert aki a víz alatti élmények rabja, annak adrenalinból is több kell