Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szétszedéskor olyan állapotban volt a belseje, hogy én állítólag 170 000 km-el vettem, de lehet volt abban 250 000 -is.
Az szép! Mennyit futott a verda? Valami amúgy tényleg mindig van ami egy-két tizest, huszast kivesz az ember zsebéből. Nekem is most volt vezérműszíj+görgő és hosszbordás szíj csere, viszont ha ezeket elmulasztja az ember akkor aztán tényleg fizethet mint a katonatiszt...
Lehet nem ártott volna neki egy kis szilikonspré!
megdöglött a piszkos !Főtengelycsapágy! Komplett motorgenerál, és műszaki vizsga! Mondtam is , hogy ha van valamid az csak a pénzt viszi. A hajléktalannak nincs ilyen gondja.
Mi van az autóval Józsi? Azt olvastam egy másik fórumon, hogy igencsak bele kellett nyúlnod a bugyellárisba
Vagy Te vagy túl erős!
Menet kozben állítottam és így tört az üveg :) Szted jó minőségű?
"Holnap lesz tükröm is, ami nagyon jó, mert a mostaniak már eléggé töröttek :) "
Na B+! Akkor most nem mész férjhez egy darabig!
Ne nézz bele , és nem törnek össze! Azt hiszed egy tükör mindent kibír?!
Jobbulást Mikinek! Nekem a bal térdem bénázik, úszás közben vettem észre a Balatonban. Kb egy hónapja. Várom, hogy elmúljon :)

Motromon lett cserélve az elmúlt időkben fékbetét, láncszett, és tegnap gumi is. Fékbetéteknél a rézpaszta úgy tűnik használ, egyenlőre nem nyikorog, csak nagyritkán.
Hátulra használatlan "Shinko" márkájú gumi került, elölre Continental Road Attack, ami kb 80-90%-os lehet, de legalábbis a barázdamélysége bőven sok még. Az előzőek nagyon szögletesre voltak kopva. Meg is lepődtem, hogy most a motor minden szögben dönthető :) Korábban könnyen tartotta a függőlegest, nagyon könnyen. Viszont kanyarban kb egy szög volt, amiben lehetett kanyarodni, köszönhetően a szögletességnek. Most meg olyan könnyen kijön a függőlegesből, hogy öröm kanyarodni :) És tapad is rendesen egyelőre. Így volt 21e a gumicsere, amiben benne van a 2+2e ft szerelés. Jövőre, vagy azután (attól függ meddig bírják a gumik) megejtem a rendes cserét, de most 60ezrem nem volt erre.
Holnap lesz tükröm is, ami nagyon jó, mert a mostaniak már eléggé töröttek :) Akkor teszek fel képet is. Doboztartó karokat is rendeltem, de azt írták h szeptember vége felé érkezik (?) csak meg. Ez az oldalon nem volt írva, de most akkor kivárom már :)
Kicsit javult a helyzet, - már fel tudom emelni a kezem - kenem tovább, mert melózni kell. De ha nem javul tovább, akkor marad a doki.
( Kell a lóvé, táppénzből nem lehet megélni. )
Nekem már volt izületi gyulladásom amit magamtól kenegettem mert azt hittem csak meghúzódott... 3nap múlva a nyakamat se tudtam megmozdítani!
Menj orvoshoz!
Vegyél be poharas orvosságot! "Kezeld" magadat!
" mert hogy kire is ütött az a gyerek?!"

Sejtelmed sincs mi?!
Nem nevezném "haszontalannak", inkább élvezetesnek. No meg roppant költségesnek. De hát mit is csináljak, ha már horgászni nem szeretek.
Ja, nem is említettem a többieknek, - mivel nem jártam erre - hogy 3 napja a vállam megadta magát. De úgy rendesen, besza, behu jelleggel. A jobb kezemet nem is tudtam megemelni, olyan iszonyatos fájdalommal járt. Pedig nem vagyok egy nyavajgós típus. Három napja alig alszom, de most mintha kicsit jobb lenne. Kenem valami kenőccsel is, de van 1 olyan sanda gyanúm, hogy meg kell mutatni valami orvosnak is.
A motorozás se ment.
Ma errefelé is jöttek mentek a sötét felhők, így aztán a két okból sem örültem volna egy kiadós zivatarnak. Egyszer azért mert ügyeletes vagyok és tegnap este is 11-kor estem haza, a másik meg az, hogy most értünk rá a családi névnapokat összevonva megtartani és kint főzőcskéztem a "lacikonyhán". Szerencsére eddig megúsztam behívás és eső nélkül is, viszont a kisebbik fiam elindult a szimóval egy kisebb karikára délután és tőlünk 7km-re a főcsatorna hídja körül szó szerint rongyá ázott és úgy jött haza mint akit nyakon öntöttek egy dézsa vízzel! Nagy bölcsen meg is jegyeztem "csak tudnám mit élveztek azon a haszontalan motorozáson!" aztán kaptam is a mamáktól a pofámra... mert hogy kire is ütött az a gyerek?!
Látod, ott a háttérben a vizirendőrt? Na az nem engedte!
Csónakot nem vittél?
Ma csak a csónakázó tóig mentem, az eső ötletszerűen esett...
CB 750 K ('69-'78) generátor tekercsek és megszakító alaplap eladó!
A három együtt 5000 Ft
Ezelőtt harminc-negyven évvel egy pici hibát sem tudtam elnézni, azt azonnal ki kellett javítanom! Most már nem annyira bánt!
Remélem, hogy olyan vén kuki lesz majd belőled, aki már a hamut is "égésterméknek" mondja!
Ha majd én is megérem (remélhetőleg) azt a kort... talán akkor is megmarad ez a tulajdonságom, az ember alapvetően nem tud megváltozni főleg az olyan dolgokkal kapcsolatban amihez igazán ragaszkodik.
Viszont nem sok motoros ebédel együtt a motorjával, úgyhogy vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit és azt is csak halkan!
Majd ha Te is megéred azt a kort , nem fogod állandóan "simogatni" , vagy inkább egyebet! Eldurrant a gyűrűcske! És szerintem mert nem volt valami nagyon hideg idő, és meg is kergettem egy kicsit, és megelégelte. Mert ahová mentem, ott a garázs előtt még nem volt alatta csöppenés. mert nekem a konyhában áll a motor. Nem a garázsba száműzve! És itt is látszana, ha valami készülődne.
De megesett ami megesett, most már ez van. Tettem bele hőálló gumigyűrűt. Lehet, már a télen ki kellett volna cserélni! De lustaság fél egészség!
Egyszer az egyik ember azt mondta itt nekem a fórumon nem azért tartja a motort, hogy állandóan simogassa...
Az ilyen olajfolyásoknak némi könnyezés az előjele, csak úgy nem szokta egyik pillanatról a másikra elfosni magát, a simogatások alkalmával ez mutatkozni szokott, úgyhogy tessék csak sűrűbben simogatni azt a motort!