Na most ez mind rendben van, de ha én nem dolgozom, ki fogja felépíteni a szociálizmust?
Te már abba hagytad, - pedig toltad becsülettel - már csak bennem lehet a világ bizodalma!
Na akkor most hogy is lesz? This is the question.
Mindíg is mondtam, hogy nem szabad dolgozni, mert csak a kár van belőle. Kar, hogy nem azon az oldalon vagyunk, ahol munka nélkül keresik a sok moneyt...
Ja, ne dolgozzatok, borzasztóan veszélyes! Kihasította a térdemet a műanyag ajtó tokja. Csak az a baj, hogy a két szárnya is benne volt.
Tehát inkább csak igyatok, az biztonságosabb.
Te vén kéjenc! Mit nyalnál te meg?
Krisztina tud róla? Hogy ilyen csapodár, iszákos férje van?
( Csak halkan jegyzem meg, hogy én mi mindent tudnék kezdeni vele! )
20 év múlva már lehet, hogy nem is lesz benzin, elekrtomos motorokon fognak bringázni, amik sztereóba játszák le egy belsőégésű motor hangját, hogy legalább az fíling megmaradjon.
Na sebaj, majd motorozunk szilvapálinkával
Te legalább benézel...
lecserélném mint a huzat, ha már ilyen motorra futná akkor a tükör lenne a legkevesebb.
Amúgy igaz, 20-év múlva elérhető lehet az meg már hamar eltelik!
Közel 4milka viszont álmodozni nem kerül semmibe, én már fel is dobozoltam képzeletben, sőt már a Pádison is jártam vele és élveztem alacsony súlypontját és gőzmozdony erejét...
Na de hülyén adja ki magát ha magammal beszélgetek...
Szépnek szép, de palacsintasütő tükör van rajta, hát így hogy mennél ki az utcára vele?
Egyébként én is meg bírnám szokni a látványt, lehet, hogy veszek egyet, ha majd 20 éves lesz.
Te már abba hagytad, - pedig toltad becsülettel - már csak bennem lehet a világ bizodalma!
Na akkor most hogy is lesz? This is the question.