Mi ezt szombaton éltük át. Az ilyen tájakon csodálatos motorozni. A Mátra tiszta volt, élvezet volt a kanyargás. Tegnap voltam Felsőtárkányon, az a bükki út is szép volt, bár az eső hordott fel némi kavicsot, szerencsére nem volt csúszkálás.
Én hétvégén voltam a völgyhídon a legénybúcsú miatt. Fonyódon. Baromi jó átmenni rajta, szép a kilátás, már amit lehet látni.
Ma korán, fél4kor hazajöttem melóból, és elindultam valamerre. Végül a Duna mellett mentem fel Szentendre, Visegrádnál fel a hegyre (szombaton ott leszek esküvőn, azt kukantottam meg), Dömös, Esztergom. Visszafelé az erdőn át, Dobogókőn pihentem meg, majd tovább Pomáz felé, és úgy vissza Csömörre. Hát eléggé kifáradtam, de a szerpentineket nagyon élveztem. Csak jobb lenne ha kevésbé lenne homokos meg kavicsos, egyszer egy picit megcsusszant a hátsókerék, pedig nem vadultam egyáltalán.
A sötét erdős részeken annyira hideg volt. Cserébe olyan látvánnyal találkoztam ami feldobja az amúgy is szar hétköznapjaimat.
Tuskóban minden motoros cucc-ra 30% akció van, így tegnap vettem egy ilyen nagy valvo fehér láncsprayt, amit Laci mondott 2400-ért, egy valamilyen defektsprét, meg 700ért mégegy csomagleszorító hálót. ez kisebb, csak 4 lefogató pontja van, de sisaknak pont elég. Nemsok minden van, de ezeken már rég gondolkodtam, és így még olcsó is volt viszonylag.
Akkor csak nem mondtam olyan nagy butaságot! Sörileg.
Az meg hogy nem bírod a forgó morgót, az az öregedés biztos jele! Most ez már nem megy...... aztán már a vízalatti ......... búvárkodás se!
Olyan leszel mint Józsi! Neki se megy már.......
Most jöttem meg a nyéki búcsúból Felültünk Lilivel egy ilyenre: http://youtu.be/XCyHZg0LB6s Hát nagyon nem dobott fel, amellett, hogy centrifugára emlékeztetett még csak nem is irányíthattam, elég is volt belőle ennyi. Megyek én is sörért
Én (!) menet közben döntök, de kínosan ügyelek rá, hogy a kuplungkar nehogy leérjen!
Itt még mindig eszméletlen meleg van, gyógyitalt fogyasztok. (az van ráírva, hogy SÖR! )
Az írásból is kiderül, hogy én egyszerűen csak tartalékot hagytam!
De persze jól van ez így, nekem is elég ennyi, legfeljebb még kicsit tökéletesítenék egy - két kanyar íven, ami némi gyakorlással, helyismerettel kivitelezhető.
Tehát kanyarra fel!
Neked viszont nincs is olyan messze. Mint nekem.
Kis oskola a tudáshoz:link Mellesleg az én motorom az oldal végén rajta van a listán Ebből látszik, hogy ha MotoGP szintre tornáznám fel magam, a gép akkor is határt szab. Akik viszont megelőztek minket, nemcsak a gixereknek köszönhetően voltak gyorsabbak. Ugyanakkor az is hozzátartozik, hogy minél inkább határon motorozik az ember, annál kisebb hiba kell. Úgyhogy jó is meg elég is ez így, legalábbis nekem
Ma korán, fél4kor hazajöttem melóból, és elindultam valamerre. Végül a Duna mellett mentem fel Szentendre, Visegrádnál fel a hegyre (szombaton ott leszek esküvőn, azt kukantottam meg), Dömös, Esztergom. Visszafelé az erdőn át, Dobogókőn pihentem meg, majd tovább Pomáz felé, és úgy vissza Csömörre. Hát eléggé kifáradtam, de a szerpentineket nagyon élveztem. Csak jobb lenne ha kevésbé lenne homokos meg kavicsos, egyszer egy picit megcsusszant a hátsókerék, pedig nem vadultam egyáltalán.
A sötét erdős részeken annyira hideg volt. Cserébe olyan látvánnyal találkoztam ami feldobja az amúgy is szar hétköznapjaimat.
http://youtu.be/TVKrQAmzM3w
Az meg hogy nem bírod a forgó morgót, az az öregedés biztos jele! Most ez már nem megy...... aztán már a vízalatti ......... búvárkodás se!
Olyan leszel mint Józsi! Neki se megy már.......
Viszont sehol se látok a Kék túráról képeket.
Itt még mindig eszméletlen meleg van, gyógyitalt fogyasztok. (az van ráírva, hogy SÖR! )
Mert azt nekem is!
Álló helyzetben! Utána lehetett kuplungkart hegeszteni!
De persze jól van ez így, nekem is elég ennyi, legfeljebb még kicsit tökéletesítenék egy - két kanyar íven, ami némi gyakorlással, helyismerettel kivitelezhető.
Tehát kanyarra fel!
Neked viszont nincs is olyan messze. Mint nekem.