Nem akarok dicsekedni, de ha én építem, ennél ami most van, csak jobb lehet!
Amúgy értem a soraid közt megbúvó iróniát. Ott a pont.
De lássuk be, azért a "katasztrófa" kissé eltúlzott!
Igen. Én úgy "élveztem", hogy dolgozósba voltam.
És itt, titokban megsúgom Neked, hogy mindjárt kész!
Itt a háttérben, stikában felépítem a SZOCIALIZMUST! Na, mit szólsz hozzá?
Ja, azt mondja az Asszony reggel, - mikor megyek dolgozni - menjek autóval, mert ők nem mennek vele.
Mondtam neki, hogy motorral megyek, mert azt sokkal jobban élvezem!
Ez a tükör téma nem nagyon megy Neked!
Én csak akkor megyek együtt párhuzamosan 1 autóval, ha sűrű tömött sorok vannak. De akkor is keresem a lehetőséget a meglógásra.
Ki tudja, hogy ki mit lát! Sokan semmit.
Ja, megoldás a tükör gondra: venni kell 1 olyan motort, amin király tükrök vannak!
nekem azthiszem csütörtökön volt egy nap kétszer is, hogy rámhúzták a kocsit. Megyek 2 sávos úton a külső sávban egy autó mellett már jópár másodperce, egyszercsak kanyarodik felém. Csak úgy. Azt hiszi üres a sáv. De szerencsére időben mindig észrevettek, meg ilyenkor gyorsítok, hogy ha jön felém akkor is ki tudjak kerülni a szituációból.
Ez azóta van, mióta vettem új tükröt, ami amúg a legszarabb amit lehetett :) A szára mozgott, mikor a csavarok már meg voltak húzva. Mondjuk megoldottam a dolgot és csavar és szög darabokkal ékeltem ki belül, hogy ne mozogjon. A másik, hogy a tükör sima tükör. A korábbi igaz, hogy törött volt, de domború volt és láttam mindent. A harmadik hogy nagyon rezeg menet közben...Szóval egy fos :)
Vagyis mostanában motorral járok dolgozóba, és minden pillanatát élvezem, kivéve amikor fékezek, mint a hülye, és dudálok, integetek, és "kedveseket" mondok!
És újra itt!
Jó estét, jó szurkolást, jó szórakozást! Anno így köszönt be Knézy Jenő a focimeccsről, míg élt, és közvetített.
Sikerült 9-re haza is érnem, és az ikrek közül Árpi kérdezte, hogy lefürdetsz, apa? Hát lehet ennek ellenállni?
Ja, hétfő, kedd magasságában azt a hibás következtetést vontam le, hogy az autósok figyelnek. Persze ez szerda, csütörtökre elmúlt, és volt is 3 elég veszélyes szitum. Tehát nem látnak, nem hallanak, és össze vissza mennek!
Szerencsét hoz, azt mondják Bár mikor katona voltam, beengedtünk egy kóbor macskát az őrszobára. Na az berosált a priccs alá. Olyan szaga volt, hogy semmiléyen szerencséért nem bírtam elviselni
Hasonlóan vagyok elfoglalt én is, de ami késik ugye az sosem jön időben A kétkerék mára is csak bringában merült ki. A hétvégén szintén elfoglalt vagyok, de jövő héten már kék túra
Te csak ne merüljél sehova bele, mert még be találsz rúgni, aztán nézegethetünk ki a fejünkből össze vissza!
Különben igazoltan voltam távol, ugyanis már 3 napja be se kapcsoltam a gépet, mert olyan sz@r időben járok haza, hogy ez már nonszensz. Igaz, hogy kis maszek is akad meló után, és azt is intézni kell!
Most pld, még a munkahelyi gépről írok, mert még megyek 1 helyre, de majd csak 18.45-re, és benéztem ide!
Ja, és hogy kerek legyen, még holnap is dolgozok, ami egyszerűen felháborító!
Azért még később lehet, hogy beugrom. Ide.
Arra azért vigyázz nehogy valami egyébbe merülj, vagy lépj bele. Nekem a múltkor Pestben sikerült, a házszámot nézve , még a vonaton is éreztem a bukéját, pedig igyekeztem letörölni.
Aztán hallgattam "mint aki halkan belelépett"!
Én is meglepődtem mikor az olajteknőt levettük, mert a hajtókar esetében a hézag 10 mm átmérőnként 0,01 mm! Ennek most szerintem volt0,5-mm körüli hézag. Most új dugók , stb.
2005-ben vettem egy 6 éves Opel Corsát, az 1,2-es benzines, 16 szelepes verzióból, nyugdíjas bácsitól, 35000 km-el. Most 315.000 km van benne, mert menni kell. Soha nem kíméltem, irgalmatlanul álltam a torkán, bárhová mentem. A pályán sokkal nagyobb autókat toltam le 170-180 km-es sebességgel. nyilván az olajon nem spóroltam, mert tudtam hogy a terhelés, amit kap, az nem hétköznapi. az autó motorja olyan 290.000.-nél csuklott meg, csörög, zörög benne valami, de elhatároztam, hogy amíg beindul, nem csinálok vele semmit. ha beindítom melegen, az alapjárata 250, de akármilyen hideg van, megmutatom neki a kulcsot, oszt beindul. kíváncsi vagyok, mikor fog megdögleni, de egyébként leveszem a kalapom az opel tervezői előtt, nem tudom, hogy kapnék-e még érte annyi pénzt, mint egy komolyabb olajcsere ára, de amíg életre bírom kelteni, addig megyek vele.
Nem hiszem, hogy ez a hsz. bármiben is segít neked, csak azért írtam le, hogy emléket állítsak az agonizáló autóm részére, mert megérdemli
Mondjuk még mindig olcsóbb ezt rendbe tenni mint jóval többért+durva átírási költség venni egy másikat ami szintén zsákbamacska. Vagy esetleg venni egy újat ami 3év múlva a vételár felét éri, de az meg ha nem romlik el is óriási bukó...
Ha nem kellene a munkámhoz én lehet nem is tartanék autót, napi 5ezerért lehet bérelni, még mindig olcsóbb mint fenntartani
Amúgy értem a soraid közt megbúvó iróniát. Ott a pont.
De lássuk be, azért a "katasztrófa" kissé eltúlzott!
Most ha te építed, az már katasztrófa!
És itt, titokban megsúgom Neked, hogy mindjárt kész!
Itt a háttérben, stikában felépítem a SZOCIALIZMUST! Na, mit szólsz hozzá?
Belga , vagy velencei!
Mondtam neki, hogy motorral megyek, mert azt sokkal jobban élvezem!
Én csak akkor megyek együtt párhuzamosan 1 autóval, ha sűrű tömött sorok vannak. De akkor is keresem a lehetőséget a meglógásra.
Ki tudja, hogy ki mit lát! Sokan semmit.
Ja, megoldás a tükör gondra: venni kell 1 olyan motort, amin király tükrök vannak!
Ez azóta van, mióta vettem új tükröt, ami amúg a legszarabb amit lehetett :) A szára mozgott, mikor a csavarok már meg voltak húzva. Mondjuk megoldottam a dolgot és csavar és szög darabokkal ékeltem ki belül, hogy ne mozogjon. A másik, hogy a tükör sima tükör. A korábbi igaz, hogy törött volt, de domború volt és láttam mindent. A harmadik hogy nagyon rezeg menet közben...Szóval egy fos :)
Jó estét, jó szurkolást, jó szórakozást! Anno így köszönt be Knézy Jenő a focimeccsről, míg élt, és közvetített.
Sikerült 9-re haza is érnem, és az ikrek közül Árpi kérdezte, hogy lefürdetsz, apa? Hát lehet ennek ellenállni?
Ja, hétfő, kedd magasságában azt a hibás következtetést vontam le, hogy az autósok figyelnek. Persze ez szerda, csütörtökre elmúlt, és volt is 3 elég veszélyes szitum. Tehát nem látnak, nem hallanak, és össze vissza mennek!
Örülj, hogy bírod!
Különben igazoltan voltam távol, ugyanis már 3 napja be se kapcsoltam a gépet, mert olyan sz@r időben járok haza, hogy ez már nonszensz. Igaz, hogy kis maszek is akad meló után, és azt is intézni kell!
Most pld, még a munkahelyi gépről írok, mert még megyek 1 helyre, de majd csak 18.45-re, és benéztem ide!
Ja, és hogy kerek legyen, még holnap is dolgozok, ami egyszerűen felháborító!
Azért még később lehet, hogy beugrom. Ide.
Aztán hallgattam "mint aki halkan belelépett"!
Péter és Miklós után én is úgy döntöttem, hogy feledésbe merülök...
Nem hiszem, hogy ez a hsz. bármiben is segít neked, csak azért írtam le, hogy emléket állítsak az agonizáló autóm részére, mert megérdemli
Ha nem kellene a munkámhoz én lehet nem is tartanék autót, napi 5ezerért lehet bérelni, még mindig olcsóbb mint fenntartani