Az biztos, a vége fele már kezdtem kapiskálni a helyes kanyarodás mibenlétét, ami persze nem jelenti azt, hogy tudom is!
Viszont voltak ott olyanok, akik utassal együtt lényegesen nagyobb tempót diktáltak, mint mi!
Itt sincs hideg... Józsinál viszont már van szél, ahogy írta, csak ideér egyszer. Víz alatt a búvárkodast értem termeszetesen Az útra visszatérve, sokkal jobb kanyarrutin alakul ki ilyen túrák alatt, mint mikor "laposon" megyünk.
Ezt a víz alatti témát nem értem, de biztos jó lehet!
A kanyargós rész is tényleg király volt, lehetne még erőltetni! Nekem viszont a teljes széle nem volt meg, de ahogy néztük, annál már jobb volt.
Ja, itt még kemény hőség van.
Én 21.45-re értem haza. Sörözni már nem volt kedvem, de Te akkor megittad az én reszortom is A tura remek volt, igazán jól éreztem magam Igaz víz alatti élmények nem voltak, de a kanyargás is nagyon frankó élmény volt. Ja és jelentem hazafelé megvolt az a gumi széle is
Sajna, de telefonról töltöttem fel a képet. és így sikeredett.
Pedig elforgattam, de ez van.
Szóval voltunk a Kék Túrán, sokan voltunk, meleg volt. Nagyon.
Lackóékkal is találkoztunk, fényképek is vannak, de most nem vállalkozok rá, hogy telon keresztül felrakjam.
Most pedig nem győzöm pótolni az elvesztegetett folyadékot sör betöltésével !
De az igyekezet meg van!
Mit kényeskedsz tsög?! Nem vagy te egy 15 éves nyeretlen?! Kemény szag a pápai sebészeten volt mikor ott jártam! Igaz csak látogatóban szerencsére! Sör ivást meg engedélyezem!
Nagyon nem kell sietned, mert megint Te leszel az egyedüli sportmotoros Bár a viffer is tud talán hasonló tempót menni, a többiekről ez már nem annyira mondható el.
Köszi! Rám is fér. Ma olyan helyen dolgoztunk, ahol rengeteg emberi agy (!) volt bezacsizva, bedobozolva, nevekkel, évjárattal. A szag meg elég kemény volt. Iszok még 1 kicsit.
És semmit nem pakoltak arrébb!
Tehát akkor a jelenlegi állás szerint Mikihez csatlakozunk Nyékládházán, egy cimbora Bandit 1.2 -vel és én. Miskolcon csatlakozik 2 kolléga: Aprilia Pegaso és VFR 800. A csapat ha tovább nem bővül, akkor ez lesz. Útvonal a legmesszebbről érkező szemszögéből: Debrecen - Nyékládháza - Miskolc - Lillafüred - Felsőtárkány - Eger - Egerbakta - Sirok - Recsk - Parád - Gyöngyös. Odafelé a siroki várnál megállhatnánk, meg még ahol kedvünk tartja. Lacinak és barátainak köszönünk ha látjuk őket, majd felporoszkálunk a megemlékezéshez. A visszautat meg majd ott megbeszéljük.
Viszont voltak ott olyanok, akik utassal együtt lényegesen nagyobb tempót diktáltak, mint mi!