Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Múltkor, mikor egy kerékre vettem a Csühöst, erre felé indult meg! "
Vajon mit magyarázhattam Péternek ilyen lelkesen...
Ne felejts el szólni előtte.
:) Ne aggódj, fogok. ez most betervezett kötelező program volt. Valamelyik hétvégén (ami nem a következő) ha jó idő lesz, megyünk. Legalábbis nagyon remélem!
A jó Isten áldjon meg téged vagy négy öt apró gyerekkel, ide is idetolhatnád a képedet motorostól!
üdvözlettem! Most érkeztem meg a nyaralásból, már ha lehet így nevezni. Sajnos Erdély egyelőre nem jött össze, esetleg ősszel. De Velencére többször mentem az utóbbi hetekben, és hétvégén Balatonkenesén is voltunk. Persze mindenhova motorral, és hölggyel. Tervben van egy egri kiruccanás is pár napra még valamikor a nyáron. A moci még bírja, nem produkál különös hangokat :)
Csináltam a képekből egy galériát: link
Ez velünk is előfordult a bükkszentkereszti elágazás után ennél a pihenőnél A motorosok talán valamivel segítőkészebbek mint az autósok Ott nem fordul elő sokszor ilyen
Ja, nem is említettem, hogy az egyik helyen -elágazásnál - lefordultam és megálltam, hogy csinálok 1-2 fotót. nem szálltam le egyből, hanem tettem, vettem, már meg is állt egy motoros srác, gondolom barátnőjével, hogy van e valami problémám, nem e kell segíteni valamiben.
Kissé meglepődtem, - bár én se tettem volna másképp - aztán mondtam, hogy nincs. Megköszöntem és további jó utat kívántam nekik.
Utána azon morfondíroztam, hogy lehet hogy olyan nagyon szerencsétlenül festettem?
Ott pusztul az a szép kastély. Csak az a qrva pénz, az nincs elég sohasem.
A hegyi kanyargós nekem is nagyon bejött, de az egész túra kellemes volt. Holnap én is teszek fel képeket
Engem Nyékládháza után ért utól a magány és köszönhetően a tegnapi hézagos alvásnak bizony a szemem is majdnem leragadt.
A 35-ös út hosszú egyeneseiben még szundikáltam is néha...
Bezzeg Eger és Miskolc között izgalmasabb volt!
Mert onnan volt szép kilátás a kastélyra, igaz tűzlétrán kellett felmászni és a betonfödém teherbírását illetően is komoly kételyeim voltak... de megérte felmászni.
Egernél elhagytam a Csapatot, - csapodár vagyok - új utakon, Egerbakta után.
Egy rendes kép Péter gépéről:
Elmerengve a szép stukkókon.
Csak azt nem értem mit kerestetek a toronyban?!
Itt az előbb kezdett el esni az eső. Egész nap szép idő volt, sőt, délután fülledt rekkenő.
Jó kis gurulás volt! Talán a közösségi szellem arcán is megjelent némi kis mosoly...
Felénk a borital nevű szőlőlé egyik becsületes neve, "nyak-olaj"!
Az a legszebb az egészben, hogy a bor helyett olajat írtam... és ezt csak most vettem észre, lehet kicsit sok kólát ittam
Na mindegy, olajat a motorba öntjük, a vörösbort pedig a hasunkba és nem pazaroljuk a pörköltbe, finom az külön is!
Én sem a pörköltbe öntöttem! Magamba!
Az is jó! bár én a pörkölteket nem igazán locsolom olajjal, inkább megiszom utána! aláfolyik az annak úgy is!