Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megelégszik na. Mindegy nekem, hogy gép, vagy telefon, úgy látszik egyformán béna vagyok
Még az is megeshet Fénykoromban egy sörfesztiválon 25 korsóval toltam be, az a rekord Viszont nem sikerült tőle fejreállnom, úgyhogy erős a gyanúm, hogy sok vizet láthatott... Mivel a csapolt fajtából volt, ezért nehéz lett volna megbizonyosodni az összetételéről. Viszont a feltételezést alátámasztja az, hogy máskor ennek a számnak félig se nagyon sikerült a közelébe jutnom
Le van ez részletesen írva kérem, nem is kellett volna szólnom Annyit hozzátennék, hogy nekem az 1,1-es Bulldog is megelékszik 5,5 l-el. Persze nem sportmotornak használom...
Tudod vannak nekem ezek az apró kis gonoszkodásaim amivel elő tudom hívni az olyanokat akik esetleg az egésznapos hajtás után ott ülnek az asztalnál (egy sörrel ) és nem jut eszükbe semmi... ekkor jövök én és beszólok, de csak baráti gesztusból, hogy érezze a manus, hogy létezik mert van aki emlegeti
Látod most is bejött!
Amúgy a jégeres múltamat ne forszírozzuk... mindig csak előre kell tekinteni!
Pályán bele lehet hajtani a 8 literbe is, csukló kérdése. 90-100-nál 5-5,5 l. A városi forgalomnál jól kihuzatva a fokozatokat lehet 7.1 simán
Ne személyeskedjünk, jó?
Arról nem is beszélve, hogy én soha nem iszok dobozos sört, dobozból...... na jó, ritkán ( életveszély esetén! ). Poharat kérek hozzá!
Amúgy meg feszegettem én jégeres múltadat?
Vagy inkább nem tudnál leállni!
Mintha csak Mikit látnám!
Vagy csak simán meg kellene tanulni takarékosan motorozni... ilyen melegben pl. minek "sok melegítés", beindul a motor, kapu kinyit, bukó fel és start, nyilván az elején kis fordulaton, kerülve a durva kigyorsításokat, én így szoktam. Vagy mit értünk városi fogyasztáson? Mondjuk 15km-re van a melóhely a városban, az napi 2 "sok melegítés" és még csak 30km-t ment a motor... és ezt több mint háromszor lehet eljátszani 100km-en belül... így nem is sok az a 7,1-es fogyasztás. Esetleg lehet lámpától-lámpáig üveghangig is gyorsítani, vagy elég csak sportosan huzigálni a gázkart... mindjár jön is az étvágy
Az 1,2-es Bandittal meg csak ne példálózzunk ugyanaz a motor szolgál benne mint az 1,2-es Inazumában, Péter barátom általában csak fél literrel tankol többet 100km-enként mint én a 750-esbe, ami azt jelenti, hogy 5literből is kijön! Mondjuk túra tempóban és takarékos üzemmódban, no meg ő se tegnap kezdte a motorozást!
Tessenek teletölteni a takot és menni egyszerre 300km-t, ebben legyen városi szakasz, szerpentin és sima országúti szakasz is, lehetőleg normál nem forszírozott üzemben... aztán újra tankolás és kiszámolni mennyi az annyi! Az lesz egy átlag fogyasztás! Attól csak nagyobb lesz az állandó városi, vagy napi 20-30 km-es etapokra bontott és összeadott 100km/literes fogyasztási adat!
Lehet ki van lazulva valamelyik fúvókád, vagy hasonló.14-16 literrel nekem a 750-es 300 km-t el kell, hogy menjen.
Milyen a gyertyakép?!
Sevenfifty fogyasztásáról érdeklődnék, kinek mennyit abrakol? Mert nekem országut-sok szerpentin 5.8, msot városi használat csak sok melegités, lámpa ...stb 7.1 Sztem ez nagggyon sok! Páylán még nem mértem de eddig mindig 5.5 felett volt de inkább majdnem 6.
Mert ha 1.2-es bandit lenne, akkor ok...
Köszi a válaszokat előre is!
Egy ilyen után jövő héten sem tudnék elindulni.
Szerintem ne igyál többet egy sörnél!
Akkor csak pálinkát és sort fogok inni
Hülye Mobil szótár, sosem szokom meg, kijavítja amiket írok...
Nagyon egy húron pendültök úgyhogy el van döntve!
Tiszafüred Mol kút 9:30, és józanon! Szondázni fogok!
Nap ezt egyszerre és egyféleképpen sikerült
Magam részéről a Tiszafüred Mol páros mellett voksolnék. Jártunk ott már mindannyian valószínűleg most is odatalálunk A 9.30 is jó.
Nekem tökéletes tiszafüred mol kút. Mondjuk 9.30
A két variáció közül válasszatok, vagy Tiszafüred Mol, vagy Poroszló Lukoil, nekem mindegy.
Időpont 9:30
Eddig csak átutaztam Poroszlón így nem igazán ismerem, ráadásul a múltkori benzinkutas baklövésem után kicsit félve írom le, hogy elvileg van a 33-as kivezető szakaszán Besenyőtelek felé egy Lukoil benzinkút, Poroszló Fő út 139.
Vagy, attól csak 10km-re van az a bizonyos Mol kút Tiszafüreden ahol már korábban is találkoztunk és amit Miki is emleget... melyiket szeretnéd? Az időpont legyen 9:30
Értettem Főnök Úr!
Jelentkezem!
Nekem jó Tiszafüred, ha a térkép szerint jösz(tök). A mol kútnak álcázott shell kútnál? Mikor? Értek oda.
Ok, akkor legyen Poroszlón a találkozó. Mikorra legyek ott és pontosan hol találkozzunk?
Mezőkeresztes felé ha jönnél, tőled nagyjából 50km-re van Poroszló, aztán a továbbiakban Eger Répáshuta Miskolc Nyékládháza útvonalon jöhetnél velünk, az egész neked nem több így mint 170km, szerintem ez nem távolság és érdekes lehet az a kastély is.
Úgy néz ki jön még egy inazumás cimbora is Hajdúszoboszlóról, ő az akivel az erdélyi túrákon motoroztam, szerintem reggel 8 jörül kellene indulni nekünk hiszen jóval több mint 300km lesz a vége és azért néha meg is kellene állni beszélgetni, illetve a kastélynál is időzünk egy kicsit. Ha eldöntötted hol szeretnél csatlakozni akkor írd meg és
Miki te is!