Az időbeosztásom hasonló, csak nálam nem a készenlét, vagy az ügyelet szabja meg, elég nekem a hétköznapi 11-12 óra munka. Nálam a családi események amik lekötik most a hétvégéket. A múlt hétvégi lagzi ugye elindult pénteken, mert egy 3,5 órás út után nem várható el egy 7 hónapos gyerektől, hogy még a lagzit is kibírja. Ez még így megbontva is hallatlan teljesítmény tőle. Értelemszerűen a visszaút is vasárnapra tevődött. Ergo hétvégén alig aludtam valamit, cserébe viszont vezettem nem keveset. A körülményeket vasárnap elmesélem, elég vadregényes volt.
Reggel pedig 6-kor kezdek, mint a három műszakos délelőttös brigád. Szombaton már említettem mi a program, jövő héten az ez évi nyaralásom lesz belezanzásítva csütörtök-vasárnap időszakba. Azt követően munka van, mert úgy kaptunk meg egy melót ha p-sz-v van kész. Majd faterékhoz megyünk Tatára hétvégére a szokásos éves látogatásra. És nem is marad más csak a Kék túra, amit jó előre beírtam a naptárba, hogy senkinek ne jusson arra az időpontra valamit szervezni, meg ez a vasárnap úgy ahogy. Ezért is örültem meg amikor felvetetted a lehetőséget. Ha meg a vasárnap jobb Neked is, akkor meg egyszerű lett a történet, mert tudok menni. A kastélylátogatás részemről a kevésbé érdekes, azt meg tudom tenni autóval is, úgyhogy jó az eredeti elgondolás, nem kell rajta fordítani. Ha később is csatlakozok, akkor inkább motorozni szeretnék.
Megértettem, hogy a szombat nem jó, azért már B Petinek is a vasárnapot említettem és a tiedhez hasonló okok miatt nekem is az lenne a jobb. Az útvonal a kastélylátogatással indult volna Poroszló környékén aminek egy itteni galéria volt a megindítója és hogy tartalmasabb legyen a motorozás ezután mennénk egy kis lájtos kanyargásra. Persze ez a sorrend is megfordítható, innentől döntsetek ti nekem mindegy, ha netán magamra maradnék sincs belőle gond, viszont valamerre muszáj mennem mert nekem meg a múlt hét vége volt nagyon szoros és a szabadságolások miatt sokat ügyelek mostanság, így aztán nem akkor megyek motorozni amikor azt az úri jókedvem úgy kívánja.
Tudod Laci a szombat azért nem jó, mert vendéglátó vagyok és illik készülni az alkalomra. A gyerekek névnapjára szoktuk meghívni a család azon tagjait is, akiket máskor nem és ugye Lilinél jönnek barátnők is. Azaz jön 18-20 fő kb. Ilyenkor eltart az esemény akár éjfélig is és bár vessetek meg, de én ilyenkor meg szoktam inni pár pohárral a vendégekkel. Amúgy ezek ritka alkalmak, majd ezt is személyesen részletezném inkább. Tehát marad a vasárnap, ami viszont rendben lenne, úgy gondoltam Eger felé csatlakoznék. A kutya vacsorája is erre vonatkozott... Vagy vasárnap mentek vagy nem, jó ha útközben találkozunk vagy nem, misén idő lesz ezeken a napokon... Ezek a bizonytalansági faktorok fennállnak ezért nem konkrét még semmi.
Hát most csak széles utat bírok kívánni hozzá, mert dógozós hétvége lesz.
Pedig ma megcsináltattam az új forgalmimat, délután meg visszakaptam a régit postán. szétvet az ideg, miért nem kaptam egy nappal későbbre sorszámot, megmaradt vóna egy háromnegyed tank benzin ára.
De nem vagyok bunkó, holnap felhívom az illetőt, aki visszaküldte, és megköszönöm neki a kedvességét.
Örülök, hogy nem voltam félreérthető, első a család nyilván nekem is és az ezzel kapcsolatos rendezvények, amúgy se vagyok piás de ha azon múlna a másnapi motorozás... nincs az a pia amitől elcsábulnék
A kerülőutak meg nekem is ismerősek jöttem én már Debrecenből Szolnok felé haza nem rövid de úgy már útba esett a Tisza
Nem akart ő kinyírni, csak nézte, hogy figyelsz-e, meg hogy jók- e a reflexeid
Szerencsére jók voltak
Az az érdekes, hogy egy ilyen affér után ha utoléred a - szőke nő/idős pali/idős pali kalapban/idős nő/hülyegyerek hangos zenével - gépjármű összeállítást, és megkérdezed, hogy mi volt a terv, akkor gyermeki ártatlansággal néz a szemedbe, és látszik az arcán, hogy fingja nincs, hogy mit b@szott el. Ilyenkor legszívesebben letörném a tükröt, és beadnám a fülkébe, hiszen úgy sem használja.
Úgyhogy marad a közhely: "Vigyázzatok magatokra, mert belőletek csak egy van. A többiek sokan vannak, ők könnyebben pótolhatók"
Én úgy vagyok ezzel, hogy piálásra lényegesen több lehetőség van, mint motorozásra. Így amikor családi rendezvényre megyünk, és én esetleg motorral, akkor mindenki csodálkozik, hogy így nem lehet inni. Ez így igaz, de nekem a motorozás többet ér, mint a piálás, arról nem is beszélve, hogy ekkor hamarabb indulok, és nem egyből odamegyek, hanem valahonnan érkezek. És még ha belefér, haza is kis kerülővel megyek.
Hogy te miket nem gondolsz rólam?! Pedig kint volt a "szép" lány!? De nem vinne rá a lélek! Pedig lenne a nemigondozóban, hogy :"gyertek ide ilyet még nem láttatok"!
Egy társasággal beszélgettünk nem is olyan rég és felhozódott a motorozás... egy hasonló sztorit meséltem mint ami veled is történt, szinte mindenki azzal jött "mert mentek mint a hülyék!"
A közvetlen kollégák közül is csak én motorozok, a családban is "fehér holló" vagyok ezzel, úgyhogy nincs könnyű dolgom amikor meg kell védenem a (motoros) mundér becsületét.
Peti, ez most komoly?
Ritkán írsz már nekünk mert nagyon elfoglalt vagy most viszont kínálkozna a lehetőség egy kis motorozásra de te ezt is a névnapi piálástól teszed függővé? Szeretsz te motorozni?
Ha ezen múlik akkor főleg átrakjuk vasárnapra, dönteni meg neked kell, vagy a fejfájás másnap, vagy egy kis motorozás...
Pálinkásat tebelétek is! Ma volt egy jó menetem, természetellenesen biciklvel! Lóg a belem kissé!
De jól vagyok! Most ittam egy (agyin) seritalt, majd még egyet, mert holnap motoroznom kell, és porzó vesével nem menne!
No Allah növessze nektek hosszúra "nedves" motorostársak!
El tudom képzelni! Annyi volt a kaja, hogy alig bírod kiheverni!
Látod, látod, ha Te is olyan mértékletességgel, önmegtartóztatással, visszafogottsággal, disztingváltan és kulturáltan fogyasztanád az alkoholt, mint a Szentéletű Józsi, valamint végtelenül szerény énmagam, akkor ezek a csúnya problémák igen messzire elkerülnének!
Hát Gyerekik, ma nem sok híja volt, hogy lelöktek az útról! Még kicsit mindig bennem van a frász! Megállt bennem a cucc keresztbe ( pisi, kaki! )
Jöttem hazafele, és a sámsoni úton - még lakott területen, tehát a távolsági még nem élt - szötymörgött 4 autó, szépen sorban. Sacc/kb 40 -el. Közeledett a város végét jelző tábla, mondom kiugrok. Így is volt. Igen ám, de a második autó a sorban is kielőzött, amikor már szinte mellette voltam. Rögtön duda, menekülés a másik sáv széléhez, gáz, aztán valahogy sikerült elhúzni mellette. Megmondom őszintén, csúnyákat mondtam. . Meg még integettem is.
Lehet, hogy holt térben voltam? Nem hiszem, mert annyira nem voltam át a másik sávban.....
De megúsztam, és ez a lényeg!
Reggel pedig 6-kor kezdek, mint a három műszakos délelőttös brigád. Szombaton már említettem mi a program, jövő héten az ez évi nyaralásom lesz belezanzásítva csütörtök-vasárnap időszakba. Azt követően munka van, mert úgy kaptunk meg egy melót ha p-sz-v van kész. Majd faterékhoz megyünk Tatára hétvégére a szokásos éves látogatásra. És nem is marad más csak a Kék túra, amit jó előre beírtam a naptárba, hogy senkinek ne jusson arra az időpontra valamit szervezni, meg ez a vasárnap úgy ahogy. Ezért is örültem meg amikor felvetetted a lehetőséget. Ha meg a vasárnap jobb Neked is, akkor meg egyszerű lett a történet, mert tudok menni. A kastélylátogatás részemről a kevésbé érdekes, azt meg tudom tenni autóval is, úgyhogy jó az eredeti elgondolás, nem kell rajta fordítani. Ha később is csatlakozok, akkor inkább motorozni szeretnék.