Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt nem esett, de legalább a szél fúj mint az állat!
El sem hiszem, hogy július hava van! De most hagyom, hadd legyen!
Esik eső szép csendesen csepereg...
Most biztosan enne a fene ha ráérnék motorozni, de mivel nem érek rá így kicsivel könnyebb beletörődni az aktuális helyzetbe
Viszont a tegnapi vesszőfutásom során az egyik körforgalomban beért egy 4fős motoros társaság... dohogott azok között V2-es, zümmögött sornégy és a teljesség kedvéért még egy túraendúró ütemes dobolása is gondoskodott arról, hogy teljes legyen ez a semmihez sem hasonlítható az útmenti szabdságot hírdető vérpezsdítő zenemű amit a csapatba verődött vasparípák hallattak.
Akkor egy pillanatra mélypontra kerültem és legszivesebben hazaindultam volna a Csühösért...
Aztán megelőztek és szinte átjárta a terepjárót az a fémes és enyhén fojtó kipufogó illat ami aztán még teljesebbé tette a motorozás iránti vágyakozásomat... Nem sokáig lehetett látni őket, eltüntek a hosszú egyenes végén, mint valami megállíthatatlan szellemlovasok akik nagy utazó bőröndeikkel szinte átolvadtak a horizonton, otthagyva engem a kényszerű valóságban
Kedvenc filmem jutott eszembe és talán még a gondolat is kihallatszott belőlem... "jó helyen van ez a kocsi, Te vagy rossz helyen!"
hú de beteg!
Hát igen, a szép rendőröket csak megnézi az ember
Ha szépek lettek volna akkor talán lassabban megyek... amúgy nem rágódok rajta volt már ilyen és lesz is, az élet sajnos rohanásból áll. Azért remélem belefér egy 30-as ba...
Szia Peti!
Az a röhely az egészben, hogy azóta már megint menni kellett javítani és a trükkös fiúk átköltöztek a másik oldalon lévő helység jelző táblához, viszont a csajok eltüntek... Két lehetőség van, vagy lejárt a műszakjuk, vagy olvassák a rendőrök is a fórumot és intézkedtek
Itt északkeleten sem volt probléma az elmelegedett motorbiciklikkel, egy erős 17 fok tombol. Mivel szar a hideg szél nélkül, ezért azt is küldtek hozzá. De mivel nekem fekete színű bőrruhám van, ezért jobban bejön ez az idő, mint amikor csúszkál a motor a megolvadt aszfalton
Szevasz Laci!
Nagyon remélem azért bújkáltak ott a rend éber őrei, hogy felpróbálják az új "portékát", jó lesz -e a román kamionosoknak, nem pedig azért, hogy plussz bevételt szerezzenek "szeretett pártunk és kormányunk" számára. Nincs elég baja az embernek, még ezek a barmok is tesznek rá egy lapáttal.
Látod ha a szép lányok miatt lassabban mész, akkor most nem lenne zabszem -dolgod. Szarj rá felesleges ezen most rágódni!
Szerintem a rendőrök pontosan a lányoknak akarnak "kedvezni"!
"ne siessenek már mikor ott a "portéka" !
Hello Józsi!
Az enyém tutira nem fog túlmelegedni mert nem lesz indítva egész hétvégén az ügyelet miatt. A szél itt is tombolt reggel aminek lett is eredménye, már a harmadik javításon vagyok túl. Hab a tortán, hogy valszeg be is mértek amit megérdemlek hiszen "gyorshajtó" vagyok ami alól az se ment fel, hogy nem passzióból siettem. Azért az egy kicsit bántja az igazságérzetemet, hogy egy olyan szakaszon bújócskázott a rendőri jelenlét ahol kilóméterenként árulja a testét egy egy leányzó... na persze ők is csak a munkájukat végzik
Ma nem fognak túlmelegedni a motorok, jó a "hűtés"! Alig tudtam az úton tartani a géperejű járművet. Tombol a szél!
Láttam még reggel, de gondoltam ha nem szóltál rá semmit akkor nekem sem kell
Csabival is beszéltem (sárga Nighthawk), jönnek ők is
Elnézést a késlekedésért, a hiányosságot pótoltam!
Felhívnám az UIP-825 forgalmi rendszámú motorkerékpár tulajdonosának figyelmét arra, hogy még nem látom feliratkozva a "KéK túra" nevezetű motoros eseményre!
A hiányosságot legyen szíves pótolni mert egyébként visszavonom a vizsgalapját!
Dolga van neki! Valahol ablakot tesznek be gondolom, és kitelepültek a tanyára! Dolgoznak keresik a pénzt! Csak keveset találnak!
Le vagyok kissé amortizálódva! A 30 kilométert ma mentük, biciklivel!
Gyalázatos módon el fogtok ázni! Kiválasztottátok a legszarabb hétvégét! Esőköpenyt és fehér kesztyűt vigyél magaddal!
Jó estét!

Milyen az időjárás felétek? Holnap indulok a hétvégi görbülésre. Persze a déli partra.
Miki nem tudod hova a francba tünik el ilyenkor napokra mondjuk a Barátok közt is működik Magdi anyus nélkül... de azért mégis jó lenne tudni
Na arra kíváncsi lennék hogyan fogsz te 30km-t motorozni a tarajos hullámok között holnap...
A méterhuszas vállad, és a göndör fekete hajad az oka! Ma olyat túráztunk, hogy holnap, ha jó az idő akkor motorral megyünk. 30 km körül, és a vízen tarajos hullámok voltak
Jól látod, a két "palacsintasütőnek" a szárai is jóval rövedebbek voltak, így aztán az én rettentő nagy vállaim is sokat takartak
Mert finom vagy mint a lótakaró ! OTP = Óvatosan Tapogasd a Pipát, meg a tükröt! Lehet hogy most ezért 7 évig nem mész férjhez?!
Sokkal szebb lett és a tükörszár is jól pozicionált. Az enyém hasonló alakú, ugyanakkor rövid a szára és emiatt szinte semmit nem látok benne a vállamon kívül Tudom, kevesebbet kellene gyúrni...
igen, észrevettem :) Szebb a krómos, mint a fekete.