A hétvégét egy esküvővel töltöttem a közeli Békéscsabán, amit még most sem sikerült teljesen kihevernem. Most olvasom csak mennyi mindenről szó volt itt. A hétvégi program nagyon jónak tűnik, szívesen csatlakoznék is, pusztán annyi a gondom, hogy hétvégén mindkét lányom névnapját ünnepeljük, ami önmagában öröm, így viszont nem jókor van Ha és amennyiben vasárnap mentek és sikerül magamra öltenem a józanság álcáját, lehet, hogy megpróbálnék csatlakozni azért egy rövid etapra is. Ez viszont egyenlőre a kutya vacsorájával egyenértékű elképzelés. vagy lesz vagy nem.
Mondjuk a távivást még nem próbáltam de gondolom úgy kell, hogy azt mondjuk most! és felhajtjuk a poharat, vagy valami olyasmi... de mivan ha a másik csal?
Jobb azt szemtől szembe! Majd kitaláljuk annak is a módját
Majd én táviszok Veled, hogy mégse - képletesen - magadba igyál! Mint másik még vénebb "trottyos"!
( Csak így zárójelben jegyzem meg, hogy ennél már csak Józsi még vén trottyosabb! )
Köszönjük szépen!
Barátait hívja össze szombat este, a legnagyobb bográcsot kell előszedni, megkért segítsek elkészíteni mert nem akarja elcseszni.
A mandátumom addig tart amíg megfő a pörkölt, azután már nem alkalmatlankodok legfeljebb iszok majd magamban mint az ökör
Ez a vén trottyosok sorsa!
Oszt berúgtok, mi?
Isten éltesse a Fiadat ebből a jeles alkalomból, felnőtt, férfiember lett!
Rögtön fel is hívom nagybecsű figyelmedet, hogy Te meg egyre vén trottyabb!
Amúgy meg itten vagyok.
Csak kérdezted, hogy mégis merre mennyi, én meg válaszoltam és vártam, hogy írsz rá valamit... némi üldözési mániám is van az egy hét hallgatásod után
Lackó 18-éves lesz, én meg bogrács felelős...
Ok, értem én.
Közben megnéztem az időképen az előrejelzést, és vasárnapra esőt mond. Mondjuk ez még változhat, mert néha még a következő napra se szokott sikerülni az időjóslás.
De mint említettem, nekem jó mindkét nap, mert amit el kell végezni, azt mindegy melyik napon tolom.
Neked mi van szombatra?
Az alkalmazkodás részemről csak akkor áll ha tudom előre mire számítsak és nem a hétvége előtt közvetlenül kapok választ. Ha magam maradok sincs gond, viszont szeretem a tervszerű dolgokat, meglepetésből van éppen elég a hétköznapok során. Most jelen állás szerint a vasárnap látszik jobbnak.
Végülis semennyit, majd a Kék túrán lesz rá alkalom.
Nagyjából annyi lenne most ami az első képen, no meg kinagyítva a kanyargós rész Eger, Répáshuta, Miskolc a második képen.
Vagy ahogy sikerül és amennyi belefér, tudok alkalmazkodni
Jó, viszont ha már addig elmegyek szeretnék egy kicsit kanyarvadászni a 24-esen, úgyhogy a kastélylátogatás után megyek tovább Eger, Répáshuta, Miskolc útvonalon és Tiszaújváros felé haza.
Mint pl a Dégenfeld-kastély Baktalórándházán... régen önellátó szanatóriumként is működött és sok embernek munkát adott, most meg már lassan összedől.
Jövőhét Szombat vagy Vasárnap?
Itt délig esett, a szél nem erőltette, de az eső azért megvárta, amíg az Asszony barátnőjének a kocsiján kicseréltem a defektes kereket, és majd csak azután hagyta abba.
Utána forma 1 nézés volt, erőteljes semmittevés mellett. Ez annyira jól esett, hogy egész estig ezt erőltettem lelkesen.
Ja, belenéztem 1 filmbe, és ott hallottam ezt a dumát. Egy fazon lopott cuccokat árul, és mutat kihúzva 1 nyakláncot, és a duma mellé: hosszú mint a karom, bárcsak ilyen lenne a f@szom!
Ahogy látom a képeket, nálunk sajna ez is az enyészeté lesz, drága "honatyáink" - még a megnevezés is hazugság - nemtörődöttsége, harácsolása - saját zsebre - folyamodványaképp! ( Bocs, de megint politizálok! )
Menjünk együtt. Oda.
Viszont a kék túra nem fog menni, - részemről - mert akkor mi a Balatonnál leszünk.
Ha másra nem is de arra jók ezek a mélabús napok, hogy tervezgethet az ember egy kicsit a térképen, nem is kell hozzá sok csak egy véletlen felfedezett galéria ami megadja hozzá az ihletet. Graefl kastély
Bár én nem csalok. Sok mindenben igen, de ebben az egyben megbízható vagyok!
Jobb azt szemtől szembe! Majd kitaláljuk annak is a módját
( Csak így zárójelben jegyzem meg, hogy ennél már csak Józsi még vén trottyosabb! )
Barátait hívja össze szombat este, a legnagyobb bográcsot kell előszedni, megkért segítsek elkészíteni mert nem akarja elcseszni.
A mandátumom addig tart amíg megfő a pörkölt, azután már nem alkalmatlankodok legfeljebb iszok majd magamban mint az ökör
Ez a vén trottyosok sorsa!
Isten éltesse a Fiadat ebből a jeles alkalomból, felnőtt, férfiember lett!
Rögtön fel is hívom nagybecsű figyelmedet, hogy Te meg egyre vén trottyabb!
Amúgy meg itten vagyok.
Lackó 18-éves lesz, én meg bogrács felelős...
Közben megnéztem az időképen az előrejelzést, és vasárnapra esőt mond. Mondjuk ez még változhat, mert néha még a következő napra se szokott sikerülni az időjóslás.
De mint említettem, nekem jó mindkét nap, mert amit el kell végezni, azt mindegy melyik napon tolom.
Neked mi van szombatra?
Nagyjából annyi lenne most ami az első képen, no meg kinagyítva a kanyargós rész Eger, Répáshuta, Miskolc a második képen.
Vagy ahogy sikerül és amennyi belefér, tudok alkalmazkodni
Jövőhét Szombat vagy Vasárnap?
Utána forma 1 nézés volt, erőteljes semmittevés mellett. Ez annyira jól esett, hogy egész estig ezt erőltettem lelkesen.
Ja, belenéztem 1 filmbe, és ott hallottam ezt a dumát. Egy fazon lopott cuccokat árul, és mutat kihúzva 1 nyakláncot, és a duma mellé: hosszú mint a karom, bárcsak ilyen lenne a f@szom!
Menjünk együtt. Oda.
Viszont a kék túra nem fog menni, - részemről - mert akkor mi a Balatonnál leszünk.
Graefl kastély