Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rosszul tudod! Mi nem is iszunk!

Úgy öntjük magunkba!
Na most az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezzel a géppel még nem mentem 2 kila fölött, - kissé túloztam - de a BMW 1000 RR-el már igen, és ott némileg szaladnak a "dolgok".
Nem mondta Laci, hogy ilyen kis vadóc vagy, de legfeljebb te kétszer érkezel meg, amíg mi egyszer
Háááát...... , mondhatjuk így is, hogy megtiszteltetés, de ha konkrétan meg kellene határozni a mai napot, a "szopás" szó, sokkal hűebben tükrözné a valóságot!
Legközelebb pedig megyek! Nem tudom, mondta e a Laci, hogy utazó tempóm 2 kila fölött kissé......
Hát én konkrétan rájuk gondoltam
Sajnálom, hogy te nem tudtál jönni, de hát valakinek lapátolni kell a GDP-t, és most neked jutott a megtiszteltetés.
Szia!
Csak megkérdezem, hogy Te milyen antialkoholista motorosokról beszélsz?
Mert én egyetlen egyet se ismerek olyat!
Csak a Lacit, Józsit, Pétert, meg hézagosan a Lajost, de Ők mind csunyán isznak!
Ja, ismerős helyeken jártatok, kicsit irigykedek. Mert én meg dolgoztam.
Jó estét az antialkoholista motorosoknak, meg azoknak is, akik nem azok!(sose lehet tudni, hogy kik olvasnak)
Ezúton szeretnék megosztani néhány képet a mai porkavargatásról, valamint megköszönni az idegenvezetést Lacinak.
Szép estét rossz erkölcsűek! Ideért a vihar fél 5 körül,a szél dühöng de nem esik!
Az utak tele vannak motorossal!
Ez volt nálunk is, minket jobban megviselt mint a gyerekeket
Jó sörözést!
Tegnapelőtt volt, kb 2 órát szenvedett utána, ez után pedig kezdődött az ereszd el a hajam című műsor. És ez folytatódik most is. Remélem, hogy nem lesz semmi probléma, ha már eddig kibírtuk.
Iszok is 1 kis gyógy sört.
A köpönyeg szerint holnap este ér ide az eső, remélem megússzuk mert csillog villog a Csühös!
A kissrác túl van a mandulaműtéten?
Jó Neked, Lackó Mackó!
Én sajna holnap is dolgozom, - rohadjon meg ez a sz@r meló - és egyben elnézést is kérek, hogy leírtam, amit gondoltam. Az a baj, hogy ma is a belem löktem ki, és holnap is ezt ismételem. De nem a szesztől! Mert ha még attól lenne........
De Nektek jó motorozást - eső mentesen - holnapra!
Itt Biharban most 26°C van és már napok óta nem aludtam egy igazit a meleg miatt Erős héten vagyok túl, főleg a tegnap és ma volt veszett azt hittem már nem lesz hétvége... Szerencsére eljött ez is és bár vasárnap már ügyelek de holnap ott az egész nap a motorozáshoz
Billig cimbora itt állomásozik a környéken és kicsit felzavarjuk a port Debrecen környékén az Inazumákkal!
Motorozzatok ti is! Kellemes hétvégét nektek antialkoholista motorosok!
Itt most fél nyóckor 18.4° C van ! becsuktam az ajtót meg a számat nehogy nagy legyen a huzatom!
Holnap reggel......
Jöjjön ki belőled!
Na, amíg Ti ornitológust játszotok, hát én hogy jártam?
A sógoromék is pont előttünk voltak kint Prágában, és hozott nekem sört, - a Jó Isten tartsa meg szokását - így most staropramen sört iszok. Borzalmasan nehéz dolgom van!
"ami akár 10liter vizet is képes befogadni, viszont azt esze ágában sincs meginni! "
De minden ami roppant hasonlóságot mutat más "madarak" -al az csak a "véletlen" műve!
Akkor jó messzire dobd el azt a "rendszertani könyvet" mert hülyeségeket ír! A Gödény (Pelikán) a csőre alatti bőrlebenyét halászatra használja ami akár 10liter vizet is képes befogadni, viszont azt esze ágában sincs meginni! A vizet kipréseli és csak a halakat eszi meg
Bár így utólag belegondolba mi sem a vizet szeretjük úgyhogy még is lehet párhuzam...
Nem vonatkoztatok, csak a rendszertani könyvben az van róla , hogy "szomjas madár"! Minden egyéb hasonlóság csak a véletlen műve!
Na most már tessék befejezni az ivászatot, holnap meló!
Kisebb korban még könnyebben átvészelik a gyerekek, persze én is aggódnék mint minden szülő. Nekem kétszer is kivették, először még nagyon kicsi voltam, másodjára meg 14éves, állítólag vissza is tud nőni... viszont rengeteg fagyit kaptam a műtét után
szerintem most hideg sört kérnék, ha netán harmadjára is...
A rövid ilyenkor nem megy, a sör viszont életmentő!
Én nagyon nagyon megerőltettem magam, és még nem rég lemostam az autót. És utána elismerésemet fejeztem ki magamnak.
A motor majd pénteken jön - mosásilag - holnap Árpinak veszik ki a manduláit, és kissé aggódok. Tavaly Mikinek vették ki, minden probléma nélkül, most Árpi következik. Meglátjuk.